Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω που ειμαι ολη μερα με το κονσιλερ μην παω στο νοσοκομειο σαν ρακουν απτους μαυρους κυκλους?:P:p:p:p

:D:D:D:D:D δηλαδη με το που σηκωθεις εισαι ετοιμη για μαιευτηριο?? αχαχαχα

λετε να μας κοροιδευουν βρε κοριτσια αμα παμε με κοτσιδα πχ? μεσα στους πονους θα μεινει η μασκαρα στα ματια λετε?? εγω κιολας που θα μπω στο νερο δεν λεει να εχω κ μακιγιαζ...εκτος αν κανω αδιαβροχο χαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ σε καμια βδομαδα παω για ενα ξεγυρισμενο πεντικιουρ - το αφησα λιγακι για να το κανω τοτε, κανονικα παω καθε μηνα...

Θα βαψω και νυχια ποδιων κοραλλι - πορτοκαλι... (μου ειπε η μαια οτι ειναι οκ για νυχια ποδιων, χερια να εχω αβαφα)

Μετά θα κανω και μια αποτριχωσουλα για να μην με ξυριζουν εκει και δεν θελω καθολου, απλα σκεφτομαι, λετε να πονεσω στη φαση που ειμαι???

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

:-P:razz:δεν το φοραω, το εχω ομως κοντα μου μην τυχον κ ξεχασω να το παρω. πριν παω θα βαλω ομως κ λιγο :)

88M1p3.pngycQap3.png

Μετά θα κανω και μια αποτριχωσουλα για να μην με ξυριζουν εκει και δεν θελω καθολου, απλα σκεφτομαι, λετε να πονεσω στη φαση που ειμαι???

οχι καλε γιατι να πονεσεις...;)μια χαρα θα ειναι

Διαφημίσεις

Ααααααα, εγω το μακιγιαζ, μακιγιαζ...

Ειλικρινα θελω παντα ακομα και με φορμες να ειμαι, να νιωθω λιγο περιποιημενη...

Οποτε θα πεσει μακιγιαζ...

τωρα για το μαλλι αλλο κολλημα κι αυτο... τωρα τι να πω, αν τυχει σε μερα που ειναι χαλι, θα πιασω δυο pucco - κοτσιδα ...και μια χαρά!

(((((Λουλουδίτσες μου)))))

Ήρθα κι εγώ!

Πόσο κουράζομαι στο μπάνιο... δεν λέγεται!

Μιας και μιλάτε για αποτριχώσεις και τα σχετικά, να πω ότι έβαλα τον άντρα μου να με ξυρίσει τώρα. Δεν μπορώ καθόλου το σκύψιμο και το τέντωμα τώρα. Πιάστηκα τόσους μήνες από την ξάπλα και τώρα κουράζομαι με το παραμικρό.

2522daf9de.png

swGop2.png

:-P:razz:δεν το φοραω, το εχω ομως κοντα μου μην τυχον κ ξεχασω να το παρω. πριν παω θα βαλω ομως κ λιγο :)

καλα δε σε κοροιδευω...εγω το σκεφτομαι για τη πουδρα μου αυτο....ειπα να τη βαλω στο βαλιτσακι...αλλα μια βολτα να παω βαζω λιγη πουδρα..οποτε νωρις να τη βαλω...κ με φανταζομαι να μπαινουμε στο ταξι κ να φωναζω στον αντρα μου ΤΗ ΠΟΥΔΡΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕ

Εγώ σε καμια βδομαδα παω για ενα ξεγυρισμενο πεντικιουρ - το αφησα λιγακι για να το κανω τοτε, κανονικα παω καθε μηνα...

Θα βαψω και νυχια ποδιων κοραλλι - πορτοκαλι... (μου ειπε η μαια οτι ειναι οκ για νυχια ποδιων, χερια να εχω αβαφα)

θα πονεσεις στο μπικινι τουλαχιστον!!!στα ποδια οχι τοσο,εμενα λιγοστεψανε κιολας οι τριχες λογω ορμονων λογικα!!φαντασου εγω το προηγουμενο μηνα δεν την αφησα να μου κανει ολο το μπικινι απο το πονο!!κ συνηθως το κανω.,αλλα αυτο το μηνα θα αντεξω!!γιατι ουτε εγω θελω να μεξυρισουν εκει

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Για το βάψιμο των νυχιών θα ρωτήσω κι εγώ το γιατρό και τη μαία. Πολύ θα ήθελα να τα έχω βαμμένα.

Όσον αφορά την αποτρίχωση, εγώ δεν νομίζω ότι μπορώ να την αντέξω. Από το ζόρι μου θα κάνω κάτι ξεγυρισμένες συσπάσεις... Άσε, δεν λέει.

Από την άλλη, γιατί να έχουμε τόσο άγχος για τον καλωπισμό μας; Δεν θα πάμε και για γαμπρό! Άλλο πράγμα το να είμαστε καθαρές και περιποιημένες και άλλο η υπερβολή.

Συμφωνείτε ή λέω χαζομάρες;

2522daf9de.png

swGop2.png

η πουδρα δεν θα μεινει πολυ ωρα ρε συ...... με τον ιδρωτα (κ με τα νερα εσυ) δεν θα φυγει? ενω το κονσιλερ? κατι θα κρατησει φανταζομαι:!:

οχι για μετα τη θελω....που θα ερχεται κοσμος στο δωματιο αφου γεννησω...για την ωρα της γεννας δε σκεφτομαι μακιγιαζ....ουτε μαλλι....αλλα σιγουρα θα κανω μπανιο πριν φυγω!!!!

Andith ετσι σκεφτομουν κι εγω, θα δειξει οσο αντεξω, στα ποδια κι εγω δεν εχω σχεδον καθολου πια..!

Εγω εχω ενα φουξια (τι αλλοοοο, χαχαχααα)νεσεσερακι που εχω μεσα κανα δυο σκιες, μασκαρα, μολυβι, κονσιλερ, πουδρα, ρουζ...

αυτο το κουβαλαω και σε καμια βολτα αμα βγω και θελω φρεσκαρισμα, ε πριν φυγω θα το πεταξω στη τσαντα η τη βαλιτσα και ειμαι οοοοοοοοκ!

Από την άλλη, γιατί να έχουμε τόσο άγχος για τον καλωπισμό μας; Δεν θα πάμε και για γαμπρό! Άλλο πράγμα το να είμαστε καθαρές και περιποιημένες και άλλο η υπερβολή.

Συμφωνείτε ή λέω χαζομάρες;

εγω συμφωνω...γενικα δεν ειμαι κ του μακιγιαζ κιολας...απλα αμα ειμαι χλωμη τη πουδριτσα μου τη θελω.....ειδικα για την ωρα της γεννας δε μπορω να με φανταστω να νοιαζομαι για την ομορφια μου :rolleyes: κ φυσικα γιατροι κ μαιες δε προκειται να κοιταξουν τετοια πραγματα :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...