Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κ συνεχιζω!!απο το μεσημερι η μπεμπα μου τεντωνεται κ κουνιεται!!κ ξαφνικα η κοιλια μου κατεβηκε!!!!το εχεται παθει αυτο??αδιασε κατω απο το στηθος μου!!!θα μου πεις μπαινω κ στο μηνα μου τη Τεταρτη να μη κατεβει η μπουμπου σιγα σιγα???

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Tsaaaaa! ΠΑγωτο ημερα σήμερα...

Κι εγω μόλις τσακισα ενα χωνακι με 2 μπαλιτσες, εχει μια gelateria εδω κοντα!!! :D

Τι κανετε κουκλίτσες???

Τι βλέπουν τα μπιρμπιλωτα ματακια μου...???? Ελενακιιιιιιι???τι κανεις μπεμπε μου??

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Μπουμπου!!!! Που είσαι εσύ μικρούλα? Όλα καλά???

Βρε μπουμπου, τώρα που πλησιάζουν οι μέρες, θυμάμαι τα δικά μου και σας ζηλεύω... Τί ωραίες στιγμές που θα ζήσετε!!! Με το καλό κοριτσάκια...

Μπουμπου!!!! Που είσαι εσύ μικρούλα? Όλα καλά???

Βρε μπουμπου, τώρα που πλησιάζουν οι μέρες, θυμάμαι τα δικά μου και σας ζηλεύω... Τί ωραίες στιγμές που θα ζήσετε!!! Με το καλό κοριτσάκια...

Μια χαρά κοριτσάρα μου, εσυ τι κανεις??

τα ΣΚ κανω απειρες βολτες με τον καλο μου - ο οποιος δουλευει αρκετα τελευταια οποτε τα ΣΚ προσπαθω να τον απομακρυνω απο λαπτοπ..χαχαααα!!

Πραγματικα περασε ο καιρός...

Τι κανουν τα κουκλάκια σου???

Διαφημίσεις

κ συνεχιζω!!απο το μεσημερι η μπεμπα μου τεντωνεται κ κουνιεται!!κ ξαφνικα η κοιλια μου κατεβηκε!!!!το εχεται παθει αυτο??αδιασε κατω απο το στηθος μου!!!θα μου πεις μπαινω κ στο μηνα μου τη Τεταρτη να μη κατεβει η μπουμπου σιγα σιγα???

ναι κ εμενα κατεβαινει στα ξαφνικα :) πλεον δεν εχω ταχυπαλμιες κ δυσφορια...παντως μην ανησυχεις, αυτο δε σημαινει πως γεννας αυριο :rolleyes:

παντως αυτο που λεγατε πριν για τα καρεκλακια αυτοκινητου ειχα κ γω απορια!!θα ρωτησω αυριο τη μαια του γιατρου μου!!γιατι ο αντρας μου επιμενει για τη καλαθουνα κ μου εχει σπασει τα νευρα!!!ειναι μικρο λεει το μωρο κ δε κανει για τα κοκαλακια του!!!!!παρολο που ειναι ειδικα1!!ουφ!!1

rXrPp3.png

εγω βαρεθηκα να βλεπω ανυπαρκτα σημαδια γεννας.....:?

ξυπανω το πρωι με κοιταει περιεργα ο σκυλος.....σκεφτομαι οτι εχει ενστικτο κ οτι θα γεννησω. μετα κουνιεται σαν παλαβο το μωρο, παλι υποθεσεις κανω εγω. ουφ..... κουρασα η ιδια τον ιδιο μου τον εαυτο:!:

88M1p3.pngycQap3.png

Για τη μετακίνηση ΑΥΣΤΗΡΑ και μόνο καρεκλακι αυτοκινητου, φυσικα εφόσων είναι για νεογέννητα!

Οι καλαθουνες ειναι επικινδυνες! Αυτό μου ειπε και η μαια και η παιδιατρος!

Διαφημίσεις

εγω βαρεθηκα να βλεπω ανυπαρκτα σημαδια γεννας.....:?

ξυπανω το πρωι με κοιταει περιεργα ο σκυλος.....σκεφτομαι οτι εχει ενστικτο κ οτι θα γεννησω. μετα κουνιεται σαν παλαβο το μωρο, παλι υποθεσεις κανω εγω. ουφ..... κουρασα η ιδια τον ιδιο μου τον εαυτο:!:

χαχαχαχαχαχα!!εδω εχω αρχισει εγω να βλεπω σημαδια γεννας που εχω ενα μηνα ακομα!!!φαντασου εσυ!!!κ αυτο που σκεφτομαι οταν εχω κανενα πονακι ειναι οτι δεν προλαβα να κανω αποτριχωση κ θα με δουν ολοι ετσι χαλια!!:rolleyes::tongue::tongue::tongue:

rXrPp3.png

andith εννοεις οτι η καλαθουνα δε κανει η οτι κανει? μπερδευτηκα λιγο στο τι εννοει ο αντρας σου χεχε

ο αντρας μου θελει να τη φερουμε σπιτι με τη καλαθουνα κ εγω διαφωνω!!!λεω για σιγουρια καλυτερα καρεκλακι!!κ επειδη μου εσπασε τα νευρα θα ρωτησουμε αυριο τη μαια να τελειωνουμε με αυτο το θεμα!!

rXrPp3.png

χαχαχαχαχαχα!!εδω εχω αρχισει εγω να βλεπω σημαδια γεννας που εχω ενα μηνα ακομα!!!φαντασου εσυ!!!κ αυτο που σκεφτομαι οταν εχω κανενα πονακι ειναι οτι δεν προλαβα να κανω αποτριχωση κ θα με δουν ολοι ετσι χαλια!!:rolleyes::tongue::tongue::tongue:

:D:D:D εγω εκανα στα ποδια...στο μπικινι ακομα κ με καθρεφτακι δυσκολευομαι, οποτε βαζω ξυραφι τελευταια :shock:

αλλα εμας κιολας δεν μας ξυριζουν οποτε δεν ανησυχω ιδιαιτερα....

ο αντρας μου θελει να τη φερουμε σπιτι με τη καλαθουνα κ εγω διαφωνω!!!λεω για σιγουρια καλυτερα καρεκλακι!!κ επειδη μου εσπασε τα νευρα θα ρωτησουμε αυριο τη μαια να τελειωνουμε με αυτο το θεμα!!

εχεις δικιο....η καλαθουνα ειναι ακομα χειροτερη....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...