Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πηρα στεγνωτηριο τα χριστουγεννα. απλωνα μεσα στο σπιτι συνηθως λογω πολλης βροχης, αλλα απηυδησα....κ σκεφτομουν που θα ερθει κ το παιδι κ λεω καιρος για στεγνωτηριο....τι να εκανα

Καλά έκανες. Κι εγώ, αν είχα λίγο χώρο, θα αγόραζα ένα.

Πάω και ξανάρχομαι.

2522daf9de.png

swGop2.png

Αχ κοριτσάκια πέρισυ ήμουν κι εγώ στην θέση σας... Και πριν 4 χρόνια πάλι στην θέση σας ήμουν... (ο γιος μου γεννήθηκε 02/05/09 και η κόρη μου 24/05/06)... Τι παγωτά είχα τσακίσει (οικογενειακά που κατέληξαν ατομικά), το πόσο ζεσταινόμουν, σας διαβάζω και τα θυμάμαι...

Με το καλό να έρθει η ώρα που θα κρατήσετε το μωράκι σας στα χέρια σας... Όλα να πάνε σούπερ και να δείτε το πλασματάκι σας... Να είναι γερό γερό γερό κι εσείς να είστε γερές και να τα καλομεγαλώσετε τα μωράκια σας...

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κουκλίτσα μου... Πωπω εσύ βάσει του τίκερ σου κοντοζυγώνεις.... Πότε έχεις ΠΗΤ?

ναι ναι κοντευω...7/5 εχω ΠΗΤ αλλα στο τελευταιο ραντεβου που ειχα αυτη τη βδομαδα ειπε η γιατρος οτι μπορει να γεννησω ανα πασα στιγμη....βλεπεις δε βαχω κωλο κατω εγω χιχιχιχχι εχει παρει θεση ο μικρος μου κ η γιατρος πιστευει θα εχω γρηγορο κ ευκολο τοκετο...να δουμε:rolleyes:

Όλα καλά θα πάνε... Αν σου πω ότι σε ζηλεύω λίγο? Θα ζήσεις μαγικές στιγμές, μην αφήσεις το άγχος και τον φόβο να σου τις χαλάσουν... Αυτό να σκέφτεσαι μόνο, η ώρα του τοκετού είναι ανεπανάληπτη... Με το καλό κοριτσάκι, με έναν πόνο και με ένα γερό μωράκι...

Όλα καλά θα πάνε... Αν σου πω ότι σε ζηλεύω λίγο? Θα ζήσεις μαγικές στιγμές, μην αφήσεις το άγχος και τον φόβο να σου τις χαλάσουν... Αυτό να σκέφτεσαι μόνο, η ώρα του τοκετού είναι ανεπανάληπτη... Με το καλό κοριτσάκι, με έναν πόνο και με ένα γερό μωράκι...

σε ευχαριστω παρα πολυ...δεν φοβαμαι καθολου...τερας αναισθησιας....θα το παιξω κ trendy κ θα γεννησω στο νερο :D:D:D κ χωρις επισκληριδιο βεβαια...ειμαι τερας αναισθησιας σου λεω αχαχαχ

καλέ εσύ είσαι σκληροπυρηνική μανούλα!!! Εγώ για να είμαι ειλικρινής την πρώτη φορά έτρεμα από τον φόβο μου, όταν έσπασαν τα νερά και μέχρι να πάμε στο μαιευτήριο δεν μιλιόμουν αλλά όταν γέννησα ήθελα να το ξαναζήσω ξανά και ξανά και ξανά... Την δεύτερη φορά χαλαρή....

Διαφημίσεις

ελπιζω μονο μη με πιασει καμια φρικη οταν θα γενναω χαχαχα προς το παρον εχω μηδεν αχγος, εχω δει πολλα βιντεο κ νιωθω ετοιμη. κ επειδη ο μικρος μου αυτη τη στιγμη κανει διατασεις κ με εχει σκισει θελω απλα να γεννησω αχαχαχαχχ

φατε εσεις παγωτακια κ γω θα πιω το χαμομηλι μου!!!παλι ποναει ο λαιμος μου:(:(:(:(:(:( βεβαια εφαγα τη Πεμπτη 5 μπαλες!!πηγαμαι στη δωδωνη με τον καλο μου!!αυτος επινε καφε κ γω τσακιζα παγωτο!!!!τι να πω τετοιο προωλημα με το λαιμο μου δεν ειχα ποτε!!τωρα με την εγκυμοσυνη ολο ποναει!!!!ευτυχως αυριο εχω γιατρο!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...