Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΠΑΙΝΩ ΒΓΑΙΝΩ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ Κ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ναι αυτο μου φαινεται η καλυτερη ιδεα souper!!! ας ερθει εκινη η ωρα με το καλο κ βλεπουμε:tongue:

thena μου γραφεις καπου οτι εβαζες πανα η σεντονακι...... να ρωτησω κατι που δεν εχω πολυκαταλαβει ....ποια η διαφορα μεταξυ πανας κ σε σελτεδακι ???? :confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΤΟ ΣΕΛΤΕΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΕΝΩ Η ΠΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΣΕΤΕ Κ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ΤΟ ΣΕΛΤΕΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΕΝΩ Η ΠΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΣΕΤΕ Κ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ

kala τι ξανθια ειμαι λεμe:!:νομιζα οτι ηταν το ιδιο πραγμα κ δεν εχω αγορασει καθολου πανα:idea::idea::idea::idea:

88M1p3.pngycQap3.png

ΑΝ Κ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΜΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΖΕΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΝΟΥΔΩΤΑ Κ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΛΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ Κ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ;)

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

πανα χασε (εχω δει σε καποια μαγαζια αυτην την ονομασια) ειναι αυτο που λες πανα? ειναι το ιδιο ?η ειναι αλλο παλι αυτο?

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΩ

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

με καθισμα αυτοκινητου θα πας το μικρακι σπιτι? δεν σου φαινεται τεραστιο για τα μικρα μας? εγω νομιζω οτι θα χαθει μεσα εκει :rolleyes:

Ρίτα, να σου πω κάτι που διάβασα και μου το επιβεβαίωση και η Fairy; Στο εξωτερικό δεν σου επιτρέπουν να πάρεις το μωρό από το μαιετήριο, αν δεν έχεις καθισματάκι αυτοκινήτου. Πρόσεξε : το ίδιο ισχύει κι αν ακόμα δεν έχεις αυτοκίνητο. Το διάβασα σε φυλλάδιο της chicco. Μην ανησυχείς. Πιο επικίνδυνο είναι αν το μωράκι να είναι λυμένο.

Αχ τι καλά που ήταν οι προγιαγιάδες μας... Ούτε αυτοκίνητα, ούτε καθισματάκια... Αγκαλίτσα και όλα καλά! Καμιά φορά σκέφτομαι ότι έχει γίνει τόσο περίπλοκη η ζωή μας.

Ελπίζω την επόμενη φορά να έχω παρέα. Βαρέθηκα να μονολογώ. :-(

εγω ειμαι λιγο αυστηρη με το καθισματακι...κ να φανταστειτε δεν εχουμε κ αυτοκινητο εμεις :rolleyes: αυτο που λεω παντα...εσυ προσεχεις στο δρομο, ο αλλος προσεχει???? κ θα κατσεις στο πισω καθισμα λυτη η με ζωνη? κ χτυπα ξυλο αν γινει κατι του νεογεννητου το κεφαλακι που θα παει?? ισως μας φανταζουν μη πραγματικα αυτα αλλα καλυτερα να προσεχουμε λιιιιγο παραπανω παρα να εχουμε τυψεις μετα. αλλωστε αν εχετε παρει καθισματακι που ειναι ιδανικο κ για νεογεννητα δεν θα εχει προβλημα να χαθει εκει μεσα. εγω ειμαι 5 χιλιομετρα απο το μαιευτηριο αλλα ειλικρινα δεν το διακινδυνευω....

fairy μου δικιο εχεις,κανεις δεν ειπε οτι εχεις αδικο. ολες μας εκει καταληξαμε γιατι αυτο ειναι το σωστο:tongue:ασχετα αν στο ματι εμενα προσωπικα μου φαινεται καπως. αλλα πανω απολα η υγεια των μικρων μας....αλλωστε αυτο κανουμε 9μηνες ,αυτο θα συνεχισουμε να κανουμε ολες μας:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

οχι δεν εχω προβλημα κ να διαφωνεις....ολα αυτα που σκεφτεσαι κ εγω τα σκεφτομαι...κ δεν εδωσα κ λιγα λεφτα για το καθισμα...κ οταν δεν εχεις αμαξι σου φαινεται καπως ενα τετοιο ποσο, βεβαια δε θα το χρησιμοποιησω μια φορα μονο, αλλα αν ειχαμε αμαξι σιγουρα πιο συχνα....αλλα μετα απο πολυ σκεψη τελικα ειπα η προτεραιοτητα του μωρου μου πανω απ ολα χεχε

Διαφημίσεις

ξερεις κατι ? ολα αυτα μας ειναι αγνωστα.... εγω προσωπικα εχω τρελαθει να κανω υποθεσεις κ σκεψεις..... θελω να κανω πραξεις! κ να εχω ενα υγιες μωρακι κ μια αγαπημενη οικογενεια για να μεγαλωσει

88M1p3.pngycQap3.png

ναι βρε ριτακι ποσο δικιο εχεις...κ εγω ετσι ολα αυτα σκεφτομαι..χαζευω τη κουνια κ λεω συνεχεια θα γινω καλη μαμα??? θα μπορεσω να του μεταδωσω ολα αυτα που θελω? κ συναμα να μη γινει μαμοθρεφτο αλλα να με αγαπαει κ παντα να μιλαει με καλα λογια για εμενα...σνιφ σνιφ.,..συγκινουμαι

ναι βρε ριτακι ποσο δικιο εχεις...κ εγω ετσι ολα αυτα σκεφτομαι..χαζευω τη κουνια κ λεω συνεχεια θα γινω καλη μαμα??? θα μπορεσω να του μεταδωσω ολα αυτα που θελω? κ συναμα να μη γινει μαμοθρεφτο αλλα να με αγαπαει κ παντα να μιλαει με καλα λογια για εμενα...σνιφ σνιφ.,..συγκινουμαι

:shock::shock: ΑΑΑΑΑχχχχ μια απτα ιδια

κ επειδη οι δικοι μου χωρισαν οταν ημουν πολυ μικρη κ ποτε δεν το ξεπερασα, αυτο που με νοιαζει (μετα την υγεια κ των τριων μας) ειναι να ειμαστε αγαπημενοι κ να μπορουμε να το μεταδωσουμε στο πλασματακι μας

να νιωσει αγαπη γυρω του, να παρει απεριοριστη αγαπη απλοχερα

τι πιο ομορφο απτο ενα περιβαλλον μμε χαμογελα κ οχι τσακωμους?

γιαυτο γλυκες μου μανουλες...... να μην ξεχναμε τον αντρα μας:tongue:

(το λεω εγω που του εχω :tongue:κανει τα τερατα ολο αυτο το διαστημα)

88M1p3.pngycQap3.png

αχ ριτακι σε νιωθω..χωρισμενους γονεις δεν εχω, αλλα φτασαμε στο διαζυγιο ουκ ολιγες φορες κ γενικα περασα παιδικα χρονια με πολλους τσακωμους κ τωρα δε μπορω να τσκαωθω με κανεναν!!!!κ αν νευριασω η τσακωθω μετα νιωθω τυψεις κ ακομα κ αν με πνιγει το δικιο παιρνω ολο το βαρος πανω μου κ νιωθω οτι εγω φταιω...μας αφηνουν καταλοιπα τετοιες ιστοριες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...