Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η μαία μου είπε ότι πρέπει να πάω κατευθείαν στο μαιευτήριο χωρίς καμμία απολύτως καυστέρηση. Εσάς τι σας έχουν πει, κορίτσια;

εμενα μου ειπαν πως αν σπασουν τα νερα θα πρεπει σε καμια ωρα να βρισκομαι στο νοσοκομειο....αν παλι ειναι πονοι τοτε εχω χρονο... και πανω απολα ψυχραιμια :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είναι, όντως, πολύ ωραία η κίνησή τους! :D

Να σε ρωτήσω : είναι μακριά το Λονδίνο;

ειναι 4 ωρες απο εδω που ειμαι

Η μαία μου είπε ότι πρέπει να πάω κατευθείαν στο μαιευτήριο χωρίς καμμία απολύτως καυστέρηση. Εσάς τι σας έχουν πει, κορίτσια;
εμενα μου ειπαν πως αν σπασουν τα νερα θα πρεπει σε καμια ωρα να βρισκομαι στο νοσοκομειο....αν παλι ειναι πονοι τοτε εχω χρονο... και πανω απολα ψυχραιμια :tongue:

εμενα ειναι λιγο διαφορετικο. εαν σπασουν τα νερα παιρνω τηλεφωνο κ μιλαω με μια μαια κ θα μου κανει συζητηση για κανα μισαωρο περιπου ωστε να μπορεσει να αντλησει οσες περισσοτερες πληροφοριες μπορει. κ θα μου πει αν πρεπει να παω η να περιμενω λιγο ακομα...τα νερα μπορει να σπασουν αλλα ο τοκετος να ξεκινησει ακομα κ 24 ωρες μετα.

εαν με πιασουν πονοι παλι κανω τα ιδια, κ αν μεσα σε αυτα τα 30 λεπτα διαπιστωσει πως παθαινω συσπασεις κ ποναω, γενικα υποφερω θα μου πει να παω.

εαν παρολα αυτα εγω δεν νιωθω ανετα κ φοβαμαι η οτιδηποτε, απλα τους παιρνω τηλεφωνο κ παω :D

:Pκ γω οτι εγραψα ηταν γενικο...ο γιατρος ειπε πρωτα τηλεφωνο για να συνενοηθουμε ....και επαναλαμβανω....ψυχραιμια

αντε ναρθει εκεινη η ωρα :tongue:

Είσαι έτοιμη; Βαλίτσα έχεις κάνει;

Εγώ τα έχω έτοιμα τα πραγματάκια μου. Ένα καθάρισμα στο εσωτερικό της βαλίτσας και τα βάζω όλα μέσα. Τώρα η "κολώνα του σπιτιού" βλέπει ταινία. Αμέσως μετά, θα την ετοιμάσουμε μαζί.

Κορίτσια, κουράστηκα, βαρέθηκα, μπούχτησα. Για κάθετι που πρέπει να γίνει, πρέπει να το συζητάω με τον άντρα μου ή τη μαμά μου, να λένε τη γνώμη τους (εμ πώς; θα άντέξουν να μην την πουν;:rolleyes:) και μετά να γινεται (όχι πάντα όπως το ζητάω). Θέλω να κάνω τις δουλειές μου με τον τρόπο μου, στο χρόνο μου και όπως τις θέλω! Δεν είμαι αχάριστη, απλά βαρέθηκα την απραξία και την πολλή κουβέντα για το τίποτα. :-(

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

οχι δεν την εχω ετοιμη...σε μια ακρη εχω βαλει τα περισσοτερα απαυτα (που νομιζω οτι)8α χρειαστω. κ οταν ερθει η ωρα να βαζω στην βαλιτσα.ετσι σκεφτομαι τουλαχιστον .

οσο για τις γνωμες των αλλων ...τους αφηνω απλα να λενε. . απτο ενα μπαινει κ απτο αλλο βγαινει. ...

μονο εγω ξερω πως νιωθω,μονο εγω ξερω την ψυχολογια μου κ τις αναγκες μου.

88M1p3.pngycQap3.png

να σου πω την αληθεια το καροτσι κ το καθισμα αυτοκινητου το εκανα σαν στεγνο καθαρισμα ας πουμε με νερο κ ασπρο ξυδι....

με καθισμα αυτοκινητου θα πας το μικρακι σπιτι? δεν σου φαινεται τεραστιο για τα μικρα μας? εγω νομιζω οτι θα χαθει μεσα εκει :rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

να σου πω την αληθεια το καροτσι κ το καθισμα αυτοκινητου το εκανα σαν στεγνο καθαρισμα ας πουμε με νερο κ ασπρο ξυδι....

με καθισμα αυτοκινητου θα πας το μικρακι σπιτι? δεν σου φαινεται τεραστιο για τα μικρα μας? εγω νομιζω οτι θα χαθει μεσα εκει :rolleyes:

Αν το κάνω με νερό και απορρυπαντικό proderm για βρέφη; Πώς σου φαίνεται η σκέψη μου; Είναι ολοκαίνουργιο, ήταν μέσα σε κούτα και νάυλον σακούλα, αλλά θα ήθελα να το φρεσκάρω και να μην μυρίζει πλαστικούρα...

Θα το μεταφέρουμε με το καθισματάκι. Σίγουρα θα είναι μια στάλα ανθρωπάκι και θα χάνεται εκεί μέσα, αλλά φοβάμαι να το έχω στην καλαθούνα λυμένο. Από την άλλη, το port bebe έχει το εξής : μπορεί να δεθεί με τις ζώνες ασφαλείας και διαθέτει και ζώνες στο εσωτερικό για να δένεις το μωρό, αλλά είναι τόσο μα τόσο μεγάλο που δεν νομίζω να χωράω και εγώ στα πίσω καθίσματα. Να το βάλω το μωρό πίσω και εγώ να κάτσω μροστά... ε δεν νομίζω... Θα με φάει το άγχος.

Εσύ τι σκέφτεσαι να κάνεις στη μεταφορά;

2522daf9de.png

swGop2.png

Ρίτα, να σου πω κάτι που διάβασα και μου το επιβεβαίωση και η Fairy; Στο εξωτερικό δεν σου επιτρέπουν να πάρεις το μωρό από το μαιετήριο, αν δεν έχεις καθισματάκι αυτοκινήτου. Πρόσεξε : το ίδιο ισχύει κι αν ακόμα δεν έχεις αυτοκίνητο. Το διάβασα σε φυλλάδιο της chicco. Μην ανησυχείς. Πιο επικίνδυνο είναι αν το μωράκι να είναι λυμένο.

2522daf9de.png

swGop2.png

ναι για το εξωτερικο το εχω ακουσει κ εγω αυτο για το καθισματακι.σιγουρα ειναι ο πιο ασφαλεστερος τροπος να το μεταφερουμε,δεν το συζητω.... απλα μου φαινεται τεραστιο κ σκεφτομαι κ την πλατιτσα του τοση ωρα διπλωμενο. σκεφτομαι να κανω το σωστο που σιγουρα ειναι το κα8ισμα αυτοκινητου(οσο κ να μην μου αρεσει η ιδεα)

οσο για το πλυσιμο που λες, δοκιμασε το δεν ξερω...απλα προσεχε μην μεινει απορρυπαντικο πανω. εγω δοκιμασα αυτο με το ξυδι γιαι το διαβασα καπου στο parents το εκαναν πολλες μανουλες μου το ειπε κ η πωλητρια.δεν ξερω αν ειναι ο πιο σωστος τροπος παντως σιγουρα δεν μυριζει πλεον ουτε πλαστικο ουτε ξυδι.... να ρωτησουμε κ τα αλλα κοριτσια

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγώ σε όλα τα καθίσματα του μωρού πρώτα έβαζα μια πάνα η ένα μικρό σεντονακι κ μετά ακουμπούσα το μωρό έτσι δεν σε νοιάζει αν είναι πλυμένο η όχι;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ναι για το εξωτερικο το εχω ακουσει κ εγω αυτο για το καθισματακι.σιγουρα ειναι ο πιο ασφαλεστερος τροπος να το μεταφερουμε,δεν το συζητω.... απλα μου φαινεται τεραστιο κ σκεφτομαι κ την πλατιτσα του τοση ωρα διπλωμενο. σκεφτομαι να κανω το σωστο που σιγουρα ειναι το κα8ισμα αυτοκινητου(οσο κ να μην μου αρεσει η ιδεα)

οσο για το πλυσιμο που λες, δοκιμασε το δεν ξερω...απλα προσεχε μην μεινει απορρυπαντικο πανω. εγω δοκιμασα αυτο με το ξυδι γιαι το διαβασα καπου στο parents το εκαναν πολλες μανουλες μου το ειπε κ η πωλητρια.δεν ξερω αν ειναι ο πιο σωστος τροπος παντως σιγουρα δεν μυριζει πλεον ουτε πλαστικο ουτε ξυδι.... να ρωτησουμε κ τα αλλα κοριτσια

Εγώ σε όλα τα καθίσματα του μωρού πρώτα έβαζα μια πάνα η ένα μικρό σεντονακι κ μετά ακουμπούσα το μωρό έτσι δεν σε νοιάζει αν είναι πλυμένο η όχι;)

Λοιπόν, διάβασα τις οδηγίες και αποφάσισα να μην βγάλω το ύφασμα. Είναι μπελάς η επανατοποθέτηση και για όσο καιρό δεν είμαστε εξοικειωμένοι με τη χρήση του, δεν θέλω να ρισκάρω τοποθετώντας με λάθος τρόπο τις ζωνίτσες και τα συναφή. Καλύτερα να το φρεσκάρω τοπικά, παρά να κάνω καμιά βλακεία. Κι εγώ Thena σκέφτομαι να στρώσω μια πανούλα πριν ακουμπήσω το μωράκι. Είδα ότι παρότι υπάρχουν οι ζωνίτσες, ένα μικρό σεντονάκι ή μια πανούλα μπορώ να βολέψω.

Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες. Προς στιγμήν είχα μπλοκάρει.

2522daf9de.png

swGop2.png

Επίσης, να πω κάτι που διάβασα στις οδηγίες : σε περίπτωση που το μωράκι είναι μικροκαμωμένο και κάτω από 37 εβδομάδων κατά τη γέννησή του, οι κατασκευαστές προτείνουν να ρωτήσουμε τον παιδίατρο στο μαιευτήριο για το αν είναι ασφαλές να τοποθετηθεί στο καρεκλάκι. Είναι σημαντικό να μην αντιμετωπίζει προβλήματα στην αναπνοή το παιδάκι.

Αχ τι καλά που ήταν οι προγιαγιάδες μας... Ούτε αυτοκίνητα, ούτε καθισματάκια... Αγκαλίτσα και όλα καλά! Καμιά φορά σκέφτομαι ότι έχει γίνει τόσο περίπλοκη η ζωή μας.

Ελπίζω την επόμενη φορά να έχω παρέα. Βαρέθηκα να μονολογώ. :-(

2522daf9de.png

swGop2.png

ΕΓΩ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ Κ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΑ 2,5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ΕΓΩ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ Κ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΑ 2,5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

ναι ναι αυτο μου φαινεται η καλυτερη ιδεα souper!!! ας ερθει εκινη η ωρα με το καλο κ βλεπουμε:tongue:

thena μου γραφεις καπου οτι εβαζες πανα η σεντονακι...... να ρωτησω κατι που δεν εχω πολυκαταλαβει ....ποια η διαφορα μεταξυ πανας κ σε σελτεδακι ???? :confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...