Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πολλες καλημερες....εγω ετοιμαζω ενα μουσακα, εβαλα κ κανα 2 πλυντηριακια...αυριο θα παω πανεπιστημιο που εχουν οι μαθητες μου παρουσιασεις κ θα τις βαθμολογησω κ μετα επισημα σε αδειααααα!!!!! yeah baby!!!! :D

Διαφημίσεις

αχ ναι μπανακι....τι καλα....εγω θα τελειωσω το μουσακα κ μετα.

εβαλα την αλλαξιερα στη κρεβατοκαμαρα μας σημερα γιατι την ειχα στο γραφειο μεσα, κ τωρα θα παω να τη ταχτοποιησω, να βαλω τις πανες κλπ στα ραφακια της :)

αχ ναι μπανακι....τι καλα....εγω θα τελειωσω το μουσακα κ μετα.

εβαλα την αλλαξιερα στη κρεβατοκαμαρα μας σημερα γιατι την ειχα στο γραφειο μεσα, κ τωρα θα παω να τη ταχτοποιησω, να βαλω τις πανες κλπ στα ραφακια της :)

Καλά εσύ δεν πιάνεσαι! Όλο δουλειές και μαγειρέματα είσαι! :D

Εγώ έχω τορτελίνια με κοτόπουλο από χθες, αλλά επειδή δεν θα φτάσουν θα ψήσουμε και δυο μπουτάκια κοτόπουλο. Ο άντρας μου μαγειρεύει και εγώ επιβλέπω! Τέλεια φάση! Όσο σκέφτομαι πόσο καλοέμαθα τόσους μήνες... Θα μου κακοφανεί άραγε όταν επανέλθω;

2522daf9de.png

swGop2.png

Fairy, αυτή τη βδομάδα γεννάς! Πάω και στοίχημα!

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ μη μου λες τετοιαααα....μετα τις 24 θελωωω!!!!!! μου εχουν παρτυ οι φιλες μου το Σαββατο...ερχονται απο Λονδινο ....αχ θα ξεκουραστω πολυ πολυ αυτη τη βδομαδα...ο αντρας μου λεει θα γεννησω μετα το παρτυ, την ιδια μερα :D:D:D:D

Διαφημίσεις

Τότε, λοιπόν, πάω στοίχημα ότι στις 25 θα γεννήσεις! :D

Να ξεκουραστείς λίγο μετά το πάρτυ, να πάρεις δυνάμεις και μετά...

Fairy, σε αυτό ο πάρτυ φέρνουν και τα δώρα του μωρού, ναι; Τέλεια!

Κανά πάρτυ με δώρα για σένα θα διοργανώσουν άραγε; Καλά δεν θα ήταν;

2522daf9de.png

swGop2.png

ναι στο μωρο φερνουν...τωρα αν θα φερουν κ για μενα δεν ξερω...παντως με κατασυγκινησαν οι κοπελες!!

Είναι, όντως, πολύ ωραία η κίνησή τους! :D

Να σε ρωτήσω : είναι μακριά το Λονδίνο;

2522daf9de.png

swGop2.png

Το απόγευμα θα φτιάξω τη βαλίτσα μου. Έχω δεσμεύσει ένα συρτάρι στη ντουλάπα όπου έχω βάλει όλα τα νυχτικά, πιτζάμες, πετσέτες και εσώρουχα που θα πάρω. Επίσης, σε ένα ράφι έχω το νεσεσέρ μου και κάτι μαντηλάκια, επιθέματα κ.λπ. που αγόρασα. Καιρός να μπουν στη βαλίτσα γιατί δεν μπορώ να φανταστώ να συμβαίνει κάτι και να τρέχουμε να τα τακτοποιούμε τελευταία στιγμή. Η μαία μου είπε ότι πρέπει να πάω κατευθείαν στο μαιευτήριο χωρίς καμμία απολύτως καυστέρηση. Εσάς τι σας έχουν πει, κορίτσια;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...