Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Mary Poppins και pasxalitsav

για τα βλαστοκύτταρα παραθέτω ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο που βρήκα...

http://www.vita.gr/html/ent/249/ent.1249.asp

Το ψάχνουμε κι εμείς.... μάλλον προς την Ακαδημία Αθηνών μας βλέπω...

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρήκα μια πόλυυυυυυ αμαρτωλή φωτο στις γειτόνισσες (του Απριλίου) και είπα να την βάλω και εδώ...

donuts.jpg

Διαφημίσεις

koριτσια σας ειπε καθολου ο γιατρος τις τελευταιες μερες να αποφευγετε τα πολλα αλατια, για την κατακρατηση υγρων και τα πρηξιματα??? εμενα δεν μου ανεφερε κατι τετοιο αλλα στα μαθηματα του ανωδυνου τοκετου η μαια μας το ειχε πει ...10 μερες πριν την ΠΗΤ και 10 μερες μετα την γεννα

88M1p3.pngycQap3.png

βρήκα μια πόλυυυυυυ αμαρτωλή φωτο στις γειτόνισσες (του Απριλίου) και είπα να την βάλω και εδώ...

donuts.jpg

ANNIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!MOY ANOIΓΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ!!!!ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Ik3Qp3.png

pULlp2.png

NfPLp2.png

koριτσια σας ειπε καθολου ο γιατρος τις τελευταιες μερες να αποφευγετε τα πολλα αλατια, για την κατακρατηση υγρων και τα πρηξιματα??? εμενα δεν μου ανεφερε κατι τετοιο αλλα στα μαθηματα του ανωδυνου τοκετου η μαια μας το ειχε πει ...10 μερες πριν την ΠΗΤ και 10 μερες μετα την γεννα

πολλες καλημερες...:D

λοιπον, εγω εχω πρηστει εδω κ μια βδομαδα, εβγαλα κ τη βερα :(

η γιατρος μου πολυ χαρουμενη που πρηστηκα...μου ειπε, οπως μας ειχε πει κ η μαια στο μαθημα, οτι στο σωμα μας κυκλοφορουν εξτρα υγρα περιπου στο ενα κιλο. καποια στιγμη θα και πρεπει να πρηστουμε. ασχετο με το αλατι κλπ...εγω ανεκαθεν αναλατα τα τρωω ολα.κ ειναι καλο να πρηστεις προς το τελος της εγκυμοσυνης παρα μετα την γεννα....ετσι μου τα ειπε εμενα

αχα! ευχαριστω fairy .αρχιζω κ εγω να πριζομαι,ιδιαιτερα στα ποδια.

πια η ανυπομονησια μου με εχει κανει να μην αναγνωριζω το σωμα μου...αρχιζω να φρικαρω με ολα. θεωρω την μεση μου πια,τεραστια.τα μπρατσα μου εχουν ψιλιφουσκωσει....η κοιλια δεν το συζητω!

μονο το κεφαλακι μου θεωρω οτι εχει μεινει μικρο

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα οχι βρε μην νιωθεις ετσι...εγω στα χερια πρηστηκα κ το προσωπο μου ειναι αλλοτε πρησμενο κ αλλοτε οχι...αλλα τι να κανουμε....φτανουμε στο τελοοοοος!!!

κοιμηθηκα 9 ωρες αποψε...ευτυχως. τωρα μολις με επιασε η μεση...σκεφτομαι μηπως να καταγραφω καθε ποτε με πιανει κ ποσο διαρκει?

να τωρα σταματησε

Από μέση χάλια το βράδυ κάπως κοιμήθηκα κ πιάστηκα ,ξύπνησα στις 3 με πόνο κ με έλουσε κρύος ιδρώτας από τον πόνο μου κράτησε κανα πεντάλεπτο νόμιζα θα λιποθυμήσω τελικά σιγά σιγά μου πέρασε αλλά από ύπνο χάλια δύο μέρες κουτουλαω δεν βολεύομαι τεσπα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Σήμερα θα φτιάξω γαύρο στο φούρνο κ τον σκεφτομαι από τώρα γιατί έχω μεγάλη πίνα κ η πεθερά μου έφερε κρουασάν με σοκολάτα κ κρατιέμαι να μην φάω κ μετά φάω ψάρι λένε δεν κάνει έβαλε κ η Αννικο τη φωτο αυτή κ τα θυμήθηκα αχ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...