Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για όνομα δεν έχω ασχοληθεί καθόλου και δεν με νοιάζει!

Πως και θα κρατήσετε και τα δύο επίθετα (ελπίζω να είναι μικρά και όχι Παπαντωνόπουλου-Αποστολίδης :lol::lol::lol:)

Δεν είανι και πολύ μικρα! Όταν παντρευτήκαμε ήθελα να έχω το ίδιο επόνυμο με τα παιδιά μου οπότε επέμενα και το έβαλα. Αλλά τώρα δεν ξέρω σκέφτομαι πρώτα το παιδάκι μου και δεν ξέρω αν έκανα καλά ή θα το κοροιδευουν στο σχολειο μιας και δεν ξέρω κανενα άλλο ζευγάρι που να έχει δώσει και τα 2 επίθετα!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ξέρω ίσως να έχεις δίκιο, μετά έκανε τον γλυκούλη αλλά εγώ ήθελα να του σπάσω το κεφάλι! Δεν αντέχω άλλο!!!!!!!!! Τα νεύρα μου είναι σε άθλια κατάσταση και κλαιω συνεχώς τόσο εύκολα!

Να κλαις όσο θες για να σου φεύγει η ένταση άλλα πάντα να σκέφτεσαι ότι για ολα φταίνε αυτές οι ριμάδες οι ΟΡΜΟΝΕΣ που κάνουν κωλοτούμπες και ότι έπεται μια καινούργια κατάστασή για σένα που είναι λογικό να σου προκαλεί άγχος, νεύρα, ανασφάλεια και όλα τα συναφή να σκέφτεσαι όμως οτι το ίδιο μπορεί να νιώθει και ο καλός σου και είναι κρίμα να είστε τσακωμένοι τώρα που είστε τόσο κοντά στο να κρατήσετε το μωρούλι σας αγκαλίτσα :D

Δεν είανι και πολύ μικρα! Όταν παντρευτήκαμε ήθελα να έχω το ίδιο επόνυμο με τα παιδιά μου οπότε επέμενα και το έβαλα. Αλλά τώρα δεν ξέρω σκέφτομαι πρώτα το παιδάκι μου και δεν ξέρω αν έκανα καλά ή θα το κοροιδευουν στο σχολειο μιας και δεν ξέρω κανενα άλλο ζευγάρι που να έχει δώσει και τα 2 επίθετα!

Μάλλον καλά το σκέφτεσαι τώρα, νομίζω οτι θα του κάνει λίγο δύσκολή την ζωή αν είναι και μεγάλα:?

Τώρα δεν μπορείς να το αλλάξεις και να κρατήσει το ένα ;

Διαφημίσεις

Μάλλον καλά το σκέφτεσαι τώρα, νομίζω οτι θα του κάνει λίγο δύσκολή την ζωή αν είναι και μεγάλα:?

Τώρα δεν μπορείς να το αλλάξεις και να κρατήσει το ένα ;

τηλεφώνησα στο ληξιαρχείο και ρώτησα και μου είπαν πως θα πρέπει να γίνει δικαστήριο αλλαγής επιθέτου. Δηλαδή είναι λίγο δύσκολο. Δεν ξέρω τι θα κάνω και μ'αυτό. Από την άλλη τσαντίζομαι που το θεωρεί υποχώρηση. Αλλά αυτά είναι εγωισμοί! Ελπίζω να υπάρχουν και άλλα τέτοια παιδάκια και να μην είναι το ούφο το δικό μου!

uDLqp1.png

στην κοιλιά, στα κοκκαλα της ηβικής σύμφησης και στη μέση! νοιώθω ένα τσουξιμο λίγο ποιο πάνω από τον ομφαλό δεξια, αυτό είναι το ποιο ενοχλητικο!

Αυτοί οι πόνοι τώρα είναι φυσιολογικοί και επιθυμητοί (είναι η προετοιμασία ) Το τσούξιμο μήπως το νιώθεις στο δέρμα περισσότερο σαν πόλυ έντονο τράβηγμα

Αυτοί οι πόνοι τώρα είναι φυσιολογικοί και επιθυμητοί (είναι η προετοιμασία ) Το τσούξιμο μήπως το νιώθεις στο δέρμα περισσότερο σαν πόλυ έντονο τράβηγμα

αυτο το νοιώθω πολύ καιρό και όταν πήγα στο γιατρό την προηγούμενη εβδομάδα μου είπε είναι απο συσπάσεις ή τουλάχιστον έτσι κατάλαβα.

Αυτές τις μέρεσ αυριο ή μεθαυριο θα κόψω και τα Yutopar, πόσο γρήγορα λες να γεννήσω αν τα κόψω? Ελπίζω όχι αμέσως

uDLqp1.png

τηλεφώνησα στο ληξιαρχείο και ρώτησα και μου είπαν πως θα πρέπει να γίνει δικαστήριο αλλαγής επιθέτου. Δηλαδή είναι λίγο δύσκολο. Δεν ξέρω τι θα κάνω και μ'αυτό. Από την άλλη τσαντίζομαι που το θεωρεί υποχώρηση. Αλλά αυτά είναι εγωισμοί! Ελπίζω να υπάρχουν και άλλα τέτοια παιδάκια και να μην είναι το ούφο το δικό μου!

Δεν είναι καθόλου υποχωρήσει είναι κατάνόηση για το αν το παιδί σας θα αντιμετωπίσει 'προβλήματα' μετά !!!

Έχω ένα γνωστό που έχει κρατήσει στο παιδί του και τα δύο ονόματα αλλά το ένα είναι boo

αυτο το νοιώθω πολύ καιρό και όταν πήγα στο γιατρό την προηγούμενη εβδομάδα μου είπε είναι απο συσπάσεις ή τουλάχιστον έτσι κατάλαβα.

Αυτές τις μέρεσ αυριο ή μεθαυριο θα κόψω και τα Yutopar, πόσο γρήγορα λες να γεννήσω αν τα κόψω? Ελπίζω όχι αμέσως

Μακάρι να ήξερα ;;; Γιατί βρε δεν θέλεις αμέσως να ξεμπερδεύεις, δεν είσαι έτοιμη ακόμα;

Διαφημίσεις

Μακάρι να ήξερα ;;; Γιατί βρε δεν θέλεις αμέσως να ξεμπερδεύεις, δεν είσαι έτοιμη ακόμα;

όχι δεν είμαι καθόλου έτοιμη! Πρέπει να είμαι η μόνη έγγυος που δεν θέλει να γεννήσει αν και εχει μπει στο μήνα της!

uDLqp1.png

καληνύχτα και όνειρα γλυκά, άντε να κάνετε αγκαλίτσες με τον καλό σου που έλειπε:D

1585798oq81e1tdy4.gif

καλημερααααααααα!!!

mary poppins σε ευχαριστω για την πληροφορια θα το ρωτησω...

η οικογενειακη τραπεζα ειναι αυτη?

http://www.biophylaxis.com/docs/leaf5_doctorsl.pdf

σημερα λεμε να παμε για ψωνια...

θα σας ενημερωσω απο Δευτερα.............:P

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Κοριτσάρες πολύ πολύ καλημέρα σας.... Ναι ο μικρούλης μου κι εγώ είμαστε ακόμα εδώ!!! ;) Πωπω τι λογοδιάρροια σας έπιασε όλες τις τελευταίες τρεις εβδομάδες... δεινοπάθησα να τα διαβάσω όλα αυτή την εβδομάδα...!!! χαχαχα

Αχ η μετακόμιση αποτελεί πια παρελθόν... :) Έχουμε μπει στο σπιτάκι μας και αν και εξουθενωμένοι από τη δεύτερη μετακόμιση σε διάστημα μόνο τριών μηνών, το καταχαιρόμαστε το άτιμο το σπιτάκι... ! Τι ρόλο πάιζει τελικά το περιβάλλον στο οποίο ζει κανείς στην ψυχολογία κάποιου...!

Σιγά σιγά μετά το Πασχα και με πολύ βοήθεια νομίζω πως έχουμε μπει πλέον σε μια σειρά... Σήμερα θα ξεπακετάρω και τις τελευταίες δυο-τρεις κούτες που βρίσκονται στο δωματιάκι του μπεμπέ μας και από Δευτέρα ξεκινάω τα ψώνια....! :) Γι' αυτό να μην αγχώνεται καμία σας αν δε τα έχετε ψωνίσει όλα ακόμα! Εμείς δεν έχουμε αγοράσει τίποτα.... lol και σήμερα μπήκα και στο μήνα μου!!! Κορίτσια αν τα καταφέρουμε εμείς και είναι έτοιμο το δωματιάκι για το θαυματάκι μας, τότε όλες θα τα καταφέρετε! Μην αγχώνεστε καθόλου!

Πάντως το ζουζούνι μου αντέχει....! ;) Έχει περάσει πολλά η αγάπη μου... κι η μάνα του δεν κάθεται και καθόλου.... Το nesting σε όλο του το μεγαλείο - έχω και τη δικαιολογία της μετακόμισης και ότι με πιέζει ο χρόνος και του'χω δώσει να καταλάβει!!! Ο άντρας μου όλο με μαλώνει... αλλά πώς θα γίνει?!?!?! Εξάλλου τα όριά μας (εμένα και του μπεμπέ μας) τα ξέρω :) Ο γιατρός πάντως είναι πολύ ευχαριστημένος ως τώρα... Ο μικρούλης έχει πάρει θέση προς τα κάτω... αν και ωρες ώρες νιώθω ότι γυρίζει... :) Τον εβλεπα στον όγδοο κάθε δυο εβδομάδες και τώρα που θα μπω στον ένατο κάθε εβδομάδα.... Σίδηρο παίρνω μόνο τελευταία - ο αιματοκρίτης στο 33 πριν δυο εβδομάδες... αλλά κατά τ' άλλα μια χαρούλα είμαστε.. φτου φτου μας! :)

Με προβληματίζει πάρα πολύ πάντως για το αν θα γεννήσω φυσιολογικά ή με καισαρική.... Έχω εφιάλτες με την καισαρική... δε ξέρω γιατί τη φοβάμαι τόσο... Τη φυσιολογική γέννα δε τη φοβάμαι καθόλου... μα καθόλου όμως?!?! χαχαχα δεν είμαι καλά μάλλον!!!!!

Εντωμεταξύ εγώ που δεν ήμουν ΠΟΤΕ πρωινός τύπος τώρα ημέρα Σάββατο έχω ξυπνήσει από τις 7...lol Και κερνάω καφέ!!!! ;) Και κάθε μέρα αυτό... μετά τις 8 το αργότερο (και στις 2 να έχω κοιμηθεί) το μάτι γαρίδα!!! όταν έμεινα έγκυος γελούσαμε με τον αντρούλη μου πόσο δύσκολο θα μου είναι να συνηθίσω το νέο ωράριο του μικρούλη μας... πλέον δεν ανησυχώ καθόλου! Η φύση τα φροντίζει όλα! :)

Ούτε γλιστρίδα να έφαγα πρωι πρωι!!!! χαχαχαχα

Με το καλό στα κορίτσια που ξεκινούν με γεννητούρια τέλος Απρίλη!!! ;) Με το καλό και σε όλες μας!!! :)

Υ.Γ. Το άγχος με το πουλάκι του το πέρασα κι εγώ γύρω στον έκτο μήνα... όσο το σκεφτόμουν τόσο πιο περίεργο μου φαινόταν... κι ενώ με θεωρώ σχετικά φιλελεύθερο άτομο ένιωθα τρομερά πουριτανή και γεμάτη ταμπού.... ως δια μαγείας το ξεπέρασα όμως! Ανυπομονώ τόσο πολύ να κρατήσω στην αγκαλιά μου το γιόκα μας που πραγματικά δε με αγχώνει ούτε και με προβληματίζει καθόλου πλέον... τι να πω! δε ξέρω πως έγινε!! Μπορεί μετά να με ξαναπιάσει.... δε το νομίζω όμως!

Αυτά............... χαχαχαχα

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...