Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εινια αναγκη να τα κοιτας???:lol::lol::lol::lol:

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣ ΕΣΥ ΖΑΛΙΖΕΣΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ Κ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΙΝΕΙΣ :shock::mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κ απο εμενα!!!!!

χαχαχαχααα καλα THENA εχεις πολυ πλακα!!!

εγω σημερα εχω φαει μονο τοστακια με τυρι κ ντοματα κ ρυζογαλο γιατι η μπεμπα αποφασισε ν αναιβει στο στομαχι μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

rXrPp3.png

δες και αυτό:lol::lol::lol:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΕΙΔΕΣ ΑΝΝΙΚΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ,ΑΙΣΧΟΣ ΠΑΛΙΟΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ΣΥΓΧΥΣΤΗΚΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ

ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΣΥΓΧΥΣΤΗΚΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ

ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

2286539jkl7i6sw3o.gif

Για να κάνω το κόλπο της THENA μπας και εμφανιστεί καμιά σας .....

2540417t0pu8n66zz.gif

Καλά το θέμα τα τσουτσουνάκια με απασχολεί και εμένα πολύ και για να πω την αλήθεια με μπερδέψατε! μάλλον θα δω τι θα κάνουν στο μεαιυτήριο και θα μάθω.

Κατα τα άλλα πολλά νευρα κορίτσια! Πήγα και παρέλαβα τον άνδρα μου από το αεροδρόμιο και ρίξαμε και έναν καβγά! Τώρα δεν του μιλάω! Με έχει νευριάσει πολύ!:evil::evil::evil:

Τελοσπάντων, σήμερα ήρθε και η αλλαξιέρα από Motherbaby και είναι πολύ καλή! Αύριο μπορεί να ανεβάσω φωτο! Επίσης αύριο λέω να κάνω τα εντελώς τελευταία ψώνια. Έχω και γιατρό! και μετά και γάμο που θα πάω βεβαια αν έχω ξεθυμώσει!:evil:

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

και συνεχίζω το μονόλογο.....

όσο για ονόματα ενώ πάντα λέγαμε αν κάνουμε αγόρι θα βρούμε ένα ωραίο να βάλουμε τελευταία ο "καλός" μου θέλει του μπαμπά του, τον οποίο αγαπάω πάρα πολύ όμως δε μου αρέσει το όνομά του. Έτσι δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα! Εγώ βρήκα ένα όνομα που μου αρέσει και το πρώτο συνθετικό προέρχετε από το όνομα του πεθερού μου αλλά ο άντρας μου λέει οτι θα πρέπει ίσως να τιμήσουμε το μπαμπά του. Δεν το καταλαβαίνω καθόλου αυτό! Τι θα πει να τιμήσουμε κάποιων. Αρχιεπισκοπος είναι? Όσο για δύο ονόματα δεν παίζει μιας και τα παιδιά μας θα έχουν δύο επίθετα οπότε μαζεύονται πολλά! Αλλά και εμένα δε μου πολυ αρεσουν αν και έχω 2 ονοματα μιας και συνήθως τελικά φωνάζεις το ένα. Εσείς θα βάλετε όλες του πεθερού/πεθεράς αν είναι το πρώτο?

uDLqp1.png

Κατα τα άλλα πολλά νευρα κορίτσια! Πήγα και παρέλαβα τον άνδρα μου από το αεροδρόμιο και ρίξαμε και έναν καβγά! Τώρα δεν του μιλάω! Με έχει νευριάσει πολύ!:evil::evil::evil:

Τελοσπάντων, σήμερα ήρθε και η αλλαξιέρα από Motherbaby και είναι πολύ καλή! Αύριο μπορεί να ανεβάσω φωτο! Επίσης αύριο λέω να κάνω τα εντελώς τελευταία ψώνια. Έχω και γιατρό! και μετά και γάμο που θα πάω βεβαια αν έχω ξεθυμώσει!:evil:

Οσα νεύρα και να έχεις εσύ είσαι δικαιολογημένη, για θύμισε του το !

Αλλα μωρέ μήπως τσακωθήκατε γιατί ήταν η ένταση που ήσασταν μακριά και ξεσπάσατε;

δεν ξέρω ίσως να έχεις δίκιο, μετά έκανε τον γλυκούλη αλλά εγώ ήθελα να του σπάσω το κεφάλι! Δεν αντέχω άλλο!!!!!!!!! Τα νεύρα μου είναι σε άθλια κατάσταση και κλαιω συνεχώς τόσο εύκολα!

uDLqp1.png

και συνεχίζω το μονόλογο.....

όσο για ονόματα ενώ πάντα λέγαμε αν κάνουμε αγόρι θα βρούμε ένα ωραίο να βάλουμε τελευταία ο "καλός" μου θέλει του μπαμπά του, τον οποίο αγαπάω πάρα πολύ όμως δε μου αρέσει το όνομά του. Έτσι δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα! Εγώ βρήκα ένα όνομα που μου αρέσει και το πρώτο συνθετικό προέρχετε από το όνομα του πεθερού μου αλλά ο άντρας μου λέει οτι θα πρέπει ίσως να τιμήσουμε το μπαμπά του. Δεν το καταλαβαίνω καθόλου αυτό! Τι θα πει να τιμήσουμε κάποιων. Αρχιεπισκοπος είναι? Όσο για δύο ονόματα δεν παίζει μιας και τα παιδιά μας θα έχουν δύο επίθετα οπότε μαζεύονται πολλά! Αλλά και εμένα δε μου πολυ αρεσουν αν και έχω 2 ονοματα μιας και συνήθως τελικά φωνάζεις το ένα. Εσείς θα βάλετε όλες του πεθερού/πεθεράς αν είναι το πρώτο?

Για όνομα δεν έχω ασχοληθεί καθόλου και δεν με νοιάζει!

Πως και θα κρατήσετε και τα δύο επίθετα (ελπίζω να είναι μικρά και όχι Παπαντωνόπουλου-Αποστολίδης :lol::lol::lol:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...