Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια, διάβασα αυτά που γράψατε και... αγχώθηκα περισσότερο. Δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω αυτό στο μικρούλη. Από την άλλη, αν υπάρχει και η άποψη που παρέθεσε η Fairy πειράζει να την υιοθετήσω, έστω και κόντρα στον παιδίατρο; :oops:

Αχ μανούλα μου... Αχ...

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

για βλαστοκυτταρα μαλλον θα τα παμε στην Δημοσια Τραπεζα...

θελω να το ψαξω ακομα λιγο...

Θα παραθέσω απόσπασμα από ένα έντυπο που έπεσε στα χέρια μου σχετικά με τη σύγκριση δημόσιας και οικογενειακής τράπεζας βλαστοκυττάρων.

"Στη δημόσια τράπεζα το δείγμα δωρίζεται και η οικογένεια χάνει κάθε δικαίωμα πάνω του... Σε περίπτωση που κάποιο μέλος της οικογένειας νοσήσει απαιτείται αναζήτηση συμβατού δότη ανά τον κόσμο... Τα έξοδα ανάκτησης ενός συμβατού δείγματος ΟΠΑ για μεταμόσχευση ανέρχονται σε ?17000-23000."

Τώρα, αν είναι αληθή ή όχι αυτά τα στοιχεία, τι να πω; Ο Θεός και η ψυχή τους!

Πάντως, αν ισχύουν τα παραπάνω, με βάζουν σε προβληματισμό... :(

2522daf9de.png

swGop2.png

Και συνεχίζοντας το μονόλογο, ξέρετε τι έμαθα σήμερα;

Ότι είναι καλύτερα να ξαπλώνουμε στο πλάι αριστερά καθώς αιματώνεται καλύτερα η μήτρα, τροφοδοτείται και οξυγονώνεται καλύτερα το έμβρυο και ανακουφιζόμαστε από τους πόνους. Αυτά!

Ελπίζω την επόμενη φορά που θα μπω, να είναι και καμιά άλλη, ναι; :-D

2522daf9de.png

swGop2.png

Ότι είναι καλύτερα να ξαπλώνουμε στο πλάι αριστερά καθώς αιματώνεται καλύτερα η μήτρα, τροφοδοτείται και οξυγονώνεται καλύτερα το έμβρυο και ανακουφιζόμαστε από τους πόνους. Αυτά!

Αυτο το εχω διαβασει κ γω!!αλλα σε μενα συμβαινει το ακριβως αντιθετο!!στην αριστερη πλευρα ποναει η πλατη μου κ δεν αναπνεω κ πολυ καλα δε ξερω γιατι,οποτε κοιμαμαι η ανασκελα η δεξια!!!!

κ για το αλλο θεμα κ γω ενα αγχος το εχω για αυτη τη περιοχη αλλα εχω κοριτσακι!!γιατι θα ειναι κ μικρουλια!!

rXrPp3.png

ναι σωστο αυτο...μεχρι προσφατα ετσι κοιμομουν αλλα τωρα μεγαλωσε τοσο πολυ που αριστερα εχω πλατη κ κωλομερι κ ποναω αμα ξαπλωνω απο αυτη τη πλευρα....οποτε αλλαξα

κοριτσια τωρα ξυπνησα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:θα τα πουμε σε λιγακι

Διαφημίσεις

ηρθα κ εγω ...μαγειρεψα,εκανα βολτα τον σκυλο κ ζητησα απτον αντρα μου να μου φερει λιγο μιλφει γιατι δεν κρατιεμαι αλλο ....απτο πρωι ζηταω γλυκακι :tongue:

οσο για το ποια μερια κοιμαμαι...δεν ηξερα αυτο για την αριστερη πλευρα να πω την αληθεια....ξαπλωνω απτην δεξια κ ολο το βραδυ κανω σβουρες σε σημειο που ξεστρωνω το σεντονι :tongue:

....μου εχει λειψει πΑΑΑΑΑΑρα πολυ να κοιμαμαι μπρουμητα αγκαλια με το μαξιλαρακι μου:lol:

88M1p3.pngycQap3.png

ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΝΑΙ

ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΜΟΥ, Η ΕΓΩ ΦΑΡΔΥΝΑ Η ΑΥΤΑ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑΓΚΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ , ΔΕΝ ΧΟΡΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕ ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΝ ,ΜΑΛΩΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΥΝΕΙ Η ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ?:mrgreen::mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...