Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Εγώ έχω αυτοάνοσο στο θυρεοειδή, χασιμοτο, αλλά μου είχε πει ο ρευματολόγος ότι δε συνδέεται με τα ΑΝΑ.. συνήθως αυτά συνδέονται με ρευματοειδή αρθρίτιδα, λύκο και τέτοια.. παρόλαυτα όμως κι εγώ τελικά, δεν έχω κάποιο άλλο αυτοάνοσο και λόγω ηλικίας, τα ανακάλυψα στα 42, είναι και μάλλον απίθανο να εμφανιστεί. Πολύ πιθανόν και στην δική σου περίπτωση να μην συνδέονται με κάτι άλλο, ειδικά εφόσον βγήκαν και αρνητικά μετά!

Δυο φορές έχουν βγει θετικά αλλά ο παθολόγος μου έλεγε πως είναι μη αξιολογησιμο. Αν δε κάνω λάθος έλεγε η εξέταση «ασθενώς θετικά», κάτι τέτοιο.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φιλενάδες καλημέρα! Πώς πάτε;

Εμένα με έχει πιάσει η μέση μου, ιδιαίτερα τα βράδια όπου βγαίνει όλη η κούραση…

Στον γιό μου δεν είχα τέτοια προβλήματα, αλλά τότε μηδενικές οι υποχρεώσεις, γύρναγα από τη δουλειά και ήμουν αραχτή και ξάπλα, ενώ τώρα….μέχρι να βάλω τον πειρατή μου για ύπνο (σημειωτέον ώρα 23:00), όλο πάνω κάτω τρέχω….

Εσείς πώς πάτε από κούραση;

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ . ΕΧΩ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΒΗΧΑ ,ΠΝΙΓΟΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΛΕΜΑΤΑ Κ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΝΤΕΠΟΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΗΧΩ Κ ΠΟΝΑΕΙ Κ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ

ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΤΕ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

THENA μου μια φορά είχα ανυπόφορο πονοκέφαλο, ευτυχώς όμως με μισό depon έγινε υποφερτός και έκτοτε δεν έχω ξαναπάρει κάτι άλλο.

Είμαι πολύ χαρούμενη που δεν έχω αρρωστήσει καθόλου φέτος.

Βέβαια, δεν ξέρω τι θα γίνει αν χειροτερέψει και άλλο η μέση μου…

AMl8p2.png s30Tp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ . ΕΧΩ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΒΗΧΑ ,ΠΝΙΓΟΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΛΕΜΑΤΑ Κ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΝΤΕΠΟΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΗΧΩ Κ ΠΟΝΑΕΙ Κ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ

ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΤΕ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με αφησε να παρω κ lysopaine καραμελες...να κανεις γαργαρες με αλατονερο οσο συχνα θες κ πολλα ζεστα

περαστικα σου κοπελα μου

B-FLY καλώς επέστρεψες!Εχεις δικιο πρέπει να οργανωθούμε!!!Ίσως είμαστε περισσότερο πολυάσχολες από τα κορίτσια των άλλων cafe αλλά θα βρίσκουμε λίγο χρόνο και για το δικό μας cafe!

Maanton εχω κι εγώ θέμα με τη μέση αλλά ακόμη είναι ανεκτό!Βέβαια είμαι πιο χαλαρή από σένα αφού δεν έχω άλλο παιδάκι και όταν γυρνάω κουρασμένη σπίτι λιώνω στον καναπε...

Thena περαστικούλια γρήγορα!Συμφωνω με τη fairymummy για το αλατόνερο και τα ζεστα, το εφαρμόζω όταν με ενοχλεί λίγο ο λαιμός και το προλαβαίνω..Depon μου επιτρέπει ο γιατρός 2-3 την ημέρα. Αν δεις ότι συνεχίζει ο βήχας πάρε το γιατρό σου μήπως σου δώσει σιροπάκι!

Σας φιλώ!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

B-FLY καλώς επέστρεψες!Εχεις δικιο πρέπει να οργανωθούμε!!!Ίσως είμαστε περισσότερο πολυάσχολες από τα κορίτσια των άλλων cafe αλλά θα βρίσκουμε λίγο χρόνο και για το δικό μας cafe!

ναι ναι να οργανωθουμε βρε κοριτσια συμφωνω...να γνωριστουμε κ καλυτερα :)

οσο για τη μεση χαλια η κατασταση...εγω ειχα χρονια προβληματα με αυχενικο κ πλατη κ τωρα με χτυπησε κ στη λεκανη μου...φοραω ζωνη οταν περπαταω, εχω ενα μαξιλαρι σωληνα οταν κοιμαμαι κ δε κανω βαριες δουλειες οπως σκουπα κλπ...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΝ Κ ΟΤΑΝ ΠΙΝΩ ΖΕΣΤΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΛΑΙΜΟΣ . ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΕΣ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ Κ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΠΙΝΩ ΚΡΥΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ Κ ΤΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΤΙΔΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΠΟ ΚΡΥΩΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑ ΚΡΥΑ, ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ Κ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ.ΕΧΩ Κ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΥΝΗΓΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΟΡΟ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΣΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ:evil: . ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΑ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΟΛΑ ,ΔΕΝ ΖΟΡΙΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΑΜΠ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΛΙΓΑ ΚΑΝΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ:lol: ΒΑΣΙΚΟ ΑΥΤΟ. ΠΛΕΝΕΙ ΜΠΑΝΙΑ ΠΛΕΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Κ Η ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΩ 11-5:30 Κ ΠΛΕΝΕΙ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ . ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΕΘΕΡΑ ΠΩΣ ΠΑΤΕ?

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

. ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΑ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΟΛΑ ,ΔΕΝ ΖΟΡΙΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΑΜΠ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΛΙΓΑ ΚΑΝΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ:lol: ΒΑΣΙΚΟ ΑΥΤΟ. ΠΛΕΝΕΙ ΜΠΑΝΙΑ ΠΛΕΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Κ Η ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΩ 11-5:30 Κ ΠΛΕΝΕΙ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ . ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΕΘΕΡΑ ΠΩΣ ΠΑΤΕ?

Κι εμένα με βοηθάει πολύ ο άντρας μου με τις δουλειές του σπιτιου!:-)Τα κάνει όλα αρκεί να μην είναι πτώμα απο την δουλειά...Και στο μαγείρεμα βοηθάει, του αρέσει να ασχολείται.Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και μετά με το μωρό!Κατά τ'αλλα έρχεται μια κυρια και καθαρίζει κάθε 2 βδομάδες( την είχα από πριν γιατί με την δουλειά δεν προλαβαίνω) και που και που έρχεται και η μαμά μου και μου κάνει λίγο σίδερο!Την πεθερά την έχω μακρία, αλλά αν ήταν κοντά πιστεύω θα ήθελε να βοηθήσει. Πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν ζορίζομαι πολύ με τις δουλειές, δεν θέλω να επιβαρύνω τον οργανισμό μου. Σε όλη την εγκυμοσύνη μια φορά έχω βάλει ηλεκ. σκούπα και αυτό πριν 2 βδομάδες, και με έπιασε η μέση μου!!:-)

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

εμεις εδω στα ξενα δεν εχουμε τους γονεις μας μαζι :) εγω πηρα γυναικα κ μου κανει τα πιο βαρια κ εγω κανω τη καθημερινη συντηρηση του σπιτιου. στον αντρα μου δε μπορω να βασιστω πολυ σε αυτα τα πραγματα...κ δε ξερει να κανει δουλειες αλλα αναλογα με τον φορτο εργασιας μπορει να ατγησει να γυρισει σπιτι...ε νιωθω καπως να του πω κανε κ ξεσκονισμα τωρα....αλλα ευτυχως δεν ειναι τσαπατσουλης κ γενικα με τη γυναικα βολευτηκα μια φορα τη βδομαδα

Oντως πρεπει να οργανωθουμε, στα λλα καφε γινεται χαμος, δεν προλαβαινεις να διαβαζεις δημοσιευσεις!!!

Εμενα εχουν αρχισει να με επισκεπτονται οι αυπνιες...το ματι γαριδα καθε βραδυ!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εμενα εχουν αρχισει να με επισκεπτονται οι αυπνιες...το ματι γαριδα καθε βραδυ!

ΑΧ Κ ΕΓΩ ΜΑΥΡΟ ΥΠΝΟ ΚΑΝΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ Κ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΞΥΠΝΑΝ ΓΙΑ ΤΣΙΣΑ Κ ΘΕΛΩ ΤΡΙΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΕΧΩ Κ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΡΟΧΑΛΙΖΕΙ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ Κ ΣΗΚΩΝΟΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΝΕΥΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΑΛΛΗ ΕΙΜΑΙ :confused:ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΛΗ ΞΥΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΦΩΝΕΣ ΟΛΟ ΝΕΥΡΑ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΑΚΩΣΩ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ Κ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΣ :shock::evil:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

να μαι κι εγω!!!

διαβασα 2-3 σελιδες μαζι και μπερδευτηκα...

περαστικα στις αρρωστουλες!!!

πονακια εχω αρχισει να εχω κι εγω και απ οτι καταλαβαινω κ καποιες συσπασεις (αλλα κι εγω δυσκολευομαι να τις ξεχωρισω).

ειδικα μια φορα κατατρομαξα γιατι πετρωσε η κοιλια μου ξαφνικα και μεχρι να καταλαβω τι ειναι τρελαθηκα....:rolleyes: (κι εγω μεχρι εκεινη την ωρα νομιζα οτι ειναι ο μικρος)

fairymummy & mpoumpou σας βγαζω το καπελο!!! (εχετε παρει ΜΟΝΟ 2 κιλακια???)

σκεφτομουν κι εγω να τον βουτηξω αλλα δεν εχω παιδιατρο ακομα για να ρωτησω...εσεις εχετε βρει?

ψωνισατε τιποτα? εγω πηρα ενα τζηνακι γιατι με το κρυο δεν αντεχα αλλο με τις φουστες κ τα φορεματακια...

για τον μικρο μονο το καροτσι παραγγειλαμε...

κουνια απο που θα αγορασετε??? το σκεφτομαι για ΙΚΕΑ αλλα ολοι μου λενε να παρω κατι καλυτερο...πολυ μπερδεμενη ειμαι...

αυτα προς το παρον...:P θα προσπαθησω να μπαινω συχνοτερα...μου λειπει η παρεα σας!

καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

για τον μικρο μονο το καροτσι παραγγειλαμε...

κουνια απο που θα αγορασετε??? το σκεφτομαι για ΙΚΕΑ αλλα ολοι μου λενε να παρω κατι καλυτερο...πολυ μπερδεμενη ειμαι...

!

εγω ψωνισα τα παντα απο mothercare. ηθελα κουνια απλη χωρις ζωγραφιες...τη παραγγειλαμε σε σκουρο χρωμα κ μετα γινεται κ κρεβατακι. παραγγειλαμε κ το καροτσι κ την αλλαξιερα/μπανιερα. θα μας τα φερουν αρχες του Απριλη του ΙΚΕΑ δεν με ενθουσιασε ιδιαιτερα αλλα δεν ειναι κ ασχημη η κουνιτσα...εμεις απλα ειπαμε να παρουμε κατι που να κρατησει καποια χρονια...η κουνια μας ειχε 170 ευρω, δε μου φανηκαν πολλα:rolleyes:

στα ρουχαλακια εχω κανει λιστα κ κατα το τελος Φλεβαρη θα κανω τη παραγγελια να μου τα φερουν κ αυτα να τα πλυνω να τα σιδερωσω ...

γενικα αποψη μου ειναι, μη δωσεις τρελλα λεφτα για να παρεις σχεδια κλπ αλλα δωσε κατι σε ενα καλο στρωματακι πχ

ΤΗΕΝΑ μου κουραγιο κουκλα μου!!!

Εμένα η πεθερά μου βοηθάει στο να κρατάει το γιό μου έως της 5 το απόγευμα που σχολάω. Μετά, ο άντρας μου έρχεται μαύρη νύχτα οπότε βοήθεια απειροελάχιστη.

Κάνω μαγείρεμα, πιάτα, άπλωμα, σίδερο κλπ, αλλά τα πατώματα ζέχνουν εωσότου έλθει η μαμά μου σχεδόν εβδομαδιαίως και δουν σφουγγαρίστρα οι κουβάδες.

Στην αρχή στεναχωριόμουν που ήταν το σπίτι ανάστατο, αλλά τώρα που με έπιασε και η μέση, ειλικρινά κορίτσια δε με νοιάζει. Προτεραιότητα η υγεία μου και μετά να είναι χαρούμενη η οικογένειά μου.

THENA δεν είχα καταλάβει ότι εργάζεσαι. Με δύο παιδάκια ήδη και με εγκυμοσύνη τώρα, πραγματικά είσαι ηρωίδα! Ο Θεός να σου χαρίζει υγεία και δύναμη.

AMl8p2.png s30Tp2.png

Βασικά εγω δεν εχω καταληξει σε κουνια παραμονο σε καροτσι και καρεκλακι αυτοκινητου...Κουνιες μου αρεσουν δυο τρεις, αλλα πολλά λεφτά ρε παιδιά - ημαρτον..Αλλωστε δεν με ενδιαφερει να γινεται κρεβατακι μετα διοτι ο καλος μου φτιαχνει παιδικα και νεανικα δωματια - αλλα οχι βρεφικα - και θα του φτιαξουμε με το καλο ενα απιθανο οταν ερθει ο καιρος...

Κατα τ αλλα τα ρουχα μου μπαινουν ακομα, μονο στα σουτιεν εχω προβλημα δεν βρισκω πουθεναααααααα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...