Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ έχω άλλο που με φρικάρει...

Πώς θα του καθαρίζω την "ευαίσθητη περιοχή"... :(

Κι αν πονάει; Αχ δεν ξέρω...

Θα μου πεις : αν ήταν κοριτσάκι, πάλι δεν θα είχα θέμα;

Βλακείες σκέφτομαι, ναι;

χαχαχα καλο!!! κ εγω το σκεφτομουν αλλα μας εδειξαν στα μαθηματα...το βασικο ειναι να μη του κανεις το δερματακι πανω κατω :wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια!!!

Στην τηλεόραση δείχνει 23χρονη που γέννησε τετράδυμα με φυσιολογικό τρόπο!!!

σε φρικαρισε το οτι εκανε 4δυμα ή το οτι γεννησε φυσιολογικα? :mrgreen:

εμενα φιλη μου εδω γεννησε διδυμα απο εξωσωματικη φυσιολογικα παντως, μια χαρα ολα πηγαν

ΕΣΚΑΣΑ στο φαΐ δεν μπορώ να κουνηθώ:lol::lol::lol:

Μετά από μια πιατάρα με πατάτες με κοτόπουλο στο φούρνο και φέτα, Τσάκισα και δύο κομματάρες τσουρέκι και τώρα είμαι full !

Έχω και ντοκτορ στις 5, βλέπω τον Νικόλα να με πάει κάπως έτσι

1529960c5pvhv19s9.gif:lol::lol::lol::lol:

χαχαχα καλο!!! κ εγω το σκεφτομουν αλλα μας εδειξαν στα μαθηματα...το βασικο ειναι να μη του κανεις το δερματακι πανω κατω :wink:

Και πώς θα καθαρίσει; Αχ δεν μπορώ... Ανακατεύομαι...

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

ΕΣΚΑΣΑ στο φαΐ δεν μπορώ να κουνηθώ:lol::lol::lol:

Μετά από μια πιατάρα με πατάτες με κοτόπουλο στο φούρνο και φέτα, Τσάκισα και δύο κομματάρες τσουρέκι και τώρα είμαι full !

Έχω και ντοκτορ στις 5, βλέπω τον Νικόλα να με πάει κάπως έτσι

1529960c5pvhv19s9.gif:lol::lol::lol::lol:

Φέτα!!! Ουάου!!! 000204EF.gif

Έχω να φάω από το Σεπτέμβριο!!!

2522daf9de.png

swGop2.png

Φέτα!!! Ουάου!!! 000204EF.gif

Έχω να φάω από το Σεπτέμβριο!!!

Εγώ της τελευταίες μέρες έχω τσακίσει την φέτα της μικρής, ένα κομματάκι ή Ευαγγελία, δύο η μαμα:lol::lol::lol:

σε φρικαρισε το οτι εκανε 4δυμα ή το οτι γεννησε φυσιολογικα? :mrgreen:

εμενα φιλη μου εδω γεννησε διδυμα απο εξωσωματικη φυσιολογικα παντως, μια χαρα ολα πηγαν

Αυτά είναι μικρούλικα. Σαν αυγουλάκια βγαίνουν! Τι να πω;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

1. Για σερβιέτες πείρα ακρατειας ΤΕΝΑ γιατί μας είπαν πως καποιες φορές το αίμα είναι πολύ και οι απλές δε φτάνουν! Αλλά έχω πάρει και Always νυχτός για πιο μετά.

2. Ραγάδες είχα από πριν αλλά όχι σε αυτά τα σημεία.

3. Αμυγδαλελαιο αγόρασα από το φαρμακείο. Βέβαια ο γιατρός μου είπε αν είναι να κάνεις ραγάδες θα κάνεις και μάλλον έχει δίκιο!

4. Για τον ομφαλό ξέρω πως δεν τον πλένουμε με τπτ στην αρχή και νομίζω βάζουμε γαζα για προστασία.

Κοριτσια μην αγχωνόσαστε σε λίγο θα γεννήσω και άμα γυρίσω από το νοσοκομείο θα σας πω τι μου είπαν. Είμαι όπως καταλαβαίνεται σίγουρη πως θα γεννήσω πρώτη! Αντε να δούμε!

Πάντως σήμερα όλη μέρα έχω συσπάσεις (χωρίς πόνους) και παίρνοντας και Yutopar.

uDLqp1.png

Και πώς θα καθαρίσει; Αχ δεν μπορώ... Ανακατεύομαι...

δε χρειαζεται να το καθαρισεις εκει μεσα....μην μου ανακατευεσαι μωρε :D δεν ειναι τιποτα...εκανα τα ξαδερφια μου κ δε μου φαινεται περιεργο....επισης να θυμαστε με τα αγορακια, μολις ανοιξεις την πανα κρατα τη πανω στο πουλακι του γιατι θα σε κατουρησει χαχαχ...κ δε θα παει κατω...αλλα κατευθειαν στο προσωπο σου...σιγα σιγα θα πεσει ;)

παντως εγω τελευταια φορα που πηγα στον γιατρο , περιμενε μια κοπελα μαζι με εμενα που ειχε διδυμα....ηταν στο 5 και ηταν η κοιλια της τουλαχιστον 3φορες η δικη μου που ειμαι κ στονμηνα μου. την λυπηθηκα να πω την αληθεια:rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

A! ξέχασα και εγώ δεν ξέρω πως θα καθαρίσω το αγοράκι. Αν ήταν κορίτσι θα ήξερα στανταρ! Το έχω κάνει και δει πολλές φορές. Τώρα το πουλάκι μου φαίνεται άγνωστο.!:confused::rolleyes::roll:

uDLqp1.png

Κοριτσαρες για τον αφαλό εμένα μου είχαν πει μόνο οινόπνευμα για να ξεραθεί σε λίγο βαμβάκι κ όχι πολλά νερά . μπάνιο τα έκανα κάθε βράδυ αποφεύγοντας τον αφαλό τους μετά τα σκούπιζα με την πετσέτα κ έριχνα λίγο οινόπνευμα σε 1 εβδομάδα έπεφτε το μανταλάκι τους

Μπουμπου άσε την τσουτσουνα για τον άντρα σου γιατί κ εγώ δεν μπορούσα να του την κάνω καλά .

Καλά μιλούσατε για τα weleda τα καλλυντικά κ εγώ νόμιζα για τις σφουγγαρίστρες :lol::lol:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...