Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμένα μου φάνηκαν ποιο αγνά από τα Frezyderm γι'αυτο είπα να τα χρησιμοποιήσω. Για δική μου περιποιηση δεν πείρα τιποτα. Έβαζα στην αρχή βαζελίνη και μετα λάδι και τελευταια αμυγδαλαιλεο. Αλλά έχω κατι φοβερες ραγαδες κατω δεξια και αριστερα, στα πλαγια στη μέση αλλά και εσωτερικά στα μπούτια!

αυτες τις ραγαδες δεν τις ειχες πριν ?εγιναν τωρα? κ εγω αγνη βαζελινη κυριως εβαζα κ βαζω. ομως καινουργιες ραγαδες δεν εχω παρατηρησει.ειχα ομως απτην εφηβεια μου αρκετες.τωρα ελπιζω οταν θα ξεφουσκωσω να μην διαπυστωσω οτι οι ηδη υπαρχουσες ραγαδες(που ειχα παντα) μεγαλωσαν. προς το παρον δεν μπορω να καταλαβω,νομιζω οχι

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα μου φάνηκαν ποιο αγνά από τα Frezyderm γι'αυτο είπα να τα χρησιμοποιήσω. Για δική μου περιποιηση δεν πείρα τιποτα. Έβαζα στην αρχή βαζελίνη και μετα λάδι και τελευταια αμυγδαλαιλεο. Αλλά έχω κατι φοβερες ραγαδες κατω δεξια και αριστερα, στα πλαγια στη μέση αλλά και εσωτερικά στα μπούτια!

Αμυγδαλέλαιο από πού παίρνεις; Υπάρχει στο φαρμακείο; Από εκεί να το ζητήσω; Φοβάμαι μην κάνω και στα αριστερά.

Πονάνε πολύ... Από το τσούξιμο τις κατάλαβα. Λέω μήπως τις προλάβω τώρα που είναι μικρές.

2522daf9de.png

swGop2.png

Επειδή διάβασα όλα τα προηγούμενα, μια ερώτηση να κάνω;

Γιατί αναφέρετε την πτώση του ομφαλού;

Φίλες μου που γέννησαν πρόσφατα μου έχουν πει ότι πλέον τον ομφαλό τον αφήνουν ανοιχτό, τον πλένουν κανονικά στο μπάνιο του μωρού, τον στεγνώνουν με καθαρή γάζα και μετά βάζουν από πάνω Betadine για απολύμανση και για να ξεραθεί και να πέσει πιο γρήγορα.

Μήπως δεν κατάλαβα καλά;

2522daf9de.png

swGop2.png

αχ κοριτσακια υποφερεται με ραγαδες...εδω συστηνουν πολυ αυτο το λαδι

δε ξερω αμα το βρειτε Ελλαδα. βαζελινη νομιζω δε κανει τιποτα στις ραγαδες...εγω δεν εβγαλα ουτε μια ευτυχως

Bio_Oil__125ml.jpg

μμμ δε το εχω ξανακουσει αυτο MAry μου....εμας μαλιστα μας ειπαν αν δουμε κατι περιεργο στον αφαλο, λιγο ξεραμενο αιματακι πχ , να βαλουμε σε ενα βαμβακι μητρικο γαλα κ να τον σκουπισουμε, να μη βαλουμε τιποτα αλλο πανω...δεν ξερω κατι για ανοιχτο αφαλο

Διαφημίσεις

μμμ δε το εχω ξανακουσει αυτο MAry μου....εμας μαλιστα μας ειπαν αν δουμε κατι περιεργο στον αφαλο, λιγο ξεραμενο αιματακι πχ , να βαλουμε σε ενα βαμβακι μητρικο γαλα κ να τον σκουπισουμε, να μη βαλουμε τιποτα αλλο πανω...δεν ξερω κατι για ανοιχτο αφαλο

Όταν λέω ανοιχτό, εννοώ ότι δεν τον καλύπτουν με γάζες και επιδέσμους - σόρρυ δεν το διατύπωσα καλά πριν.

Τι να πω τώρα; Θα δείξει... Κοντός ψαλμός αλληλούια. :D

Fairy από ό,τι διάβασα είχες δύσκολο βράδυ. Κρίμα.

2522daf9de.png

swGop2.png

αχ κοριτσακια υποφερεται με ραγαδες...εδω συστηνουν πολυ αυτο το λαδι

δε ξερω αμα το βρειτε Ελλαδα. βαζελινη νομιζω δε κανει τιποτα στις ραγαδες...εγω δεν εβγαλα ουτε μια ευτυχως

Bio_Oil__125ml.jpg

Διάβασα ότι είναι το Νο1 σε πωλήσεις παγκοσμίως!

Για να δούμε πού θα το βρούμε...

2522daf9de.png

swGop2.png

κοριτσακια μου να αλλαξω λιγο θεμα ? επειδη θα στειλω τον αντρα μου σουπερ μαρκετ κ επιτελους θα φτιαξω το νεσεσερ μου...... τι σερβιετες πηρατε για το μαιευτηριο? ακρατειας? η να παρω αυτες της νυχτος που ειναι μεγαλες?

88M1p3.pngycQap3.png

Διάβασα ότι είναι το Νο1 σε πωλήσεις παγκοσμίως!

Για να δούμε πού θα το βρούμε...

αμαζον μηπως?

κοριτσακια μου να αλλαξω λιγο θεμα ? επειδη θα στειλω τον αντρα μου σουπερ μαρκετ κ επιτελους θα φτιαξω το νεσεσερ μου...... τι σερβιετες πηρατε για το μαιευτηριο? ακρατειας? η να παρω αυτες της νυχτος που ειναι μεγαλες?

εγω πηρα λοχειας απο mothercare

Εγώ θα πάρω νυκτός. Οι άλλες είναι πολύ μεγάλες και θα με σκάσουν.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κουκλίτσες, μην με κοροιδέψετε αλλα ειλικρινα το μονο που με φρικαρει ειναι το θέμα του αφαλού...Δεν ξερω πως θα το χειριστω, ηδη εχω πει στον καλο μου να περιποιείται εκεινος το σημειο!!

Ειμαι λιγο φοβιτσιαρα με αυτα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Γεια σας κουκλίτσες, μην με κοροιδέψετε αλλα ειλικρινα το μονο που με φρικαρει ειναι το θέμα του αφαλού...Δεν ξερω πως θα το χειριστω, ηδη εχω πει στον καλο μου να περιποιείται εκεινος το σημειο!!

Ειμαι λιγο φοβιτσιαρα με αυτα

Εγώ έχω άλλο που με φρικάρει...

Πώς θα του καθαρίζω την "ευαίσθητη περιοχή"... :(

Κι αν πονάει; Αχ δεν ξέρω...

Θα μου πεις : αν ήταν κοριτσάκι, πάλι δεν θα είχα θέμα;

Βλακείες σκέφτομαι, ναι;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...