Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Από άγχος και φόβο άλλο τίποτα! Η ώρα μου πλησιάζει, το νοιώθω κάθε μέρα που περνάει και αγχώνομαι όλο λαο πιο πολύ! τουλάχιστον επιστρέφει ο ντρούλης μου το βράδυ και έτσι δε θα είμαι μόνη!!!!!!!

Εχθές ήμουν τόσο κομμάτια γιατί είχα πάει να πάρω ένα φόρεμα για ένα γάμο που έχουμε αύριο βράδυ, που κοιμήθηκα σχετικά νωρίς αλλά ξεκουράστηκα πραγματικά! Γιατι τις τελευταίες μέρες μου έλειπε πολύς ύπνος!

Όσο για τα weleda και εγω μεσα από το parents τα έμαθα και τα παρείγγειλα από μια κοπέλα που από'τι κατάλαβα τα κάνει εισαγωγή ή κάτι τέτοιο. Σε πολύ καλές τιμές, πολύ γρήγορη παράδωσηκαι χωρίς χρέωση. Μόνο που πρέπει να ψωνήσεις πάνω από 30?. Πάντως από την εξειπηρέτησή της έμεινα πολύ ικανοποιημένη!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με το καλο να τα χρησιμοποιησετε ολα τα πραγματακια sue!!!!!!

Εβαλα το πρωτο μου πληντυριο με βρεφικα... τι ωραια!!!!!!!!

Να ρωτησω κατι ασχετο... τα ταμπελακια απο τα μωρουδικα τα κοψατε;

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Με το καλο να τα χρησιμοποιησετε ολα τα πραγματακια sue!!!!!!

Εβαλα το πρωτο μου πληντυριο με βρεφικα... τι ωραια!!!!!!!!

Να ρωτησω κατι ασχετο... τα ταμπελακια απο τα μωρουδικα τα κοψατε;

εγω όχι΄, αλλά τώρα που το λες ίσως θα έπρεπε!

uDLqp1.png

κοριτσια μου σας καλημεριζω...ειμαστε 2 ωρες πισω εδω αλλα πρεπει να σας πω οτι ειμαι ξυπνια απο τις 5.30 ωρα Αγγλιας....εχω κοιμηθει μονο 4 ωρες!!! δε παω καλα.....χαχαχα

ξυπνησα απο το κλασσικο καλεσμα της φυσης κ μετα δε βολευομουνα γιατι με ποναγε η πλατη μου ψηλα...αυτα τα πλευρα με παιδευουν πολυ, ανασκελα δε μπορω κ τωρα δε μπορω κ στο πλαι γιατι οπως ακουμπανε μεταξυ τους ποναω...εχουν μετακινηθει αρκετα, αμα τα τριβω κ κανουν κ ηχους ...το ξαναλεω...δε παω καλα χαχαχα

σηκωθηκα που λετε κ καθαρισα τη κουζινα, εβαλα κ κατι πλυντηρια, εκανα κ κρεπες για πρωινο...σας το πα? δε παω καλααααα....

Διαφημίσεις

fairy μου μαλλον φταιει η βδομαδα κυησης που διανυουμε γιατι ουτε κ εγω ειμαι κα8ολου καλα.ασε τι βλακιες κανω.ασε τα νευρα που ειναι κροσια. δραμα! η φυση με καλει παρα πολυ συχνα,ο υπνος δεν το συζητω...εφιαλτης. αχ ουτε εγω ειμαι καλα. ασε που καθε μερα βλεπω μονη μου "σημαδια" κ μονη μου υπο8ετω οτι θα γεννησω μεχρι να βραδιασει

88M1p3.pngycQap3.png

λες βρε ριτακι???? εγω λεω μηπως γενναω κ με επιασε το nesting!!! ειναι λεει κλασσικο σημαδι γεννας....αχχαχχαχ

μακαρι κοριτσακι μου να ειναι αυτο,τι να πω.....

αλλα αν ισχυε αυτο στη δικη μου περιπτωση, θα επρεπε εδω και τουλαχιστον μια βδομαδα να εχω γεννησει:roll::mrgreen::roll::mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

μακαρι κοριτσακι μου να ειναι αυτο,τι να πω.....

αλλα αν ισχυε αυτο στη δικη μου περιπτωση, θα επρεπε εδω και τουλαχιστον μια βδομαδα να εχω γεννησει:roll::mrgreen::roll::mrgreen:

:lol::lol: κ εσυ το εχεις ε....καλα δεν πιστευω οτι αυτο ειανι σημαδι τοκετου...αλλα να μη κανω το πρωινο μου αστειακι? χιχι...γενικα εχω υπερενταση....θελω να κανω τα παντα στο σπιτι....αλλα ξερω δε μπορω :? θα ερθει η κοπελα σε 2 ωρες

Διαφημίσεις

στανταρντ κ εγω τα ιδια...ημουν που ημουν τρελλη κ παλαβη με τη ταξη κ τη καθαριοτητα...αλλα τωωωωρα...παειιιιι...τωρα περιμενω τη κοπελιτσα που μου καθαριζει κ της εχω πολλα σχεδια για τη κρεβατοκαμαρα χιχιιχ...αμα το καημενακι δε τραβηξει χαρακιρι με μενα καλα θα ειναι....μανιακη μ ανεβαζει, μανιακη με κατεβαζει

Συγνώμη που θα σε στενοχωρήσω αλλά ούτε το μωρό πρέπει να φοράει αρώματα. Τα ξέρω τα frezyderm, αυτο χρησιμοποιω τώρα για αφρολουτρο και είχα σκοπό να πάρω και του μωρού αλλά τελικά πείρα τα welleda και θα τα χρησιμοποιήσω βέβαια μετά την "πτώση" του ομφαλού

Πήρα κι από αυτά. Λες να τα προτιμήσω; Μου έδωσαν και ενημερωτικά φυλλάδια από το φαρμακείο και μου φάνηκαν πάρα πολύ καλά. Ως προς το άρωμα τους δεν μπορώ να πω ότι ξετρελλάθηκα, αλλά αρκεί που είναι αγνά στη σύνθεσή τους. Μήπως αγόρασες και προϊόντα για τη δική σου περιποίηση (πρόληψη ραγάδων, προστασία θηλών κ.λπ.);

Εγώ, δυστυχώς έκανα κάτι ωραιότατες ραγάδες κάτω δεξιά... :(

Προσπαθώ να φανταστώ αν θα φαίνονται όταν ξεφουσκώσω...

2522daf9de.png

swGop2.png

Πήρα κι από αυτά. Λες να τα προτιμήσω; Μου έδωσαν και ενημερωτικά φυλλάδια από το φαρμακείο και μου φάνηκαν πάρα πολύ καλά. Ως προς το άρωμα τους δεν μπορώ να πω ότι ξετρελλάθηκα, αλλά αρκεί που είναι αγνά στη σύνθεσή τους. Μήπως αγόρασες και προϊόντα για τη δική σου περιποίηση (πρόληψη ραγάδων, προστασία θηλών κ.λπ.);

Εγώ, δυστυχώς έκανα κάτι ωραιότατες ραγάδες κάτω δεξιά... :(

Προσπαθώ να φανταστώ αν θα φαίνονται όταν ξεφουσκώσω...

Εμένα μου φάνηκαν ποιο αγνά από τα Frezyderm γι'αυτο είπα να τα χρησιμοποιήσω. Για δική μου περιποιηση δεν πείρα τιποτα. Έβαζα στην αρχή βαζελίνη και μετα λάδι και τελευταια αμυγδαλαιλεο. Αλλά έχω κατι φοβερες ραγαδες κατω δεξια και αριστερα, στα πλαγια στη μέση αλλά και εσωτερικά στα μπούτια!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...