Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλώς την...

Εχει κανένα καταστημα κοντά μας στην περιοχή???

mpoumpou και εσύ γειτόνισσα είσαι, που μένεις :;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νέα Σμύρνη! :D

:-D:grin::-D

Εχει ένα κατάστημα με βιολογικά νομίζω στην Ομήρου (βιολογικός κύκλος)

:-D:grin::-D

Εχει ένα κατάστημα με βιολογικά νομίζω στην Ομήρου (βιολογικός κύκλος)

To έχω δει αλλά εχω ψωνίσει μονο λαχανικά απο κει δεν ειχα δει οτι εχει κι άλλα προιοντα!!!:D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

αν θυμάμαι καλά έχει πίσω από το ταμείο:confused:

Εγω τα καταστήματα που τα αγοράζω είναι ένα στην γλυφάδα και ένα στην Αθηνα (ακαδημίας)

Διαφημίσεις

χαχαχχχαχ μπουμπου τελειο

κοριτσακια σας καληνυχτω ...ευχομαι ονειρα γλυκα κ να μας βρει το πρωινο ολες μαζι εδω χιχιχιχχι αντε σιγα σιγα ολο κ καποια θα γεννησει ;)

χαχαχχχαχ μπουμπου τελειο

κοριτσακια σας καληνυχτω ...ευχομαι ονειρα γλυκα κ να μας βρει το πρωινο ολες μαζι εδω χιχιχιχχι αντε σιγα σιγα ολο κ καποια θα γεννησει ;)

καληνύχτα κοριτσάκι597693ds1inl14oh.gif

ΚΑΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΝΥΥΥΥΥΥΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ mpoumpou. Όνειρα γλυκά

1336362d7pg1zfkoq.gif

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα!

Νυχτοπουλια βλεπω ειστε ολες, εγω απο την αλλη κοτουλα μιας και 11 ηδη κοιμαμε,με τις κοτες.

Χθες ξαναεκανα την καμπυλη ζαχαρου, παρολο τα καλα αποτελεσματα της 1ης ( λυσσαξε η γιατρος) και ειχα φοβερη ατονια ολη μερα.

Αυτη την εβδομαδα αγορασα αρκετα πραγματακια και σημερα εχει μπουγαδα γιατι εχω μεινει πολυ πισω...

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Βρε κοριτσια εχω αρχισει και σκεφτομαι εντονα τον τοκετο και δεν μου αρεσει καθολου, αν γινοταν να τον προσπερασω με καποιον τροπο........

Δεν ειμαι ιδιαιτερα φοβιτσιαρα ή φυγοπονη και ξερω οτι θα ειμαι μια απο τα δις γυναικων, αλλα για εμενα ειναι κατι αγνωστο, κατι που δεν εχω ξανακανει και με τρομαζει!!! Ειμαι η μονη που νοιωθω καπως ετσι;;;;;

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

δεν εισαι η μονη ελενακι μου ....ολες λιγο πολυ τα ιδια σκεφτομαστε,τα ιδια φοβομαστε....αλλα σκεψου στη φυση,τοσα κ τοσα θηλαστικα γεννουν καθημερινα...εμιες δεν θα τα καταφερουμε? ολα θα πανε καλα , διωξε οσο γινεται τις αρνητικες σκεψεις δεν κανεις καλο ουτε στο μωρακι ουτε σε σενα...ειναι δυσκολο ξερω αλλα πρεπει να προσπαθησεις:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημερα ριτακι, ειμαι ξυπνια απο τις 7 και το καφεδακι τελειωνει...

Ετσι οπως τα λες ειναι, το ξερω, αλλα και παλι οταν το σκεφτομαι αγχωνομαι.

Για να μην αγχωνομαι λοιπον απλα στρουθοκαμιλιζω, σπρωχνω αυτες τισ σκεψεις στο βαθος και ψαχνω να βρω κατι αλλο να ασχοληθω-αγχωθω

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...