Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εριξα ενα καθαρισμα στο παιδικο δωματιο.ακομα δεν εχω βγαλει την ζελατινα απο το στρωμα ουτε εχω κρεμασει κουνουπιερα ,ουτε εχω βαλει την παντα....αν κ ετοιμη ημουν!!!!!

τωρα θα φτιαξω το νεσεσερ μου για το μαιευτηριο.... για πειτε καμια ιδεα :!:

Γεια σου!!!

Να σου πω τι έβαλα εγώ;

Λοιπόν, έχουμε και λέμε :

• σαμπουάν
  • κρέμα μαλλιών
  • αφρόλουτρο
  • σφουγγάρι
  • ξυραφάκι
  • οδοντόβουρτσα
  • οδοντόπαστα
  • dettol για τα χέρια
  • dettol μαντηλάκια
  • clinex μαντηλάκια για το κομοδίνο μου
  • κρέμα προσώπου
  • κρέμα ματιών
  • ρουζ
  • μάσκαρα
  • ίσως πάρω και κανά μολυβάκι απαλό
  • θέλω να πάρω και κανά αρωματάκι, αλλά φοβάμαι μήπως μου κάνουν παρατήρηση, καθώς μάλλον δεν επιτρέπεται να το εισπνέει το μωρό - σε αυτή την περίπτωση θα βάζω το αρωματάκι που πήρα για το μωρό

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααααααααααα πρέπει να πάρω και σερβιέτες και όλο το αμελώ. Εσείς τι πήρατε κορίτσια; Υπάρχουν ειδικές για τις πρώτες μέρες;

Εγώ, βέβαια, πιστεύω ότι αν ο γιατρός καθαρίσει σωστά τη γυναίκα, τότε η ροή δεν είναι πρόβλημα.

2522daf9de.png

swGop2.png

Fairy πολύ όμορφα τα πράγματα, αντέ να έρθει ο γίος να τα χαρεί! αλλά δεν τα άνοιξες λίγο νωρίς? Θα σκονιστούν βρε παιδάκι μου!

.

τα εστησα για να τα δω κ θα τα πλυνω τωρα....αλλα προτιμω να τα στηνω απλυτα ωστε να μη με νοιαζει τι θα ακουμπησει κατω κ τι οχι

_mpoumpou_ και fairymummy ο άντρας μου είναι μουσικός... Βλέπω να το κάνουμε το συγκρότηματάκι :-D:-D:-D

ααα μια χαρα...εγω οπως ειπα ειμαι του χορου....αν οι καριερες μας πανε κατα δ@@@λου μπορουμε να βγουμε κ στους δρομους κ εγω να κανω την αρκουδα :lol::lol:

Ααααααααααααα πρέπει να πάρω και σερβιέτες και όλο το αμελώ. Εσείς τι πήρατε κορίτσια; Υπάρχουν ειδικές για τις πρώτες μέρες;

Εγώ, βέβαια, πιστεύω ότι αν ο γιατρός καθαρίσει σωστά τη γυναίκα, τότε η ροή δεν είναι πρόβλημα.

εγω πηρα 4 πακετα απο mothercare, 2 πακετα χοντρες κ 2 λεπτες...μετα ολες λενε μπορουμε να φοραμε απλες σερβιετες...ισα ισα για τις πρωτες μερες που δε θα ξερω ποσο αιμα θα εχουμε

τι εννοεις να μας καθαρισει σωστα?

bibis με το καλο κοπελαρα μου, ολα τελεια θα πανε

τι εννοεις να μας καθαρισει σωστα?

Μετά τον τοκετό ακολουθεί καθαρισμός εσωτερικά για να μην μείνουν υπολλείματα. Εγώ έτσι ξέρω. Κάνω λάθος;

Εσύ τι κάνεις ομορφούλα; Τέλεια τα πραγματάκια του μπεμπούλη! :D:D:D

2522daf9de.png

swGop2.png

Fairy την κάνω. Έχω λίγη δουλίτσα! Ναι! Ναι! Ναι! Θα κάνω μια δουλίτσα με τα χεράκια μου! :D

Ξεσκόνισμα με swiffer! Ότι θα χαιρόμουν που θα έπιανα ένα φτερό μετά από τόσους μήνες, ούτε που το φαντάστηκα ποτέ! Πού και να έκανα παρκέ! Εκεί να δεις γλέντια!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες! Ειμαι στη λιστα σας αλλα περισσοτερο ειμαι στις μανουλες απριλιου επειδη ηξερα οτι θα κανω καισαρικη.

Bibis και εγω θα κανω καισαρικη στις 22/4! Θα ειμαι 36+6 αλλα δεν μου ειπε για κορτιζονη. Ακομη υπηρχε το ενδεχομενο για αυτη την εβδομαδα να σπασουν τα νερα μου αλλα οταν ρωτησα μου ειπε οτι δεν διατρεχει κινδυνο ο μπεμπης. Μηπως εχει σχεση με το βαρος; Αυριο θα παω για μετρηση. Οταν πηγα 34+4 ηταν 2560γρ και οι μετρησεις τον εβγαζαν 36+4.

Ουτως η αλλως προληπτικα κανουν τη κορτιζονη και μονο καλο κανει στο μπεμπακι μην ανυσυχεις!

ME TO KALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 35+1 ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΗΤΑΝ 3,050 !

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!

Ik3Qp3.png

pULlp2.png

NfPLp2.png

Μετά τον τοκετό ακολουθεί καθαρισμός εσωτερικά για να μην μείνουν υπολλείματα. Εγώ έτσι ξέρω. Κάνω λάθος;

Εσύ τι κάνεις ομορφούλα; Τέλεια τα πραγματάκια του μπεμπούλη! :D:D:D

οχι δε λεω οτι κανεις λαθος...απλα δε καταλαβα :mrgreen:

βρε κοριτσια....νομιζω πως εχω αρχισει κ χαζευω τελειως :roll::lol::lol:

εμας εδω μετα τη γεννα, αμα θελουμε (επιλογη μας ειναι) μας κανουν μια ενεση για να βγει ο πλακουντας κ να μη περιμενουμε να κανουμε συσπαση...ισχυει το ιδιο στην Ελλαδα? στο μπουτι μας την κανουν, εγω εγραψα στο birth plan μου οτι δεν με πειραζει να κανω την ενεση

Εμένα ο γιατρός μόλις βγήκε το μωρό σιγά σιγά τράβηξε κ τον πλακούντα κ βγήκε δεν είναι κάτι το τρομερό ούτε περιμένεις σύσπαση νομίζω (γιατί ήμουν κ μπαταλιασμενη εκείνη την ώρα:mrgreen:) από τον ομφάλιο που βγαίνει τον τραβαει τον κοιτάξει αν έμεινε κανένα κομμάτι μέσα γιατί δεν πρέπει κ απλά με πλένει με ζεστό νερό κ μετά σταυροβελονιά κ νάνι για λίγο να πιούμε λίγο ορό για να ουρήσουμε, μαζί με το μωράκι φυσικά αγκαλιά θυμάμαι (στην μικρή) πλάι πλάι την θήλαζα κ κοιμόμουν συγκλονιστική εμπειρία αχ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

α στο τραβηξε ε...μηπως σου εκανε την ενεση κ δε το καταλαβες? αχαχαχχαχ

κ εμας καπως ετσι θα γινει...κ μετα μπανακι κ σε πανε στο δωματιο

αντε να δουμε βρε κοριτσια,...θα εινια η πιο συγκλονιστικη εμπειρια της ζωης μας...αδημονω :)

Διαφημίσεις

Δε σας πιστεύω! εγώ αυτή τη διαδικασία με τον πλακούντα και μόνο που τη σκέφτομαι αιδιάζω!

Μήπως είμαι μια γαϊδούρα μάνα που δεν αισθάνομαι και τόσο συγκλονισμένη με όλο αυτό? Επιπλέον αν και είμαι υπέρμαχος του θηλασμού, όταν βλέπω video με θηλασμό ε! δεν συγκλονίζομαι κι'όλας. αισθάνομαι πολύ άσχημα με τον εαυτό μου γι'αυτα που λέω!:(:(:(

uDLqp1.png

Γεια σου!!!

Να σου πω τι έβαλα εγώ;

Λοιπόν, έχουμε και λέμε :

• σαμπουάν
  • κρέμα μαλλιών
  • αφρόλουτρο
  • σφουγγάρι
  • ξυραφάκι
  • οδοντόβουρτσα
  • οδοντόπαστα
  • dettol για τα χέρια
  • dettol μαντηλάκια
  • clinex μαντηλάκια για το κομοδίνο μου
  • κρέμα προσώπου
  • κρέμα ματιών
  • ρουζ
  • μάσκαρα
  • ίσως πάρω και κανά μολυβάκι απαλό
  • θέλω να πάρω και κανά αρωματάκι, αλλά φοβάμαι μήπως μου κάνουν παρατήρηση, καθώς μάλλον δεν επιτρέπεται να το εισπνέει το μωρό - σε αυτή την περίπτωση θα βάζω το αρωματάκι που πήρα για το μωρό

Νομίζω πως τα αρώματα δεν πρέπει να τα χρησιμοποιήσεις. Ούτε καν αυτό που πείρες για το μωρό. Είναι πολύ νωρίς και δεν το αντέχει το μωρό. Ασε που μπορεί να αναπτύξει και καμια αλλεργία.

uDLqp1.png

Νομίζω πως τα αρώματα δεν πρέπει να τα χρησιμοποιήσεις. Ούτε καν αυτό που πείρες για το μωρό. Είναι πολύ νωρίς και δεν το αντέχει το μωρό. Ασε που μπορεί να αναπτύξει και καμια αλλεργία.

Αν είναι όπως τα λες, τότε να μην πάρω ούτε του μωρού την κολώνια. Τι κρίμα... Ξέρεις τι όμορφα που μυρίζει αυτή που πήρα; Αχ...

Είναι της Frezyderm, την ξέρεις;

2522daf9de.png

swGop2.png

Αν είναι όπως τα λες, τότε να μην πάρω ούτε του μωρού την κολώνια. Τι κρίμα... Ξέρεις τι όμορφα που μυρίζει αυτή που πήρα; Αχ...

Είναι της Frezyderm, την ξέρεις;

Συγνώμη που θα σε στενοχωρήσω αλλά ούτε το μωρό πρέπει να φοράει αρώματα. Τα ξέρω τα frezyderm, αυτο χρησιμοποιω τώρα για αφρολουτρο και είχα σκοπό να πάρω και του μωρού αλλά τελικά πείρα τα welleda και θα τα χρησιμοποιήσω βέβαια μετά την "πτώση" του ομφαλού

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...