Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!!

Μολις ελαβα τηλ.απο τον γιατρο ο οποιος με βαζει για καισαρικη τελικα στις 26/4 Δευτερα γιατι εχει αγχωθει με τα κιλα μου......επειδη περνω και ηπαρινη!!!ελπιζω ολα να πανε καλα....επισης μου εδωσε και κατι ενεσεις κορτιζονης να κανω για να ειναι οκ τα πνευμονια του παιδιου λέει!!αφου θα ειμαι 37+3 δεν θα ειναι οκ??το εχετε ξανακουσει αυτο να γινεται στον 9ο μηνα?

Ik3Qp3.png

pULlp2.png

NfPLp2.png

α bibis μου της τα ειπα κ εγω.....ενα καλο πηγε να κανει η αννικο μας κ μας θυμισε τον πονο μας:rolleyes:

περιττο να σου πω ριτακι μου...εφαγα 3 φρυγανιες με βουτυρο και μελακι δεν κρατηθηκα!!!!

Ik3Qp3.png

pULlp2.png

NfPLp2.png

Εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο...Υποτιθεται γινεται στα προωρακια!

ουτε κ εγω το εχω ακουσει ...αλλα ο γιατρος σου ξερει καλυτερα φανταζομαι. μην ανχωνεσαι κ μην σε βαζανιζουν σκεψεις ...σημασια εχει οτι το μωρακι σου ειναι στον δρομο! κοριτσια το πρωτο μωρο της παρεας ερχετε!!!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ουτε κ εγω το εχω ακουσει ...αλλα ο γιατρος σου ξερει καλυτερα φανταζομαι. μην ανχωνεσαι κ μην σε βαζανιζουν σκεψεις ...σημασια εχει οτι το μωρακι σου ειναι στον δρομο! κοριτσια το πρωτο μωρο της παρεας ερχετε!!!!!!!!!!!!!!

πρεπει να σκεφτω πως γινεται για προληπτικους και μονο λογους!!!anyway...................με το καλο σε ολες μας ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΑ!!!!Φιλακια σε ολες!!

Ik3Qp3.png

pULlp2.png

NfPLp2.png

bibis23 με το καλό!! το έχω ξαναακούσει για την κορτιζόνη αλλά νόμιζα για νωρίτερα. Πάντως μην την φοβάσαι δεν κάνει κακό!

Fairy πολύ όμορφα τα πράγματα, αντέ να έρθει ο γίος να τα χαρεί! αλλά δεν τα άνοιξες λίγο νωρίς? Θα σκονιστούν βρε παιδάκι μου!

εγω τα ίδια συνεχίζω τις επισκέψεις στα σχολεία μπας και προλάβω να μοιράσω κανένα ερωτηματολόγιο! Το απόγευμα θα πάω στα μαγαζιά για να πάρω φόρεμα για το γάμο που έχω το Σάββατο!

Πιέζομαι να κάνομαι ότι δουλειές μπορώ και να κλείσω εκκρεμμότητες γιατί αγχώνομαι μη και γεννήσω την άλλη εβδομάδα! Ελπίζω πως όχι πάντως γιατί Δευτέρα και Τετάρτη έχω πει θα πάω σε κάτι σχολεία να μαζέψω ερωτηματολόγια.

uDLqp1.png

καλημερες....μολις εστησα το ριλαξ κ το γυμναστηριο κ πηρα κ ενα τελειο δωρακι απο μια φιλη στην Ελλαδα....τι ομορφα ολα :)

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/Pregnancy/P1010372.jpg

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/Pregnancy/P1010371.jpg

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/Pregnancy/P1010370.jpg

όντως πολύ ωραία τα πραγματάκια του μπεμπούλη σου:D

_mpoumpou_ και fairymummy ο άντρας μου είναι μουσικός... Βλέπω να το κάνουμε το συγκρότηματάκι :-D:-D:-D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ!!!!

Μολις ελαβα τηλ.απο τον γιατρο ο οποιος με βαζει για καισαρικη τελικα στις 26/4 Δευτερα γιατι εχει αγχωθει με τα κιλα μου......επειδη περνω και ηπαρινη!!!ελπιζω ολα να πανε καλα....επισης μου εδωσε και κατι ενεσεις κορτιζονης να κανω για να ειναι οκ τα πνευμονια του παιδιου λέει!!αφου θα ειμαι 37+3 δεν θα ειναι οκ??το εχετε ξανακουσει αυτο να γινεται στον 9ο μηνα?

Φαντάζομαι ότι το πιο πιθανό είναι να έχουν ωριμάσει οι πνεύμονες του μωρού αλλά μάλλον θα το κάνει για προληπτικούς λόγους

Διαφημίσεις

:rolleyes:natasa133...........3/5/2010 ΑΓΟΡΙ / Αρεταίειο

kounelitsa...............4/5/2010 ??????

argen.....................5/5/2010 ??????

:rolleyes:THENA.................7/5/2010 ΑΓΟΡΙ /

:rolleyes: fairymummy.........7/5/2010 ΑΓΟΡΙ /UK

:rolleyes:ψαράκι.................8/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΑΤΤΙΚΟΝ

:rolleyes:Αννικο.................8/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΛΗΤΩ

:rolleyes:rita__ki................ 8/5/2010 ΑΓΟΡΙ

:tongue:agapi0..................8/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ/ΜΗΤΕΡΑ-ΚΡΗΤΗ

zeta28....................11/5/2010 ΜΗΤΕΡΑ

:tongue:B-FLY..................12/5/2010

xrisaki.....................13/5/2010

:rolleyes:angel09................14/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΚΥΠΡΟΣ 22/4

:rolleyes:bibis23.................14/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΜΗΤΕΡΑ 26/4

:rolleyes:maanton...............15/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΙΑΣΩ

:tongue:νεκταρια...............16/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ / ΛΗΤΩ

dina........................??/5/2010

KANTY.....................??/5/2010

:rolleyes:irencat.................??/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΙΑΣΩ

tarsitsa...................19/5/2010

:rolleyes:eleni1977..............19/5/2010 ΑΓΟΡΙ /ΛΗΤΩ

:rolleyes:sue......................21/5/2010 ΑΓΟΡΙ /ΙΑΣΩ

:rolleyes:douar....................21/5/2010 ΑΓΟΡΙ / ΕΛΕΝΑ

:tongue:andith...................21/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ / ΑΤΤΙΚΟ

:tongue:BABY31.................22/5/2010 ΙΑΣΩ/ΚΟΡΙΤΣΙ

:rolleyes:Babyboy................22/5/2010 ΒΟΛΟΣ

chrissag....................24/5/2010 IΑΣΩ

:tongue:marinakii86.............24/5/2010 ΚΟΡΙΤΣΙ /

doradoremi................25/5/2010

:rolleyes:mpoumpou.............27/5/2010 ΙΑΣΩ

rani.........................27/5/2010 ΙΑΣΩ

koritsaki9200.............27/5/2010

irene.pap..................27/5/2010

:tongue:3xmama................28/5/2010 ΜΟΝΑΧΟ

zoe26......................28/5/2010 panepistimiako larisas

:rolleyes:pasxalitsa v...........28/5/2010 ΑΓΟΡΙ /

:rolleyes:vickygirl79.............31/05/2010 νοσοκομείο ΚΑΣΤΟΡΙΑ

36χαζομαμάδες

17 ΑΓΟΡΙΑ

7ΚΟΡΙΤΣΙΑ

12 ??????

Γεια σας μανουλες! Ειμαι στη λιστα σας αλλα περισσοτερο ειμαι στις μανουλες απριλιου επειδη ηξερα οτι θα κανω καισαρικη.

Bibis και εγω θα κανω καισαρικη στις 22/4! Θα ειμαι 36+6 αλλα δεν μου ειπε για κορτιζονη. Ακομη υπηρχε το ενδεχομενο για αυτη την εβδομαδα να σπασουν τα νερα μου αλλα οταν ρωτησα μου ειπε οτι δεν διατρεχει κινδυνο ο μπεμπης. Μηπως εχει σχεση με το βαρος; Αυριο θα παω για μετρηση. Οταν πηγα 34+4 ηταν 2560γρ και οι μετρησεις τον εβγαζαν 36+4.

Ουτως η αλλως προληπτικα κανουν τη κορτιζονη και μονο καλο κανει στο μπεμπακι μην ανυσυχεις!

opGup3.png

gKjZp3.png

εριξα ενα καθαρισμα στο παιδικο δωματιο.ακομα δεν εχω βγαλει την ζελατινα απο το στρωμα ουτε εχω κρεμασει κουνουπιερα ,ουτε εχω βαλει την παντα....αν κ ετοιμη ημουν!!!!!

τωρα θα φτιαξω το νεσεσερ μου για το μαιευτηριο.... για πειτε καμια ιδεα :!:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...