Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

maanton καλως ηρθες στον 9!!!!!!!

απτην δικη μου εμπειρια εχω να σου πω κανε υπομονη γιατι στον 9 ολα φαινονται τεραστια!!!!...η κοιλια μας, το 24ωρο τεραστιο,η κουραση τεραστια, οι αγωνιες κ τα ανχη επισης!!!!

σαν εμπειρη μανουλα βεβαια εσυ εχεις παρει καπως την κρυαδα!

αχ υπομονη για ολες μας κ ολα να μας πανε καλα:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

rita__ki, μπα, δόξα το Θεώ, άγχος δεν έχω κανένα. Αν και η προηγούμενη γέννα μου ήταν επίπονη και πολύωρη, δεν έχω άγχος όχι λόγω αυτοπεποίθησης και υπεροψίας, αλλά με διακατέχει μια γαλήνη πως ότι είναι να γίνει θα γίνει και τέλος πάντων ας γίνει το γρηγορότερο δυνατό, σήμερα κιόλας :)

AMl8p2.png s30Tp2.png

μερσίιιι....

Γιατι στα εχει απαγορευσει τα ζυμαρικα καριτσαρα?

Από την αρχή στη διατροφή μου τα είχε απαγορέψει. Είναι η γραμμή του τέτοια, στα απαγορεύεται έχει τα ζυμαρικά, το κάπνισμα, το ψωμί και τα γλυκά, χωρίς να συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος συγκεκριμένα σε εμένα.

Βέβαια, κι εγώ ως μακαρονού τα έτρωγα κανονικότατα. Αλλά προ μηνός με πείραξαν πραγματικά, έπαθα κάτι που δε θυμάμαι πως μου το ονομάτισε ο γιατρός και έκτοτε τα έκοψα, ας κάνω είπα υπομονή 2 μηνάκια...

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

εμενα απτην αρχη ηταν της αποψης ολα με μετρο.λιγο απολα . κ οτι η ψυχικη υγεια ειναι πολυ συμαντικη . πραγμα που με βοηθησε πολυ. αν μου απαγορευε κατι αυστηρα κ μονο απο αντιδραση θα το εκανα, κ ας μην το ηθελα . ειμαι λιγο ξεροκεφαλη. αλλα ευτυχως με αυτη την στρατηγικη του δεν μου ελειψε τιποτα, κ μονο μου εκρινα οτι σιγουρα δεν μπορω να πλακωνομαι στα τηγανητα,ψωμια η γλυκα

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερες....μολις εστησα το ριλαξ κ το γυμναστηριο κ πηρα κ ενα τελειο δωρακι απο μια φιλη στην Ελλαδα....τι ομορφα ολα :)

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/Pregnancy/P1010372.jpg

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/Pregnancy/P1010371.jpg

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/Pregnancy/P1010370.jpg

fairyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy εχουμε ακριβως τα ιδια! κ εμενα μου τα εκαν δωρο απτην δουλεια την τελευταια μερα που σταματησα :tongue:ειναι τελεια! σε λιγο καιρο θα εχουμε εκει τα αγορακια μας:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

@rita__ki

Ο μικρός το έχει πάρει πολύ θερμά, αν και προτιμούσε αδελφούλα από αδελφό. Βέβαια, στη θεωρία τον θέλει πολύ, στην πράξη όμως, όταν έρθει και διαπιστώσει ότι η μαμά τον θηλάζει και ότι τον κοιμίζει στο δωμάτιό της, τότε θα δούμε πώς θα πάει. Είμαι βέβαιη ότι θα υπάρξει ζήλια, όμως εύχομαι να είναι στα λογικά και αναμενόμενα πλαίσια.

@fairy Είναι όλα πολύ όμορφα! Με το καλό!

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

fairy μεγιαααααααααααα. ολα τελεια...

υγ. το τσακιρικο μου ματι διεκρινε κιθαριτσα???

εχουμε και εμεις απο αυτα, και ντραμς και μπασο (2 κιολας)

για αυτο δεν χωραμε εδω μεσα....χαχαχαααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

fairy μεγιαααααααααααα. ολα τελεια...

υγ. το τσακιρικο μου ματι διεκρινε κιθαριτσα???

εχουμε και εμεις απο αυτα, και ντραμς και μπασο (2 κιολας)

για αυτο δεν χωραμε εδω μεσα....χαχαχαααα

φχαλιτωωωωω:mrgreen:

ναι παιζει ο αντρας μου...εγω ειμαι του χορου...στο σπιτι εχουμε μονο κιθαρα αλλα παιζει τα παντα ...οχι ομως τα κοαλα :lol::lol::lol:

φχαλιτωωωωω:mrgreen:

ναι παιζει ο αντρας μου...εγω ειμαι του χορου...στο σπιτι εχουμε μονο κιθαρα αλλα παιζει τα παντα ...οχι ομως τα κοαλα :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

Eμενα οπως καταλαβες και τα κοαλα παιζει...

μονο πληκτρα μας λειπουν και κανεις συναυλια...

Ευτυχως τα εχει κρεμασει στον τοιχο αλλα οι ντραμς οσο να ναι πιανουν λιγο χωρο!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...