Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Δε θυμάμαι τιμές για να σου πω πόσο είχα εγώ. Εσένα λογικά αφού είναι μια αρχομένη κατάσταση δεν είναι κάτι σοβαρό. Για να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου είχα 4 αποβολές πριν βρω την αντίσταση στην ινσουλίνη. Ποτέ δε θα μάθω αν αυτη ήταν η αιτία. Όμως έχει νόημα να κοιτάς πίσω? Βελτίωσε τη διατροφή σου και βάλε τη γυμναστική στη ζωή σου μια για πάντα όχι μόνο λόγω εξωσωματικής. Όσο για το βελονισμό, αν πιέζεσαι οικονομικά, να σου πω ότι εγω δεν είδα καμία φοβερή διαφορά. Λίγο στους πονοκεφαλους και μόνο για όσο διάστημα έκανα, μετά που σταμάτησα το απόλυτο τίποτα. Η γυμναστική όμως μου άλλαξε τα πάντα, ένιωθα άλλος άνθρωπος. Κακώς τόσα χρόνια είχα σταματήσει. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σιγουρα φταιω....επρεπε να ειχα πει αλλιως την αποψη μου κ τις επιλογες μου....καμια φορα μιλαω αποτομα επειδη κανω πολλα πραγματα συχρονως κ δεν εχω χρονο :roll:

Να μη στενοχωριέσαι ίσως αν ηρεμίσει κατλάβει πως δεν είχες κακες προθέσεις όπως φαντάζομαι και εκείνη.

Έτσι κι αλλιώς απόψεις ανταλλάσουμε δεν έχουμε να κερδίσουμε τπτ, ούτε κάποιος θα αλλάξει γνώμη αν δεν υπάρχει το υπόβαθρο για κάτι.

uDLqp1.png

απλα εθιξε πολυ εντονα το γεγονος οτι ολες εχετε προβλημα μαζι μου κ καπου προβληματιστηκα....πχ με τη Thena διαφωνησα πολυ πανω στην επισκλιριδιο κ στη χρηση του πορτ μπεμπε αλλα εγω το πηρα απλα ως διαφωνια οχι οτι τσακωθηκαμε...ε κ προβληματιστηκα

Διαφημίσεις

πωπω σήμερα είμαι κομμάτια ρε κοριτσάκια,με βλέπω για νάνι από τωρα...

φαιρυ ο καθενας εχει τον τρόπο του κοριτσάκι, μην νιωθεις ασχημα που εκθετεις την αποψη σου..

δεν ειμαστε όλοι ιδιοι χαρακτηρες και δεν κολλαμε παντα με τους αλλους...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

με τον αιματοκριτη!!!!!!

ΤΗΕΝΑ γιατι με δουλευουν λες??

Α! Κατάλαβα! Δε σου είπε αν μπορείς να κάνεις τπτ για το διάστημα που μένει για να ανέβει ο αιματοκρίτης!

Έχεις κάποια άλλη αιματολογική πάθηση? (π.χ στίγμα)

uDLqp1.png

Κοριτσαρες καληνύχτα μίλησε ο άντρας του σπιτιού κ εγώ τουμπεκι στον πασά μου(μιας κ είμαι στα Γιάννενα):mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

πωπω σήμερα είμαι κομμάτια ρε κοριτσάκια,με βλέπω για νάνι από τωρα...

.

να πας να ξεκουραστεις καλο μου

Κοριτσαρες καληνύχτα μίλησε ο άντρας του σπιτιού κ εγώ τουμπεκι στον πασά μου(μιας κ είμαι στα Γιάννενα):mrgreen:

αχ χαιρετισματα στα ωραια Γιαννενα...

καλο βραδυ κ καλη ξεκουραση

Α! Κατάλαβα! Δε σου είπε αν μπορείς να κάνεις τπτ για το διάστημα που μένει για να ανέβει ο αιματοκρίτης!

Έχεις κάποια άλλη αιματολογική πάθηση? (π.χ στίγμα)

natassa εχω στιγμα ναι......μου ειπε ο γιατρος πως δεν μπορει να ανεβει σημαντικα!!!ξερω γω τι να πω,,,,

thena μου δεν παρεξηγηθηκα καλη μου....απλα θελω τη γνωμη σας μιας και γενικα αλλαζουμε αποψεις!!!

bzUyp3.png

OoE2p3.png

Διαφημίσεις

απλα εθιξε πολυ εντονα το γεγονος οτι ολες εχετε προβλημα μαζι μου κ καπου προβληματιστηκα....πχ με τη Thena διαφωνησα πολυ πανω στην επισκλιριδιο κ στη χρηση του πορτ μπεμπε αλλα εγω το πηρα απλα ως διαφωνια οχι οτι τσακωθηκαμε...ε κ προβληματιστηκα

Δε συμφωνώ καθόλου!

Εγω τουλάχιστον ακούω την άποψη σου όπως και των άλλων κοριτσιών και καμιά φορά μπορεί να βοηθηθώ. π.χ. εξαιτίας σας πείρα το sling από τη Στέλλα και σκέφτομαι πως με βοηθήσατε, επιπλέον με την κουβέντα ξανακοίταξα το βιβλίο και είδα πως οι ψηλές δεν γεννάνε ποιό εύκολα!

Γενικά αυτό κάνουμε εδώ ανταλάσουμε πληροφορίες και πιστεύω έχουμε όλες πολύ καλές προθέσεις!

uDLqp1.png

κοριτσια καθως εχω απλωσει τα ποδαρακια μου παρατηρησα οτι αρχιζουν να πριζονται...λες κ εχω περπατησει 5ωρες ειναι :(

εσας?

εμενα τα χερακια μου....εβγαλα κ τη βερα εχθες ...με πονεσε πολυ αυτο :(

η μαια μου ειπε εχθες οτι ειναι το πιο φυσιολογικο κ καλυτεροτερο να πρηστουμε τωρα....δε θα πρηστουμε μετα τη γεννα κ φυσικα δε ταλαιπωρηθηκαμε σε ολη την εγκυμοσυνη με πρηξιμο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...