Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι μου το εξήγησες και νιώθω πως διαβάζω ξανά τη ζωή μου. Δλδ αυτό δημιουργείται ή υπάρχει από πάντα ;  Δε δίνεται η σωστή αγωγή ; Πέρα από διατροφή κλπ. 
      Έκανα υπερπροσπάθεια κάθε μήνα ωοληψια ένα χρόνο. Αλλα το θέμα είναι, υπάρχει περίπτωση να είχα καλύτερα αποτελέσματα αν το είχα δει νωρίτερα; Αυτό θα με τρώει.

Το φαγητό θέλει πρόγραμμα ναι και ενώ είμαι τόσο πειθαρχημένη σε όλα τα άλλα στη καθημερινότητα μου , σε αυτό είμαι ο,τι ‘ ναι. Πρωί δε τρώω και αν φάω τρώω σπάνια. Τουλάχιστον έκοψα την καφεΐνη εδώ κ ένα δίμηνο , πίνω ένα καφέ ντεκαφεϊνέ το πρωί κ σπάνια κάτι ελάχιστο. Μετά τπτ όλη μέρα κ θα φάω ξανά 8-9 που θα γυρίσω σπίτι. Μπορεί να τσιμπήσω ένα σάντουιτς ή καμιά αραβική πιτα δουλειά αλλά ως εκεί. Οταν γυρνάω σπίτι τρώω σα κτήνος. Νεράκια λίγα. Αλκοόλ δε πίνω καθόλου αλλά αναψυκτικά φουλ.  

Δεν ξέρω αν απλά δε τα σκέφτονται (που το αποκλείω γιατί είναι επιστήμονες και αυτό δε το αμφισβητώ) ή απλά δεν τα λένε (είτε επι τούτου είτε επειδή δε θέλουν να ταλαιπωρήσουν την εκάστοτε κοπέλα). Η αλήθεια είναι πως όσο ψάχνεις βρίσκεις. Δλδ καμπύλες δε μου είχε προτείνει κανείς να κάνω. Ο Μπαγ**ος μου πρότεινε και σήμερα που είπα στον Τζεφ*** πως πήγα να κάνω με ρώτησε γιατί.

Αναψυκτικά επειδή πίνω και εγώ είναι φουλ στην ζάχαρη όσο άνευ και αν γράφουν. το νερό μέγα λάθος, συγνώμη αλλά θέλουμε τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα. Από αυτό και μόνο ο οργανισμός υπολειτουργεί. Το φαγητό αυτό που είπα. 1-2 φορές την ημέρα. Το πρωί που θέλουμε ενέργεια , δεν του δίνεις τροφή. Αν ξεκινήσεις και γυμναστήριο το ταλαιπωρείς πολύ. Ο καφές δεν επηρεάζει κάπου, τσάμπα τον έκοψες. Κάνει και καλό 1 κούπα την ημέρα, ειδικά εσύ που το πίνεις και σκέτο. Μέσα σε όλα αυτά να προσθέσεις και ένα 8ωρο ύπνο. Βοήθησε τον οργανισμό σου, δώσε αυτά που χρειάζεται για να αποδώσει όσο καλύτερα γίνετε. Αγάπησε το σώμα σου. Τάισε το, πότισε το, ξεκούρασε το. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πηγα σημερα στο γιατρο....η μπεμπα ειναι 2700 και γενικα ολα πολυ καλα εκτος σπο τον αιματοκριτη μου που ειναι 26,5!!!!!!!!!!!!!μου ειπε ισως χρειαστω και αιμα !!!φοβηθηκα λιγο αλλα μου ειπε πως δεν ειναι κατι τρομερο!!!

και ναι......στισ 29/4 μπαινω για καισαρικη!!!!!αχ 2 εβδομαδες μεινανε!!!!και ομολογω πως φοβαμαι λιγο αυτη τη φορα!!!!ελπιζω ολα να πανε καλα!!!

Μην το σκέπτεσαι φάε πολύ κρέας κ λιγότερο γαλακτοκομικά όχι τίποτε άλλο μην έχεις κ πρόβλημα τριχοπτώσεις μετα ετσι την επαθα κ εγω στο πρωτο ειχα καραφλιασει κ ξανα πηρα σίδηρο κ ήμουν όλο φύτρες σαν σκαντζόχοιρος :mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

όταν είπα στο γιατρό μου για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού που έκανα μου απάντησε πως όχι ανώδυνος αλλά επώδυνος είναι! Τι χαζός! δεν ξέρει από ψυχολογία μου φαίνεται!

Βέβαια είναι εξαιρετικός επιστήμονας!!!!!!!!!

θα συμφωνησω νομιζω...εμας εδω τα μαθηματα τα λενε antenatal, που σημαινει προ-γεννας, κ ουτε αναπνοες μας εκαναν , ειπαν αυτα ειναι μυθος..νομιζω πιο πολυ προς τη ψυχοπροφυλακτικη κλινουν αυτα τα μαθηματα παρα να κανεις ανωδυνο τοκετο...ποια γυναικα γεννησε χωρις πονο :mrgreen:

πηγα σημερα στο γιατρο....η μπεμπα ειναι 2700 και γενικα ολα πολυ καλα εκτος σπο τον αιματοκριτη μου που ειναι 26,5!!!!!!!!!!!!!μου ειπε ισως χρειαστω και αιμα !!!φοβηθηκα λιγο αλλα μου ειπε πως δεν ειναι κατι τρομερο!!!

και ναι......στισ 29/4 μπαινω για καισαρικη!!!!!αχ 2 εβδομαδες μεινανε!!!!και ομολογω πως φοβαμαι λιγο αυτη τη φορα!!!!ελπιζω ολα να πανε καλα!!!

Όλα θα πάνε καλά!!!

Τουλάχιστον δεν έχεις αγωνία πότε θα συμβεί!

Από την άλλη φαντάζομαι το προηγούμενο βράδυ δε θα μπορείς να κλείσεις μάτι!

uDLqp1.png

όταν είπα στο γιατρό μου για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού που έκανα μου απάντησε πως όχι ανώδυνος αλλά επώδυνος είναι! Τι χαζός! δεν ξέρει από ψυχολογία μου φαίνεται!

Βέβαια είναι εξαιρετικός επιστήμονας!!!!!!!!!

Ψέματα να πει ο άνθρωπος αν κ όλα είναι σχετικά δεν είμαστε όλοι ίδιοι άλλοι πονάμε περισσότερο άλλοι λιγότερο εύχομαι για όλες να είμαστε με το δεύτερο γκρουπ:D

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

ολα σε ενοχλουν? εγω δεν ειχα καθολου καουρες σε ολη την εγκυμοσυνη...το γαλατακι δε σου κανει καλο? λενε βοηθαει στις καουρες

Έτσι νόμιζα κε εγώ κ έπινα τα βράδια κ τελικά από τότε που το έκοψα ηρέμισα λίγο

Τι να πει κανείς ανάποδος άνθρωπος:lol:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

θα συμφωνησω νομιζω...εμας εδω τα μαθηματα τα λενε antenatal, που σημαινει προ-γεννας, κ ουτε αναπνοες μας εκαναν , ειπαν αυτα ειναι μυθος..νομιζω πιο πολυ προς τη ψυχοπροφυλακτικη κλινουν αυτα τα μαθηματα παρα να κανεις ανωδυνο τοκετο...ποια γυναικα γεννησε χωρις πονο :mrgreen:

Καλά μας το είπανε οι μαίες ότι κακώς λέγονται έτσι κανονικά είναι ψυχοπροφυλακτικής και βοηθούν δεν σταματούν τον πόνο. Αλλά και να σου πει ο γιατρός σου 1 μηνά πριν γεννήσεις αυτό που μου είπε ο δικός μου!

Με εκνεύρισε εκείνη τη μέρα (μάλλον από το άγχος μου γιατι ο άνδρας μου το βρήκε χαριτωμένο αστειάκι! αν και δε θα γεννήσει αυτός!) που κάποια στιγμή σκέφτηκα να τον αλλάξω! το μετάνιωσα το επόμενο πρωί που ηρέμησα. Το τι κλάμα έριξα εκείνη τη μέρα! Μου είχε πει και μερικά ακόμα πράγματα που μου κατέρριψαν τη θεωρεία που είχα για το πώς θα γεννήσω!

έπειτα ρώτησα τα κορίτσια από το fan club του και με ηρέμησαν για το τι συμβαίνει στο νοσοκομείο!

uDLqp1.png

Μην το σκέπτεσαι φάε πολύ κρέας κ λιγότερο γαλακτοκομικά όχι τίποτε άλλο μην έχεις κ πρόβλημα τριχοπτώσεις μετα ετσι την επαθα κ εγω στο πρωτο ειχα καραφλιασει κ ξανα πηρα σίδηρο κ ήμουν όλο φύτρες σαν σκαντζόχοιρος :mrgreen:[/QUO

μη μου λες τετοια!!!!!!κι εχω δοξα το θεο πολλα μαλλια!!!!!

κοριτσια εχω αγχωθει πολυ!!!!!!!

bzUyp3.png

OoE2p3.png

Καλά μας το είπανε οι μαίες ότι κακώς λέγονται έτσι κανονικά είναι ψυχοπροφυλακτικής και βοηθούν δεν σταματούν τον πόνο. Αλλά και να σου πει ο γιατρός σου 1 μηνά πριν γεννήσεις αυτό που μου είπε ο δικός μου!

Με εκνεύρισε εκείνη τη μέρα (μάλλον από το άγχος μου γιατι ο άνδρας μου το βρήκε χαριτωμένο αστειάκι! αν και δε θα γεννήσει αυτός!) που κάποια στιγμή σκέφτηκα να τον αλλάξω! το μετάνιωσα το επόμενο πρωί που ηρέμησα. Το τι κλάμα έριξα εκείνη τη μέρα! Μου είχε πει και μερικά ακόμα πράγματα που μου κατέρριψαν τη θεωρεία που είχα για το πώς θα γεννήσω!

έπειτα ρώτησα τα κορίτσια από το fan club του και με ηρέμησαν για το τι συμβαίνει στο νοσοκομείο!

Περίμενες από το γιατρό να μάθεις ότι θα πονέσεις δεν στο είχε πει κανένας ?:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

όλα καλά κοριτσακι, εδω καθομαι σπιτι και αραζω,,,πηγα ντοκτορ σήμερα και ειδε τις εξετασεις, ολα τελεια ειπε!!!

Εσυ κοριτσακι???????

καλα μωρε....εδω εχω αραξει στο κρεβατι τωρα.....γενικα εχει αρχισει κ μου τη δινει που ειμαι μονη μου ολη τη μερα στο σπιτι...ειχα μαθει με τη δουλεια μου...αντε να ερθει το μικρο να εχω κατι να τρεχω πανω κατω :mrgreen:

καλα μωρε....εδω εχω αραξει στο κρεβατι τωρα.....γενικα εχει αρχισει κ μου τη δινει που ειμαι μονη μου ολη τη μερα στο σπιτι...ειχα μαθει με τη δουλεια μου...αντε να ερθει το μικρο να εχω κατι να τρεχω πανω κατω :mrgreen:

Μη σου πω κ πέρα δοθε:lol:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Μην το σκέπτεσαι φάε πολύ κρέας κ λιγότερο γαλακτοκομικά όχι τίποτε άλλο μην έχεις κ πρόβλημα τριχοπτώσεις μετα ετσι την επαθα κ εγω στο πρωτο ειχα καραφλιασει κ ξανα πηρα σίδηρο κ ήμουν όλο φύτρες σαν σκαντζόχοιρος :mrgreen:[/QUO

μη μου λες τετοια!!!!!!κι εχω δοξα το θεο πολλα μαλλια!!!!!

κοριτσια εχω αγχωθει πολυ!!!!!!!

Με τη γέννα αγχώθηκες ή τον αιματοκρίτη?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...