Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Στην Ψαρρά έκανα και έδωσα 130 μαζί με pappA. Τα αποτελέσματα της αυχενικής την ίδια μέρα και τα υπόλοιπα την επόμενη το πρωί.Καλη επιτυχία❤️

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστώ κορίτσια!:D

Πριν έκανα προβες με ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό.

Γιατι από αρκούδια έχω ένα μόνο που αν του μοιάσει το μωρό μου θα έχει βγει τεττράπαχο! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάντως εκείνη την ώρα ζητάς ευθανασία τουλάχιστον εγώ πάντα φρίκαρα:shock:

[/quote

αχχαχαχ:Dχαχαχαχ:D

στον ανωδυνο τοκετο η μαια μας ειπε πως οπως κ να εχει η επισκλειριδιος ειναι ενα φαρμακο που για πρωτη φορα το παιρνουμε κ δεν ξερουμε πως θα αντιδρασει ο οργανισμος..... κ εγω φοβαμαι αλλα αν χρειαστει θα το εκμεταλλευτω μαλλον

88M1p3.pngycQap3.png

αυτο πρωτη φορα το ακουω...ξερω αμα εχεις φαρδια λεκανη, οπως εγω πχ....αλλα το υψος σε τι να βοηθησει?

το διαβασα σε ένα από τα δύο βιβλια εγγυμοσύνης που έχω. Θα δω και θα φέρω reference, για να μην αφήνω και μετέωρες πληροφορίες!

uDLqp1.png

ευχαριστώ κορίτσια!:D

Πριν έκανα προβες με ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό.

Γιατι από αρκούδια έχω ένα μόνο που αν του μοιάσει το μωρό μου θα έχει βγει τεττράπαχο! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:με μπουκαλι ε!!!! καλο!!!

εγω με εναν ταρανδο κ ειχε κ κερατα κ ειχα πολυ γελιο...εκανα κ τη σταση θηλασμου κ ειχε πολυ γελιο με τα κερατα του:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

καλως τη fly :)

αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα...κερναω γιαουρτι με μελι αν θελετε :)

Πάλι τρως :shock:

Που το βάζεις όλο αυτό ζηλεύω :mad:

Μετά τις 7 δεν τρώω τίποτα έχω καούρες όλο το βράδυ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

πωπω κοριτσια ειδα τα τικερακια σας, ολες γενναμε πανω κατω μαζι...θα αδειασει το καφε μας γιατι θα γενναμε κ θα γυρισουμε ολες μαζι για περιγραφουλα χιχιχιιχ

:lol::lol::lol:με μπουκαλι ε!!!! καλο!!!

εγω με εναν ταρανδο κ ειχε κ κερατα κ ειχα πολυ γελιο...εκανα κ τη σταση θηλασμου κ ειχε πολυ γελιο με τα κερατα του:mrgreen::mrgreen:

xaxaxa

Κοίτα μη βγει κερατουκλης :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

πηγα σημερα στο γιατρο....η μπεμπα ειναι 2700 και γενικα ολα πολυ καλα εκτος σπο τον αιματοκριτη μου που ειναι 26,5!!!!!!!!!!!!!μου ειπε ισως χρειαστω και αιμα !!!φοβηθηκα λιγο αλλα μου ειπε πως δεν ειναι κατι τρομερο!!!

και ναι......στισ 29/4 μπαινω για καισαρικη!!!!!αχ 2 εβδομαδες μεινανε!!!!και ομολογω πως φοβαμαι λιγο αυτη τη φορα!!!!ελπιζω ολα να πανε καλα!!!

bzUyp3.png

OoE2p3.png

Διαφημίσεις

Εσύ τρως εγώ έχω καούρες τώρα είναι άδικο:evil:

ολα σε ενοχλουν? εγω δεν ειχα καθολου καουρες σε ολη την εγκυμοσυνη...το γαλατακι δε σου κανει καλο? λενε βοηθαει στις καουρες

Πάντως εκείνη την ώρα ζητάς ευθανασία τουλάχιστον εγώ πάντα φρίκαρα:shock:

[/quote

αχχαχαχ:Dχαχαχαχ:D

στον ανωδυνο τοκετο η μαια μας ειπε πως οπως κ να εχει η επισκλειριδιος ειναι ενα φαρμακο που για πρωτη φορα το παιρνουμε κ δεν ξερουμε πως θα αντιδρασει ο οργανισμος..... κ εγω φοβαμαι αλλα αν χρειαστει θα το εκμεταλλευτω μαλλον

όταν είπα στο γιατρό μου για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού που έκανα μου απάντησε πως όχι ανώδυνος αλλά επώδυνος είναι! Τι χαζός! δεν ξέρει από ψυχολογία μου φαίνεται!

Βέβαια είναι εξαιρετικός επιστήμονας!!!!!!!!!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...