Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 9/1/2025 at 1:33 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Για την διατεταμένη σάλπιγγα τι σου είπαν; Πως το αιτιολόγησαν; Θα κάνεις κάτι γι αυτό; Κοίτα σίγουρα όσο προσπαθείς κάποια στιγμή θα πετύχεις. Μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά οι μεταλλάξεις είναι τυχαίο γεγονός και ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψουν σε ένα έμβρυο και οι μεταλλάξεις στα έμβρυα είναι ένας λόγος για βιοχημική κύηση, βέβαια στην ηλικία σου, χωρίς ιστορικό και χωρίς ιστορικό του συζύγου δεν περιμένεις σοβαρά προβλήματα. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει; 
      Είχες μία βιοχημική και μία αποβολή, αν έχεις τσεκάρει το περιβάλλον την μήτρας και δεν υπάρχει κάτι εκεί τότε κατά την προσωπική μου άποψη τσεκάρεις τα έμβρυα (προεμφυτευτικός) αν κι εκεί δεν βρεθεί κάτι τότε ναι να το δεχτώ ότι είναι τυχαίο γεγονός. Η βιοχημική αν και θεωρητικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα (γιατί έγιναν τα πρώτα βήματα) παραμένει μία αποβολή. Στην φάση που είμαστε όλες εδώ μέσα ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα και προσωπικά δυσκολεύομαι να τα αφήσω όλα στον παράγοντα τύχη, ειδικά με την δικιά μου τύχη! 
      Να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά έχουν κι ένα ψυχολογικό αλλά κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μικρό. Είναι λογικό πολλοί γιατροί να αφήνουν και μερικά πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να περάσουν όλα αυτά τα στάδια χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι εμφανές, μία απόδειξη. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως το ψυχολογικό κόστος μιας απώλειας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το ψυχολογικό κόστος ενός αχρείαστου χειρουργείου ή μιας αχρείαστης εξέτασης και σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με το οποιοδήποτε οικονομικό. Εγώ όμως, γιατί μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Δεν είμαστε όλες ίδιες και εδώ μέσα το έχουμε αποδείξει. Κάθε μία έχει τα δικά της βιώματα και τις δικές τις εμπειρίες και αντοχές. Γι αυτό και κάθε μία μας διαλέγει την ομάδα της που νιώθει καλύτερα για να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από μία τελειόμηνη, υγιής εγκυμοσύνη.  

Κι εδώ έρχομαι σε συνέχεια της μισής προηγούμενης απάντησης μου να σου πω πως εγώ προσωπικά έχω κάνει ήδη μικροβίωμα και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση χωρίς να έχω κάνει καν εμβρυομεταφορά. Δηλαδή ήταν και απαίτηση μου στους γυναικολόγος μου γιατί όπως του είπα: δεν θα περιμένω δύο αποβολές για να βρω ένα πρόβλημα αν υπάρχει. Μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Οπότε ναι πιστεύω πολύ πως αυτές οι εξετάσεις αν μπορείς να τις κάνεις τότε να τις κάνεις. Μπορεί να μην δείξουν τιποτα απολύτως, μπορεί όμως με ένα απλό scratching να πετύχεις την επόμενη φορά κύηση. Και αν βρεθεί μικρόβιο θα κάνεις την θεραπεία σου με αντιβιοτικά και προβιοτικά και θα προχωρήσεις στην ετ σου. Άντε να χάσεις και 1 ή 2 κύκλους μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία σου. 
      Και όπως σου γράφει και η @Xristina96 οι λόγοι των αποβολών είναι πολλοί, απλά κάνεις εξετάσεις και αποκλείεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και όχι βέβαια και να είναι όντως τυχαίο γεγονός. 

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

fairy?τα χρηματα για να γεννησεις στο νερο ειναι πολλα???εδω εχω ακουσει κατι τρελα ποσα,χωρις ομως να ξερω αν ισχυουν

εδω ειναι ολα δωρεαν:mrgreen: το μονο που εχω πληρωσει 10 ευρω στο συνολο για ολες τις φωτο των υπερηχων

fairy?τα χρηματα για να γεννησεις στο νερο ειναι πολλα???εδω εχω ακουσει κατι τρελα ποσα,χωρις ομως να ξερω αν ισχυουν

οχι ρε δεν ισχύει αυτό. Στην αρχή ήθελα και εγώ και το χα ψαξει. Στο Λητώ είναι περίπου το ίδιο και υπαρχει και ένα κέντριο Φυσικου τοκετου στη Νικαια που λέγετε ΕΥΤΟΚΙΑ και εκει είναι αρκετα οικονομικά. Όμως δεν έχει γιατρούς μόνο μαιες και μόνο αν κατι δεν πάει καλά φωναζουν Γυναικολόγο. Συστεγάζεται σε μια γυναικολογική κλινική που λέγεται αν θυμάμαι ΝΙΚΗ. Απλά δεν ξέρω αν θα μπορει ο γιατρός σου αν συμφωνει κτλπ

uDLqp1.png

καλα εκεί είναι ακόμα καλύτερα!

δημοσιο....ιδιωτικα πανε ελαχιστοι κ κυριως στο Λονδινο που γινεται χαμος απο κοσμο...12 εκατομμυρια ειναι αυτοι...εδω ειναι πολυ πιο χαλαρα

Διαφημίσεις

και δεν μου λες ρε fairy μου (αφου μας εκανες κομματια με το "εδω ολα ειναι δωρεαν") εκει το συνηθιζουν οι γυναικες να γεννουν στο νερο?

ζηλευω____πρεπει να ειναι μαγεια:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Σήμερα παρέλαβα το Sling μου! τελικά έκανα μια ακόμα αλλαγή στα χρώματα για να είναι πιο καλοκαιρινό!

:D:D:tongue::tongue:

Ελπίζω να με βολέψει! Ακόμα βέβαια προσπαθώ να μάθω να το φοράω!:confused::roll:

post-23864-14825440160981_thumb.jpg

post-23864-14825440161503_thumb.jpg

uDLqp1.png

Γεια κ από μένα

Την επισκληριδιο τη φοβάμαι πολύ έχει παρενέργειες έχω ακούσει μπορεί να φύσει κ κουσούρια κινητικά !:rolleyes:

Πάντως εκείνη την ώρα ζητάς ευθανασία τουλάχιστον εγώ πάντα φρίκαρα:shock:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

και δεν μου λες ρε fairy μου (αφου μας εκανες κομματια με το "εδω ολα ειναι δωρεαν") εκει το συνηθιζουν οι γυναικες να γεννουν στο νερο?

ζηλευω____πρεπει να ειναι μαγεια:tongue:

εγω την αληθεια ειπα απλα :lol::lol::lol:

ναι ολο κ περισσοτερες θελουν στο νερο. επισης εδω μπορεις να γεννησεις κ στο σπιτι αν θες, με γιατρο κ μαια,κ εκει ειναι που οι περισσοτερες γεννανε στο νερο...βασικα εχει πολλα θετικα το νερο..κ ετσι το αποφασισα κ εγω...ελπιζω να μη πουντιασω παντως :lol::lol:

να κ φωτος απο το νοσοκομειο κ τη μπανιερα που θα με βαλουν

Σήμερα παρέλαβα το Sling μου! τελικά έκανα μια ακόμα αλλαγή στα χρώματα για να είναι πιο καλοκαιρινό!

Ελπίζω να με βολέψει! Ακόμα βέβαια προσπαθώ να μάθω να το φοράω!:confused::roll:

ειναι παρα πολυ ωραιο, μεγεια

δες τα βιντεακια που εχει η Στελλα στη σελιδα της κ παιξε με μια κουκλα/αρκουδι....ειναι ευκολο θα δεις

Διαφημίσεις

Γεια κ από μένα

Την επισκληριδιο τη φοβάμαι πολύ έχει παρενέργειες έχω ακούσει μπορεί να φύσει κ κουσούρια κινητικά !:rolleyes:

Πάντως εκείνη την ώρα ζητάς ευθανασία τουλάχιστον εγώ πάντα φρίκαρα:shock:

Μη μου λες τέτοια!!!!!!!!:(:mad::roll::roll:

Λένε στα βιβλία πως οι ψηλές γυναίκες γεννάνε πιο εύκολα, λέτε να είναι αλήθεια???????

uDLqp1.png

ναι μωρε Thena κ εγω αυτα σκεφτομαι κ ηδη εχω τοσα προβληματα...εμεις το εχουμε συζητησει αρκετα νομιζω αυτο το θεμα :mrgreen::mrgreen:

Λένε στα βιβλία πως οι ψηλές γυναίκες γεννάνε πιο εύκολα, λέτε να είναι αλήθεια???????

αυτο πρωτη φορα το ακουω...ξερω αμα εχεις φαρδια λεκανη, οπως εγω πχ....αλλα το υψος σε τι να βοηθησει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...