Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω πάλι είχα απορία - δεν την εχω λυσει ακόμη- για τον θηλασμό και τα φαγητα που τρωει η μαμά - πόσο επηρεάζουν, ποια περνανε στο γάλα...κτλ...

Δεν εχουμε φτασει σε αυτό το μαθημα ακόμη με τη μαία.

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σε ευχαριστω fairymummy!!!!ποσο θελω να πανε ολα καλα!!!

εγω γενικα δε πινω, αλλα η γιατρος μου ειπε ενα ποτηρι κρασι κανει...αλλο που ο κερβερος αντρας μου δεν με αφηνει :lol::lol::lol:

Γενικά παντως δεν ειναι παραλογο που μας πιανει γκρινιτσα τον τελευταιο καιρό... Δεν παλευεται και πολύ η κατασταση

ναι αλλα που να τα πεις κ να σε αντεξουν :lol::lol:

Εγω πάλι είχα απορία - δεν την εχω λυσει ακόμη- για τον θηλασμό και τα φαγητα που τρωει η μαμά - πόσο επηρεάζουν, ποια περνανε στο γάλα...κτλ...

Δεν εχουμε φτασει σε αυτό το μαθημα ακόμη με τη μαία.

γενικα μας ειπε αρχικα δε κοβουμε τιποτα εφοσον εχουμε ισοροπημενη διατροφη. αποφευγουμε ομως σκορδα κ τετοια (οπως τζαταζικι πχ)

επισης θελει προσοχη με το αγελαδινο γαλα...το στομαχι του μωρου εινια ευαισθητο κ μπορει να του προκαλεσει αλλεργιες...εγω πχ πινω μισο κιλο γαλα καθε πρωι :mrgreen:

αλλα πραγματα σαν το τελευταιο θα εξαρτηθει αν θα το κοψεις απο το καθε μωρο. γενικα δεν μας ειπε οτι πρεπει να αλλαξουμε κατι στη διατροφη μας

Eiπαμε γκρίνια ελεύθερα εδώ...η καλύτερη ψυχοθεραπεία λέμε...

Εχω σημειώσει να ρωτήσω διάφορα σε σχεση με αυτό...πχ. εγω κόβω φλέβες για οστρακοειδή που στην εγκυμοσύνη δεν ενδεικνυται να τρωμε...

Εβλεπα τα κυδωνια και τις γυαλιστερές την καθαρά Δευτέρα και μου γυαλιζε το μάτι...

Αραγε θα επιτρέπονται ή θα τρέχουν για ποσο καιρο ακομα τα σάλια μου??χααχαχααααα

δε νομιζω μετα να υπαρχεδι προβλημα...εγω στην εγκυμοσυνη δεν ειχα κατι ιδιαιτερο να θελω...εφαγα ομως πολλα αγγουριΑ κ καροτα γιατι με πιανανε πεινες κατα τις 11 το βραδυ

Διαφημίσεις

Α, αγγουρια και καροτα και εγω απειρα...χαχααααα, παντα ετρωγα μου αρεσουν πολύ!!

Μακαρι να μην υπαρχει προβλημα, θα τσακισω οτι υπαρχει σε οστρακοειδές απο την μανία μου! μιαμ!

ευχαριστω πολύ πολύ!! :D

Να σε ρωτησω - πως και αποφασισες να γεννησεις στο νερό?

Πρέπει να ειναι φοβερη εμπειρία...

Εδω δεν συνηθιζεται, αλλα δεν θα προχωρησουμε σε κλασικο τρόπο κρεβατωμενου τοκετου..

Ειπαμε με τη μαια οτι θα καθομαι οπως και οπου βολευομαι, καθιστη, ξαπλωτη, στα πλάγια με μαξιλάρι, θα περπαταω, θα εχουμε και μπαλες σουηδικης γυμναστικής... Χαμηλωμενο φως και μουσικουλα αν θελω...κι αυτο καπως με ανακουφίζει!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

αχ τι με βρηκε πρωι πρωι,ειπα κ γω να ξυπνησω να πιω καφεδακι με την ησυχια μου και να κανω ντουζακι πριν παω στον γιατρο.........και ΔΕΝ εχουμε νερο!!!!!!:(:roll::roll::roll:

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα κοριτσια!

αχ τι με βρηκε πρωι πρωι,ειπα κ γω να ξυπνησω να πιω καφεδακι με την ησυχια μου και να κανω ντουζακι πριν παω στον γιατρο.........και ΔΕΝ εχουμε νερο!!!!!!:(:roll::roll::roll:

Πω Πω βρε rita__ki. ευτυχώς που δεν σε έπιασε στην μπανιέρα με τις σαπουνάδες....:lol::lol::lol:

Άντε περιμένουμε νέα σου από τον ντοκτορ

ΡΑΜΟΝ ΣΕ ΨΑΧΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΑΝΤΕ ΜΕΡΙ ΣΙΚΟΥΣΙ ΚΙ ΚΑΝΑ ΝΤΙΝΤΕΦΟΥΝΟ ……………ΧΙΧΙΧΙΧΙΧ

:tongue::tongue:

Να σε ρωτησω - πως και αποφασισες να γεννησεις στο νερό?

Πρέπει να ειναι φοβερη εμπειρία...

Εδω δεν συνηθιζεται, αλλα δεν θα προχωρησουμε σε κλασικο τρόπο κρεβατωμενου τοκετου..

Ειπαμε με τη μαια οτι θα καθομαι οπως και οπου βολευομαι, καθιστη, ξαπλωτη, στα πλάγια με μαξιλάρι, θα περπαταω, θα εχουμε και μπαλες σουηδικης γυμναστικής... Χαμηλωμενο φως και μουσικουλα αν θελω...κι αυτο καπως με ανακουφίζει!

καλημερες....μολις τελειωσα λιγο ξεσκονισματακι, εκανα κ ενα ντουζακι κ ηρθα.

λοιπον σχετικα με το νερο...εγω δεν θελω να κανω επισκληριδιο..το εχω αναλυσει το γιατι στις προηγουμενες σελιδες:mrgreen::mrgreen:

οποτε λοιπον κοιταζοντας τα χαρτια που μας εδωσαν απο το νοσοκομειο ειδα οτι μπορεις να γεννησεις στο νερο. κ αρχιζω κ κοιταω τα θετικα του. εγω κιολας εχω αρκετους πονους με προβληματακια απο τα 18 μου με πλατη, αυχενα, μεση -μια μαγεια:lol:- κ ειδα οτι το νερο θα ειναι πολυ ανακουφιστικο. μου αρεσει επισης οτιδηποτε εχει να κανει με φυσικους τροπους κλπ :rolleyes: κ ετσι αποφασισα να το τολμησω

εαν κατι δε παει καλα κ πρεπει να γεννησω στο κρεβατι, κ εγω δε θα το κανω ξαπλωμενη ολη την ωρα...θα κουνιεμαι, θα περπαταω κ θα γεννησω σε οποα σταση με βολεψει καλυτερα.

τι κανετε?εμενα η διαθεση μου ειναι στα πατωματα!!!!εχω κ 2 μερες να κοιμηθω καλα ευτυχως αυριο το πρωι θα ερθει ο αντρουλης μου να ηρεμησψ καπως,θα παμε κ στο γιατρο κ αν μου πει ολα καλα θα παω κ γω καμια βδομαδουλα μαζι του κ θα γυρισω να ετοιμαστω!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...