Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

22.01 έχω και εγώ σφακ.. πρώτο ραντεβού .

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλα εγω οταν με πιανει η βαρεμαριαση στο σπιτι κανω διαφορα...Απο το να πειραματιζομαι με το μαλλί - κρεμες - μακιγιαζ...και μετα φοραω τις φορμες μου και παω για νανι...χαχαααα κλινικη περιπτωση

με τις σκιες το εχω κ εγω αλλα πριν παω για μπανιο:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά εμένα είναι να μην μου την βαρέσει κάτι στον εγκέφαλο... Τις προάλλες εκανα μπούκλες μπροστα απο το λαπτοπ χρησιμοποιώντας την καμερα του...χαχαααααα και παραλληλα σερφαρα...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Καλά εμένα είναι να μην μου την βαρέσει κάτι στον εγκέφαλο... Τις προάλλες εκανα μπούκλες μπροστα απο το λαπτοπ χρησιμοποιώντας την καμερα του...χαχαααααα και παραλληλα σερφαρα...

ΘΕΑ :lol::lol::lol::lol:

εγω συνηθως οταν εχω βαρεμαριαση που λες κ εσυ το ριχνω σε δουλειες στο σπιτ..αλλα πλεον εχει γινει αρκετα δυσκολο...αυριο μαλλον θα εχω κοσμο για καφε το απογευματακι οποτε θα περασει η μερα...κ σημερα βεβαια μετα το γιατρο πηγα για καφε αλλα μετα κουραστηκα κ ποναγα κ επρεπε να κατσω ξαπλα :roll:

Ε, λογικό πέρασε ο καιρός και τώρα μας ενοχλούν όλα...εγω καθομαι στον καναπέ και εχω πτυσομενο γραφειακι με το λαπτοπ πανω...και αλλάζω συνέχεια θέσεις, μια δεξια - μια αριστερα, μια βαζω μαξιλαρια στην πλάτη - μία τα βγάζω..Τον αβόλευτο έχω και δεν μπήκα καν στον μήνα μου..

Παλι καλα ηταν ολα οκ ως τωρα...

Καλά αυτο με τις μπουκλες στην καμερα ηταν μεγαλο καψιμο εγκεφάλου αλλα το θυμαμαι και γελάω ακομη!

εγω πλεον δε μπορω να καθομαι πολυ ωρα σε 90 μοιρες.....ο μικρος κλωτσαει στα πλευρα...κλωτσαει κατω στη λεκανη....ασε....αμα ειμαι ξαπλωμενη ομως μια χαρα χαρουμενος ειναι

Διαφημίσεις

κοριτσακια καλησπερα!!!!τι μου κανετε?

εγω εχω μια ανησυχια και μια ανυπομονησια γιατι αυριο θα παω στο γιατρο να με δει.

θα μαθουμε βαρος και ελπιζω και ημερομηνια γεννας μιας και παω προγραμματισμενα για καισαρικη!!!!!ουφ...κουραστηκα......θελω να γεννησω!!!!

bzUyp3.png

OoE2p3.png

πως να το πει μωρε...κ εμενα σημερα της ειπα νιωθω αυτα κ αυτα κ μου λεει μπορει να σε παει ετσι κ ολο το μηνα :|:neutral: σοκ εγω!!!!

θα κανεις καποια ιδιαιτερη εξεταση που να δει συσπασεις πχ? μηπως ετσι μπορεσει να σου πει αν εισαι κοντα

na σου πω την αληθεια δεν ξερω τι θα μου κανει ,ελπιζω να μου κανει αυτην την αξεταση που ειναι για τις συσπασεις NST πως το λενε?

εντοματαξυ σημερα επρεπε να ειχα παρει τα αποτελεσματα των εξετασεων(αιματολογικες,ουρων κ καλλιεργεια κολπικου υγρου)δεν προλαβα ομως κ ετσι αυριο πρεπει να τρεχω κ για αυτο πριν παω στον γιατρο.ετσι μαζι με την κοιλια μου θα του παω κ τις εξετασεις. θελω να μου εχει νεα ρε γαμωτο:!:

88M1p3.pngycQap3.png

αααααα, ο καναπες μου ειναι τόοοοοοσο βολικός που ειμαι σαν ξαπλα και οχι καθιστη!!!!

εγω αμα κατσω στο καναπε μετα θελω καποιον να με σηκωσει...πολυ αναπαυτικος αλλα δυσκολευομαι να σηκωθω:mrgreen:

Διαφημίσεις

ναι μπουμπου μου και το πρωτο μου παιδακι με καισαρικη ηταν!

ασε που εχω διαφορες ανησυχιες!!!απο τη μεση της εγκυμοσυνης αρχισε να μου αρεσει το κρασι!!!(αν θες γελα χαχαχα_) και επινα καθε μερα ενα ποτηρακι!!!και τωρα σκεφτομαι μηπως κατι να μου εχει παθει το μωρο!!!!σας φαινεται αστειο???

bzUyp3.png

OoE2p3.png

ναι μπουμπου μου και το πρωτο μου παιδακι με καισαρικη ηταν!

ασε που εχω διαφορες ανησυχιες!!!απο τη μεση της εγκυμοσυνης αρχισε να μου αρεσει το κρασι!!!(αν θες γελα χαχαχα_) και επινα καθε μερα ενα ποτηρακι!!!και τωρα σκεφτομαι μηπως κατι να μου εχει παθει το μωρο!!!!σας φαινεται αστειο???

ολα καλα θα ειναι κοριτσακι...ενα ποτηρακι κρασι δεν βλαπτει

καλά κι εγώ πάω ακρη άκρη και μετα προσπαθω να σηκωθω μιας και ειναι χουχουλιάρης αυτός ο καναπές..

αλλα δεν μπορω να παω στο κρεβατι να αραξω - νομιζω οτι ειμαι αρρωστη μετα, πιανομαι αν και εχω το τεραστιο μαξιλαρι...

Γενικά παντως δεν ειναι παραλογο που μας πιανει γκρινιτσα τον τελευταιο καιρό... Δεν παλευεται και πολύ η κατασταση

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...