Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Εγώ έκανα με τον γιατρό μου στο νοσοκομείο γτ εμπιστεύεται το τμήμα εμβρυομητρικης εκεί πολύ. Βέβαια έψαξα εγώ κ είχανε την πιστοποίηση από το fetal medicine foundation 

Αν πήγαινα έξω θα διάλεγα μεταξύ Δαγκλη ή Σπηλιοπουλο. Τιμές δεν ξέρω να σου πω.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να φτάσει τουλάχιστον 2800-2900... Πολλά ζητάω;

Πόσο είναι τώρα το μωρό? και γιατι να βγεί από τώρα δεν καταλαβα. και τελευταια ερώτηση γιατι στην καισαρική πας με R/V? δε γίνετε να πας όταν πιάσουν οι πόνοι ή σπάσουν τα νερά και τότε να σου κάνουν καισαρική?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νομίζω στην αρχή ούτως η άλλως θα μας φαίνονται μικρούλικα πολύ και θα φοβόμαστε πως να τα πιάσουμε.Όμως δεν πιστεύω να αργήσουμε να αποκτήσουμε οικειότητα και να τα κρατάμε με αφάλεια.Εξάλου που αλλού θα νιώθουν πιο ασφαλή από την αγκαλιά της μαμας? Μην αγχώνεσαι, θα μας βγει το μητρικό αμέσως!!

ναι θα συμφωνησω...εμενα λεει η γιατρος θα βγει τουλαχιστον 4 κιλα, αλλα κ παλι νομιζω θα νιωθω το ιδιο, απο που να το πιασω κ πως :mrgreen::mrgreen::mrgreen:αλλα πιστευω μεσα σε μερες θα μας φυγει αυτο το αχγος κ θα ειμαστε cool μαμαδες...εγω εκανα κ γυρα στα μαγαζια σημερα να ενημερωθω για τη καλοκαιρινη κολεξιον χιχιχιχ

Πόσο είναι τώρα το μωρό? και γιατι να βγεί από τώρα δεν καταλαβα. και τελευταια ερώτηση γιατι στην καισαρική πας με R/V? δε γίνετε να πας όταν πιάσουν οι πόνοι ή σπάσουν τα νερά και τότε να σου κάνουν καισαρική?

εαν υπαρχουν λογοι που πρεπει το μωρο να στο παρουν ποιο νωρις δεν σε αφηνουν να σπασουν τα νερα κλπ. οποτε πας με ραντεβου :roll:

Κορίτσια αφού χθες έπεσα σε κατάθλιψη κ έκλαιγα όλη τη νύχτα σήμερα με πήρε ο μικροβιολόγος κ μου είπε ότι πήρε τηλ. στα εργαστήρια του νοσοκομείου να ρωτήσει σχετικά με τον στρεπτόκοκκο τύπου d που έχω κ του είπαν ότι δεν δίνουν αντιβίωση για τον d κ για τόσες λίγες αποικίες που έχω , κ κάπως καθησυχάστηκα .

Αυτό υπάρχει στα κόπρανα δλδ δεν το κολλάς από κάπου , από κακό σκούπισμα μου είπε ότι μεταφέρθηκαν στον κόλπο .

Αύριο θα πάω για non stress κ θα δω κ ο γιατρός τι θα μου πει αν κ χθες μου έδωσε αντιβίωση που τον πήρα τηλέφωνο ίσως κ προληπτικά .

Αν δεν πάρω το μωρό αγκαλιά όταν γεννήσω δεν θα υπάρχω έτσι κ μου το κρατήσουν για μέρες , τα παιδιά μου το περιμένουν πως κ πως θα απογοητευτούν κ αυτά αν γυρίσω σπίτι μόνη μου μόνο αυτό σκέφτομαι

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

αυριο εγω εχω γιατρο κ προβλεπω να ακουει την δικια μου γκρινια αυτος.... ετσι κ δεν μου πει οτι ειμαστε κοντα αλιμονο του.....:mrgreen:και σε αυτον αλλα και στον αντρα μου μετα στο σπιτι :mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Ελα γκρινιαξε ελευθερα...Εχω μπολικη θετικη ενεργεια!!!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:βαρεθηκα τη ξαπλαααααα ΒΑΡΕΘΗΚΑΑΑΑΑ

αχ νομιζω θα γεννησω συντομα....τοσα συμπτωματακια εχω....δεν μπορω να πω κ με σιγουρια.....δε το εχω ξανακανει :lol::lol:

αυριο εγω εχω γιατρο κ προβλεπω να ακουει την δικια μου γκρινια αυτος.... ετσι κ δεν μου πει οτι ειμαστε κοντα αλιμονο του.....:mrgreen:και σε αυτον αλλα και στον αντρα μου μετα στο σπιτι :mrgreen:

πως να το πει μωρε...κ εμενα σημερα της ειπα νιωθω αυτα κ αυτα κ μου λεει μπορει να σε παει ετσι κ ολο το μηνα :|:neutral: σοκ εγω!!!!

θα κανεις καποια ιδιαιτερη εξεταση που να δει συσπασεις πχ? μηπως ετσι μπορεσει να σου πει αν εισαι κοντα

Eλαααααααααααααα Fairyyyyyyyyyyy μας, απόλαυσε την ξάπλα σου, κανε beaute και θα περάσουν οι μέρες καλό μου...

εκανα αποτριχωση εχθες στα ποδια μου....τι αλλο να κανω...ολα τα αλλα ετοιμα :mrgreen:

καλε μαθατε πως πεθανε ο Μανος Ξυδους.....τι κριμα

μόλις τωρα το διαβαζα...!Κριμα!

εκανα αποτριχωση εχθες στα ποδια μου....τι αλλο να κανω...ολα τα αλλα ετοιμα :mrgreen:

Καλα εγω οταν με πιανει η βαρεμαριαση στο σπιτι κανω διαφορα...Απο το να πειραματιζομαι με το μαλλί - κρεμες - μακιγιαζ...και μετα φοραω τις φορμες μου και παω για νανι...χαχαααα κλινικη περιπτωση

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...