Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Έτσι δωσμου κουράγιο να τοπω ... νομίζω δεν έχει μείνει κάτι άλλο ή τελευταία εξέταση ήταν υστεροσκοπηση ,είχα θετική χωριακη αλλά μετά άρχισε να πέφτει πανάθεμα την 

Τότε ψάχνεις ένα καλό έμβρυο. Δώσε πόνο. Φοβάμαι για τα 3 σε περίπτωση που πιάσουν και τα 3. 
      Πες του το. Να δει σε τι φάση είσαι. Μια κοπέλα εδώ πριν 2 χρόνια πήγε να μιλήσει για την αποτυχία, της έκανε ο γιατρός υπέρηχο και της είπε να κάνει εκείνη την στιγμή εμβρυομεταφορά, τον άκουσε, και έκανε δίδυμα. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σήμερα θα πάω νωρίς για νανάκια καληνύχτα κοριτσάκια αύριο οποία σηκωθεί πρώτη να φτιάξει πρωινό εντάξειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:D:D:D

1927076x8yz9ejeae.jpg

καληνυχτα αννικο κ σε ευχαριστω:-P

αχ εκανα κ εγω το ντουζακι μου κ νιωθω καλυτερα.τα πονακια συνεχιζονται αλλα οχι τοσο εντονα..αχ λετε να γεννησουμε τλικα απριλη?σιγουρα καποιες απο εμας...ποιες θα ειναι οι τυχερες ομως?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΥ D K ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΠΡΟΩΡΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ Κ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΑΘΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ Κ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΜΩΡΟ ΣΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΕΝΙΩΘΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΛΕΧΩΝΑ .

ΚΛΑΙΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ.

Thena μου εύχομαι να πάνε όλα καλά, να μην προκληθεί πρόωρος τοκετός και να κρατήσεις αμέσως το μωράκι σου αγκαλια όταν γεννηηθεί!! Σκέψου θετικά και όλα θα πάνε κατ'ευχήν!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Μπορεί να είναι όντως έτσι όμως θα σου πρότεινα να τηλεφωνήσεις άμεσα στο γιατρό σου. Εκείνος σε ξέρει καλύτερα. Μη νοιώθεις άσχημα ,τώρα στο τέλος πρέπει να ενημερώνουμε για οτιδήποτε διαφορετικό.

Τελικά μίλησα και με τον γιατρό μου και με καθησύχασε.Δεν έχει σχέση με συσπάσεις είναι από το βάρος της κοιλιάς που τραβάει μέση και πλάτη.

Καλημερούδια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερες κ απο εμενα..κ ναι!!!! η λιακαδα κ η ζεστουλα συνεχιζεται..να δουμε για ποσο :)

εγω σε 2 ωρες εχω ραντεβου με δοχτορα...να δουμε τι θα μου πει γι αυτα που νιωθω στη μεση.,...ειναι λες κ θα ερθει περιοδος....

μολις γυρισα απο τον γιατρο...ολα ειναι οκ. ο μικρος εχει την απολυτη σωστη θεση κ ειναι μια χαρα...μου ειπε οτι μπορει να γεννησω ανα πασα στιγμη αλλα πορει να φαω κ ολο μου τον μηνα...η ταπα δεν εχω παρει χαμπαρι να εχει φυγει κιολας...σε καθιστη θεση ο μικρος ειναι 38 εκατοστα, κατι που θα επρεπε να ειναι στις 39 βδομαδες....αλλα αυτο δεν μας ανησυχει, απλα εχει αναπτυξη icon_smile.gif

η πιεση μου ηταν στο 9 σημερα κ καναμε παλι εξετασεις σιδηρου μηπως πρεπει να παρω κατι πιο duracell icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Διαφημίσεις

μολις γυρισα απο τον γιατρο...ολα ειναι οκ. ο μικρος εχει την απολυτη σωστη θεση κ ειναι μια χαρα...μου ειπε οτι μπορει να γεννησω ανα πασα στιγμη αλλα πορει να φαω κ ολο μου τον μηνα...η ταπα δεν εχω παρει χαμπαρι να εχει φυγει κιολας...σε καθιστη θεση ο μικρος ειναι 38 εκατοστα, κατι που θα επρεπε να ειναι στις 39 βδομαδες....αλλα αυτο δεν μας ανησυχει, απλα εχει αναπτυξη icon_smile.gif

η πιεση μου ηταν στο 9 σημερα κ καναμε παλι εξετασεις σιδηρου μηπως πρεπει να παρω κατι πιο duracell icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Μπραβο!

Ψηλός θα βγει ο γιός σου!

Λες να γεννήσεις πριν από μενα?

uDLqp1.png

Τελικά μίλησα και με τον γιατρό μου και με καθησύχασε.Δεν έχει σχέση με συσπάσεις είναι από το βάρος της κοιλιάς που τραβάει μέση και πλάτη.

Καλημερούδια!

Ευχαριστα τα νέα!!

έχεις καιρό λοιπόν ακόμα!

uDLqp1.png

Σήμερα πήγα σε 2 σχολεία και μάζεψα 13 ερωτηματολόγια αλλά άφησα και κάποια να πάω να τα πάρω αύριο!

Ελπίζω να μπορέσω να μαζέψω τον απαιτούμενο αριθμό (τουλάχιστον 100) μέχρι να γεννήσω. Πάντως η αλήθεια είναι πως η κοιλιά με βοήθησε ώστε να μου συμπληρώσουν κάποιοι ποιό εύκολα τα ερωτηματολόγια!!!;)

uDLqp1.png

Ευχαριστα τα νέα!!

έχεις καιρό λοιπόν ακόμα!

Λογικά έχω καιρό και πρέπει να έχω για να προλάβω να ετοιμαστώ. Σε μια βδομάδα έχω ραντέβου με το γιατρό να δούμε σε τι φάση βρίσκεται και ο δικός μας ο μικρός.

Εσύ natassa είσαι εν αναμονή?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...