Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

με επιασε σημερα ενας πονος χαμηλα στην κοιλια που συνοδευοταν με πετρωμα στην περιοχη του αφαλου σχεδον....souper:!:αν με ποναγε και η μεση μου παραλληλα θα νομιζα οτι γενναω. δεν με εχει αφησει ησυχη ακομα, οταν περπαταω νιωθω πονακια στην ιδια περιοχη αλλα οχι τοσο εντονα

88M1p3.pngycQap3.png

να ξεκουραστεις...ξαπλωσε στο κρεβατι η στο καναπε....ισως ειναι προπαρασκευαστικα αλλα ισως ειναι κ απλη κουραση

τα ιδια μου ειπε κ ο γιατρος.... μπορει να ειναι απλη κουραση ,μπορει να ειναι και πρωεορτια(που καποιες φορες λεει ξεκινουν εως και 4 μερες πριν)

88M1p3.pngycQap3.png

ελα γκρινιαρουλι...εδω ειμαι εγω:D

εκανα αποτριχωση στα ποδαρακια μου για να ειμαι ετοιμη :rolleyes:

αποτριχωση ε? εγω εχω κανονισει για την αλλη βδομαδα για πεντικιουρ. να ειναι τα ποδαρακια μου περιποιημενα,τοσες ωρες θα βλεπουν τις πατουσες μου(κ οχι μονο:!:)στην αιθουσα τοκετων, μην γινω αντικειμενο σχολιασμου χαχαχαχ

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

αποτριχωση ε? εγω εχω κανονισει για την αλλη βδομαδα για πεντικιουρ. να ειναι τα ποδαρακια μου περιποιημενα,τοσες ωρες θα βλεπουν τις πατουσες μου(κ οχι μονο:!:)στην αιθουσα τοκετων, μην γινω αντικειμενο σχολιασμου χαχαχαχ

:D:D:Dκ εγω το ιδιο σκεφτηκα...μονη μου την εκανα βεβαια με epilator...τα ποδαρακια ειναι οκ...τα περιποιουμαι συχνα...

ελα γκρινιαρουλι...εδω ειμαι εγω:D

εκανα αποτριχωση στα ποδαρακια μου για να ειμαι ετοιμη :rolleyes:

αποτριχωση ε?εγω πηγα σε αισθητικο το προηγουμενο μηνα κ θα παω παλι σε λιγεσ μερες.συνηθως κανω μονη μου αλλα τωρα με τη κοιλια ποναει κ η μεση μου αφηστε να πανε!!!ενα πεντικιουρ θα το κανω κ γω.

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια?η βαλιτσα σας ειναι ετοιμη?η απλα ξερετε τι θα βαλετε μεσα για οταν ερθει η ωρα?

ναι απο το τελος του 8ου την εχω ετοιμη. γενικα ηθελα να μπω στο μηνα μου κ να τα εχω ολα ετοιμα γιατι ποτε δε ξερεις...

εγω τα εχω βαλει σε μια ακρη της ντουλαπας, ξερω τι θα παρω σχεδον κ οταν ερθει η ωρα θα τα βαλω μεσα.ετσι σκεφτομαι.

τωρα οσο για τον καδο που λες,το εχουμε σκεφτει αλλα ας ερθει πρωτα το μωρακι με το καλο κ ισως (αν ερωτηθουμε,θα το προτεινουμε) καποιος μας το κανει δωρο

88M1p3.pngycQap3.png

εγω τα εχω βαλει σε μια ακρη της ντουλαπας, ξερω τι θα παρω σχεδον κ οταν ερθει η ωρα θα τα βαλω μεσα.ετσι σκεφτομαι.

τωρα οσο για τον καδο που λες,το εχουμε σκεφτει αλλα ας ερθει πρωτα το μωρακι με το καλο κ ισως (αν ερωτηθουμε,θα το προτεινουμε) καποιος μας το κανει δωρο

ορθα σκεφτεσαι για τον καδο...εμας οι φιλοι μας ρουχαλακια μας εκαναν δωρο...δεν νομιζω να σκεφτει κανεις κατι τετοιο....

αφου τα εχεις ετοιμα μην ανησυχεις...απλα μην περιμενεις θα ελεγα να σε πιασουν οι πονοι κ να τα βαλεις μετα...δε ξερεις ποσο γρηγορα μπορει να γινουν τα πραγματα :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...