Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα μου πρότειναν μια και θα την δω σήμερα το απογευμα για μια κουβεντούλα...Θελω να εχω καταλήξει πριν γεννησω!

Καλο ειναι να κανεις μια ερευνα απο φίλες - γνωστες και να κλεισεις κανα δυο ραντεβου απο τωρα:D

καλησπέρες σε ολες

εκανα κ εγω την ερευνα μου απο εμπειριες φιλων κ συγγενων . καλο δεν θα ηταν να ειναι παραλληλα κ σε καποιο δημοσιο νοσοκομειο?τι νομιζετε?

88M1p3.pngycQap3.png

3xmama με γεια το καροτσάκι!!!!Τέλεια θα είναι!

Αννίκο εγω αγόρασα 2 σουτιέν προχθες από το Λητώ με 35 και 40 ? το καθένα...Το ξέρω είναι ακριβούτσικα αλλα φαίνονται καλα σε ποιότητα και μου άρεσαν στο στήθος.Αν δεν δοκιμασω κάτι, δεν μπορώ να ψωνίσω...

Σίτες πρέπει κι εμείς να βάλουμε, καθώς και πατζούρι στο παιδικό δωμάτιο, αλλά αργότερα..Τώρα τα οικονομικά μας είναι πολύ δύσκολα. Με βλέπω με τις κουνουπιέρες να τη βγάζω το καλοκαίρι....

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΜΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΣΤΡΕΠΤΟΚΟΚΚΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΠΗΡΑ ΠΑΛΙ .

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΤΣΙ , ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ :-(:-(:-(:-(:-(

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΥ D K ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΠΡΟΩΡΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ Κ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΑΘΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ Κ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΜΩΡΟ ΣΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΕΝΙΩΘΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΛΕΧΩΝΑ .

ΚΛΑΙΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ.

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΜΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΣΤΡΕΠΤΟΚΟΚΚΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΠΗΡΑ ΠΑΛΙ .

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΤΣΙ , ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ :-(:-(:-(:-(:-(

εκανα κ εγω εξετασεις κ περιμενω τα αποτελεσματα την τριτη:shock::shock::shock:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Thena καρδια μου ηρεμησε...ολα θα πανε καλα....ο γιατρος τι αλλο σου ειπε? δυστυχως δεν γνωριζω τιποτα για τον στρεπτοκοκο αλλα ξερω οτι πρεπει να φανεις δυνατη κ για εσενα κ για τα μικρα σου αλλα κ για το μωρακι στη κοιλιτσα σου.

εμανα ο γιατρος οταν μου εδωσε να κανω την εξεταση (τονιζω δεν εχουν βγει ακομα τα αποτελεσματα) μου ειπε οτι ειναι συμαντικη εξεταση ,αλλα οχι κατι ανησυχητικο. υπαρχουν περιπτωσεις που δινουν αντιιωση τηνν ωρα που γεννανε,σε ορο . τριτη ραδυ θα εχω κ εγω τα δικα μου αποτελεσματα κ τεταρτη γιατρο ....θα σας πω . παντως δικιο εχει η fairy μην ανχωνεσαι τοοοοοοσο πολυ .....μεγαλυτερο κακο κανεις:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...