Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalispera koritsia..na sas pw xtes olimera eniotha tin mikri mou polu xamila k twra teleutea genika tin niotho xamila nomizw san na sprwxnei na vgei...kai kapou kapou ponousa kiolas xamila...kana 2 fores me ponaei k mesi mou alla polu ligo episis me ponaei k to dexi mou podi edw k meres dil meta tin lekanu pou xekinaei to podi ekei ponaw sinithos otan paw na xaploso kai otan kathome polu wra ti mporei na einai auto?psaxnw na brw to giatro mou alla leipei k exw toses apories:confused: mipos xerei kamia na m pei?.episis pos katalabainoume tis sispaseis?

L4mXp3.png

EcVZp3.png

kalispera koritsia..na sas pw xtes olimera eniotha tin mikri mou polu xamila k twra teleutea genika tin niotho xamila nomizw san na sprwxnei na vgei...kai kapou kapou ponousa kiolas xamila...kana 2 fores me ponaei k mesi mou alla polu ligo episis me ponaei k to dexi mou podi edw k meres dil meta tin lekanu pou xekinaei to podi ekei ponaw sinithos otan paw na xaploso kai otan kathome polu wra ti mporei na einai auto?psaxnw na brw to giatro mou alla leipei k exw toses apories:confused: mipos xerei kamia na m pei?.episis pos katalabainoume tis sispaseis?

Το βασικό χαρακτηριστικό των συσπάσεων είναι το πέτρωμα της κοιλιάς. Για κάθε ενδεχόμενο ρώτα το γιατρό. Μη διστάζεις εκείνος ξέρει να σου πει με βεβαιότητα.

uDLqp1.png

kalispera natassa133 auto pou les mia fora to eixa proxtes alla oxi omos se oli tin koilia mono se ena simeio pou malon itan to kefalaki tis mikris giati itan toumpano,molis to etripsa metakinithike.gia ta alla ta eixes esy katholou?

ναι και νόνιζα πως είναι το μωρό αλλά ο γιατρός μου είπε είναι σύσπαση!

το παθαίνω πολύ συχνά

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

τις τελευταιιες 2 βδομαδες(ισως να λεω κ πολυ) νιωθω πολυ συχνα μια πιεση απο κατω, σαν κατι να με σπρωχνει οντως. επειδη ομως περναει κ δεν συνεχιζεται δεν εχω παρει τον γιατρο. ην τεταρτη που εχω ραντεβου φυσικα κ θα τοθ το αναφερω. οσο για το πετρωμα της κοιλιας που ακουμε ολες μας , κ αυτο το νιωθω μεσα στην μερα αρκετες φορες αλλα επειδη δεν συνοδευεται απο πονους στην μεση (ταυτοχρονα, οπως μου ειπε η μαια) ουτε σε αυτο εχω δωσει ιδιαιτερη σημασια. εννοειται πως ολα αυτα τα συμπτωματα η καθεμια μας θα πρεπει να τα αναφερει στον γιατρο της. οπως ακριβως τα νιωθει η καθεμια, οσο ανοητα η ανουσια νομιζουμε οτι ειναι

88M1p3.pngycQap3.png

κορίτσια επέστρεψα κι εγώ.

Γύρισαν όλοι από τα σχολεία τους και καθίσαμε να φάμε και να πούμε τα νέα της πρώτης μέρας γρήγορα- γρήγορα γιατί μετά αρχίζουν τα φροντιστήρια(αρχίσαν ήδη δλδ).

Κι εκεί που περιμέναμε την καθηγήτρια αγγλικών για τη μικρή μου ανοίγω την πόρτα και βλέπουμε έναν τύπο από το κούριερ με δυο κούτες που μας είχαν μέσα τελικά το ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ! Κορίτσια έχουμε τρελλαθεί, μόλις το συναρμολογήσαμε και είναι τέλειο, θεϊκό!!! Και η μπουμπού θαρρείς και το ένιωσε και με τρέλλανε στις τούμπες!!!:D:D:D:D:tongue::tongue::tongue::tongue:

κορίτσια επέστρεψα κι εγώ.

Γύρισαν όλοι από τα σχολεία τους και καθίσαμε να φάμε και να πούμε τα νέα της πρώτης μέρας γρήγορα- γρήγορα γιατί μετά αρχίζουν τα φροντιστήρια(αρχίσαν ήδη δλδ).

Κι εκεί που περιμέναμε την καθηγήτρια αγγλικών για τη μικρή μου ανοίγω την πόρτα και βλέπουμε έναν τύπο από το κούριερ με δυο κούτες που μας είχαν μέσα τελικά το ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ! Κορίτσια έχουμε τρελλαθεί, μόλις το συναρμολογήσαμε και είναι τέλειο, θεϊκό!!! Και η μπουμπού θαρρείς και το ένιωσε και με τρέλλανε στις τούμπες!!!:D:D:D:D:tongue::tongue::tongue::tongue:

1397009xhhliehhf5.gif

καλοτάξιδοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο:D

Διαφημίσεις

καλοριζικο 3xmama:tongue: αντε ναρ8ει η μπεμπα να το χαρει:!::!::!::!:

Σας ευχαριστώ πολύ !!!

Ξέρετε είχα και πολύ αγωνία γιατί δεν το είχαμε δει από κοντά μιας και το παραγγείλαμε μέσω ιντερνετ. Αλλά όντως είναι όπως το δείχνει και το περιμέναμε ίσως και ακόμα καλύτερο!!!

Ουφ τελείωσα σήμερα με την απολύμανση και το απόγευμα θα έρθουν να μας πάρουν μέτρα για σήτες γιατί δεν πάει άλλο καλοκαίρι με κουνούπια και ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Την προηγούμενη Τρίτη (νομίζω) παράγγειλα από αυτό το site σουτιέν θηλασμού, ήρθαν σήμερα σε άριστη κατάσταση. κόστισαν 22,99 λίρες τα 3 μαζί με τα μεταφορικά !!!

Όσον αναφορά για τα σουτιέν εμένα (εχω μικρό στήθος) μια χαρά μου φαίνονται απλώς έχει ελάχιστα μεγαλύτερη cup.

http://stores.shop.ebay.de/Three-Sis...Q_fsubZ2485575

Ρε κορίτσια τι θα κάνουμε με παιδίατρο? Έχετε αποφασίσει? Εχθές για πρώτη φορά είδα το μωρό στον ύπνο μου και επειδή είχε "υδρονέφρωση" έπρεπε να το δει ο γιατρός και εγω δεν ήξερα τι να κάνω αφού δεν είχα παιδίατρο. Επιπλέον όλοι λένε πως ο παιδίτρος πρέπει να δει το παιδί μόλις γυρίσουμε σπίτι. Τι θα κάνω? Έχω αγχωθεί!

Εμένα μου πρότειναν μια και θα την δω σήμερα το απογευμα για μια κουβεντούλα...Θελω να εχω καταλήξει πριν γεννησω!

Καλο ειναι να κανεις μια ερευνα απο φίλες - γνωστες και να κλεισεις κανα δυο ραντεβου απο τωρα:D

καλησπέρες σε ολες

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...