Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια...ειπαμε πως οταν η κοιλια ειναι πετρα ειναι συσπαση? δε νιωθω καθολου πονο αλλα πετρα τη κοιλια κ τον μικρο να ψιλοκουνιεται μεσα...να δω τι θα μου πει κ η δοχτορας αυριο...

Είσαι τυχερή που δεν πονάς. Πάντως εγώ τις συσπάσεις τις νιώθω ως εξής : πετρώνει η κοιλιά, πονάω, ιδρώνω και νιώθω δυσφορία στην αναπνοή.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειμαι σχεδόν σίγουρη γι'αυτό!

χιχιχι

όλο λέω θα σταματήσω αλλά μόλις τελειώσω αρχίζω να ψάχνομαι!

Προχθες που πήγα στην ακαδημια αθηνών για να παρω το κιτ για τα βλαστοκύτταρα επαθα σοκ από το χώρο. Ζήλεψα ΤΟΣΟ πολυ. Έλεγα στον άνδρα μου εδώ θέλω να κάνω phd και μου λέει ναι αγάπη μου!! Συμφωνεί και με υποστηρίζει παντα! Αλλά και αυτός θέλει να κανει phd.

Θα δούμε!

να το κανεις τοτε :) αλλιως θα σου μεινει απωθημενο. απλα οσο μεγαλωνουμε κανουμε ενα πτυχιο για εμας...δεν ειναι αναγκη να νιωθουμε τυψεις κλπ αμα δεν εχουμε χρονο να διαβασουμε τοσο οσο οταν ημασταν 20...ειναι λογικο ....κ ο αντρας μου στο γραψιμο ειναι...αυτουνου πιστευω ηταν πολυ παλουκι το διδακτορικο. ειναι πανω στη προωρη διαγνωση του αλτσχαιμερ αλλα εχει πηξει τοσο πολυ στη δουλεια τελευταια κ δε προλαβαινει να γραψει...βεβαια εγω τον ζοριζω λιγακι...δε θελω να τον παρει τελειως απο κατω κ να το αφησει καιρο.,

Είσαι τυχερή που δεν πονάς. Πάντως εγώ τις συσπάσεις τις νιώθω ως εξής : πετρώνει η κοιλιά, πονάω, ιδρώνω και νιώθω δυσφορία στην αναπνοή.

δηλαδη ειναι συσπαση ετσι??? πωπωωω...ξεκινησανεεε????:shock::shock:

κοριτσια...ειπαμε πως οταν η κοιλια ειναι πετρα ειναι συσπαση? δε νιωθω καθολου πονο αλλα πετρα τη κοιλια κ τον μικρο να ψιλοκουνιεται μεσα...να δω τι θα μου πει κ η δοχτορας αυριο...

Αυτές πρεπει να είναι οι ανώδυνες συσπάσεις Braxton-Hicks. Είναι βοηθητικές και προετοιμάζουν τον οργανισμό για τον τοκετό. Όμως ο γιατρός σου θα σου πει με σιγουριά τι είναι.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Αυτές πρεπει να είναι οι ανώδυνες συσπάσεις Braxton-Hicks. Είναι βοηθητικές και προετοιμάζουν τον οργανισμό για τον τοκετό. Όμως ο γιατρός σου θα σου πει με σιγουριά τι είναι.

ναι τις ξερω αυτες....τις ειχα κ στον 7ο οταν γυρισε ο μικρος...αλλα τωρα ξερεις...αν ειναι συσπαση δε το παιρνω τοσο ελαφρια οσο στον 7ο αχαχαχαχαχ

να το κανεις τοτε :) αλλιως θα σου μεινει απωθημενο. απλα οσο μεγαλωνουμε κανουμε ενα πτυχιο για εμας...δεν ειναι αναγκη να νιωθουμε τυψεις κλπ αμα δεν εχουμε χρονο να διαβασουμε τοσο οσο οταν ημασταν 20...ειναι λογικο ....κ ο αντρας μου στο γραψιμο ειναι...αυτουνου πιστευω ηταν πολυ παλουκι το διδακτορικο. ειναι πανω στη προωρη διαγνωση του αλτσχαιμερ αλλα εχει πηξει τοσο πολυ στη δουλεια τελευταια κ δε προλαβαινει να γραψει...βεβαια εγω τον ζοριζω λιγακι...δε θελω να τον παρει τελειως απο κατω κ να το αφησει καιρο.,

wow θέμα διδαξκτορικού!!!!!!!!!!!!!

τι έχει σπουδάσει ο άνδρας σου?

uDLqp1.png

που νοιώθεις τον πόνο εσυ?

uDLqp1.png

wow θέμα διδαξκτορικού!!!!!!!!!!!!!

τι έχει σπουδάσει ο άνδρας σου?

τελειωσε ΤΕΙ Αθηνων τη σχολη Μηχανικος Ιαττρικων Οργανων, μετα ηρθε εδω κ εκανε μαστερ στην επεξεργασια σηματος κ μετα ξεκινησε αυτο το διδακτορικο. αλλα δουλευει ως ερευνητης απο τη πρωτη μερα του διδακτορικου..κ αυτος full time δουλεια full time διδακτορικο...παλουκι...τουλαχιστον εγω απλα διαβαζα θεωρια κλπ...εκεινος ειχε πειραματα πολλα κ συνεργασιες με τα νοσοκομεια που δεν ηταν παντοτε τελεια

ναι τις ξερω αυτες....τις ειχα κ στον 7ο οταν γυρισε ο μικρος...αλλα τωρα ξερεις...αν ειναι συσπαση δε το παιρνω τοσο ελαφρια οσο στον 7ο αχαχαχαχαχ

Εγώ κάνω συσπάσεις από τη 16η εβδομάδα. Στην 21η έκανα το πρώτο καρδιοτοκογράφημα, αλλά ευτυχώς ήταν ήπιες. Τώρα είμαι σε αγωγή έως την 36η και μετά μάλλον θα σταματήσω τα τοκολυτικά. Έχω την αίσθηση ότι πάνω από 2-3 μέρες δεν θα αντέξω χωρίς τα φάρμακα. Είναι λιγότερες από ό,τι πριν, αλλά πολύ έντονες.

που νοιώθεις τον πόνο εσυ?

Σε ολόκληρη την κοιλιά. Μέση και πλάτη ακόμα δεν έχουν επηρεαστεί.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

πωπω πρεπει να ταλαιπωρεισαι κ να υποφερεις πολυ...

Πολύ, αλλά τι να κάνουμε; Εγώ πάω για καισαρική - σου έχω πει. Δεν θα μου λείψουν οι πόνοι. Από αυτούς μπούχτησα.

2522daf9de.png

swGop2.png

Πολύ, αλλά τι να κάνουμε; Εγώ πάω για καισαρική - σου έχω πει. Δεν θα μου λείψουν οι πόνοι. Από αυτούς μπούχτησα.

α ναι βεβαια.,....ποσο ακομα να τους αντεξεις...λογικο...

Εγώ κάνω συσπάσεις από τη 16η εβδομάδα. Στην 21η έκανα το πρώτο καρδιοτοκογράφημα, αλλά ευτυχώς ήταν ήπιες. Τώρα είμαι σε αγωγή έως την 36η και μετά μάλλον θα σταματήσω τα τοκολυτικά. Έχω την αίσθηση ότι πάνω από 2-3 μέρες δεν θα αντέξω χωρίς τα φάρμακα. Είναι λιγότερες από ό,τι πριν, αλλά πολύ έντονες.

Σε ολόκληρη την κοιλιά. Μέση και πλάτη ακόμα δεν έχουν επηρεαστεί.

και εγώ παίρνω yutopar από την 28 περιπου εβδομάδα δε θυμαμαι ακριβώς. Τα σταματησα για λίγο και μετα τα ξανα ξεκίνησα ασταματητα, 4 ολοκληρα τη μερα (ανα 6 ώρες) αλλά οι πόνοι πόνοι. Ο γιατρός μου είπε να τα σταματήσω την Τεταρτη γιατι δεν κανει να κραταμε με το ζόρη το μωρό μέσα ίσως πρέπει να βγει. Του ειπα οτι θα λείπει ο άνδρας μου και συμφωνήσαμε να τα σταατησω όταν επιστρέψει. Ξέρεις συνήθως μετα από πόσο καιρό γεννάς? απο τι στιγμή που σταματας τα χάπια

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...