Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ωχ βρε καημενακι...δε μπορεις να ξαπλωσεις εκει στον καναπε κ να τους δωσεις κανα activity να κανουν? πχ...πες τους να ζωγραφισουν τι τους αρεσε περισσοτερο στη βολτα που πηγατε...κ οσο αυτα ζωγραφιζουν εσυ κλεινεις κ το ενα ματι κ παιρνεις εναν υπνακο χιχιι

Θα συμφωνήσω! Γίνετε ή είμαστε ουτοπικές μιας και δεν έχουμε ακόμα παιδιά?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγώ πείνασα... Τι να φάω που να μην το μετανιώσω μετά; Τώρα μέχρι και το ψωμί με πειράζει. Περνάω τρελές πείνες. :-(

Εγώ είμαι τόσο κουρασμένη και δεν ξέρω τι να μαγειρέψω. Έλεγα να φτιάξω αρακά αλλά είμαι κομμάτια και δεν ξέρω τι να κάνω?

uDLqp1.png

τι θέμα έχει το διδακτορικο σου?

εγω εχω τελειωσει πληροφορικη κ το διδακτορικο μου ηταν ενας γολγοθας γιατι πηγα στην εκπαιδευση κ εμπλεξα με βαρια φιλοσοφια....

οι Ευρωπαικες οδηγιες συνεχεια αναφεροντε στο flexible learning κ προωθουν πολυ ακομα κ 2χρονα πτυχια πανεπιστημιου, εμεις το ξεκινησαμε περσυ αυτο ως pilot study κ εγω εκανα ολη την ερευνα απο τη παιδαγωγικη πλευρα...κ τωρα γραφω τα αποτελεσματα ....βεβαιαααα....πολλα αποτελεσματα....εχω χαθει μεσα σε αυτο το thesis πρεπει να σου ομολγησω!!!!

Εγώ είμαι τόσο κουρασμένη και δεν ξέρω τι να μαγειρέψω. Έλεγα να φτιάξω αρακά αλλά είμαι κομμάτια και δεν ξέρω τι να κάνω?

καντε μια μεγαλη μαρουλοσαλατα με πιπεριτσες:D

Θα συμφωνήσω! Γίνετε ή είμαστε ουτοπικές μιας και δεν έχουμε ακόμα παιδιά?

χμμμμ....ειανι ευκολο να λεει καποιος την αποψη του κ τις θεωριες του οταν δεν εχει παιδια χιχιχι...συμφωνω απολυτα! απλα το εχω διαβασει σε βιβλιο κ απο κανα 2 φιλες μου που τις εχω σαν πρωτυπα μαναδων, οτι αυτο καπως δουλευει.

Διαφημίσεις

Αν τα δέσω μπορεί να κάτσουν κ τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν κακή ιδέα:twisted:

Πιστεψτεμε δεν νιώθω όπως εσείς που έχετε πρώτο μωρό δεν με αφήνουν τα μικρά δλδ να το χαρώ η να σκεφτώ πως θα είναι το μωρό υπάρχει μια ουτοπία στο πρώτο μετά δυστυχώς τέλος

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

εγω εχω τελειωσει πληροφορικη κ το διδακτορικο μου ηταν ενας γολγοθας γιατι πηγα στην εκπαιδευση κ εμπλεξα με βαρια φιλοσοφια....

οι Ευρωπαικες οδηγιες συνεχεια αναφεροντε στο flexible learning κ προωθουν πολυ ακομα κ 2χρονα πτυχια πανεπιστημιου, εμεις το ξεκινησαμε περσυ αυτο ως pilot study κ εγω εκανα ολη την ερευνα απο τη παιδαγωγικη πλευρα...κ τωρα γραφω τα αποτελεσματα ....βεβαιαααα....πολλα αποτελεσματα....εχω χαθει μεσα σε αυτο το thesis πρεπει να σου ομολγησω!!!!

Πολύ ενδιαφέρον ακούγετε!

Ο άνδρας μου κάνει τώρα πτυχίο πληροφορικής. Έχει τελειώσει business και master σε HR with IT και τώρα τελειώνει πληροφορική. του μένουν 2 μαθήματα αλλά το ένα το χρωστάει αρκετά χρόνια. Τον παιδεύει αρκετά. Εύχομαι να τελειώσουμε και οι δύο φέτος!!

Δεν είμαστε και μωρά παιδιά (εγώ πλησιάζω τα 29 και εκείνος τα 36)

uDLqp1.png

Πολύ ενδιαφέρον ακούγετε!

Ο άνδρας μου κάνει τώρα πτυχίο πληροφορικής. Έχει τελειώσει business και master σε HR with IT και τώρα τελειώνει πληροφορική. του μένουν 2 μαθήματα αλλά το ένα το χρωστάει αρκετά χρόνια. Τον παιδεύει αρκετά. Εύχομαι να τελειώσουμε και οι δύο φέτος!!

Δεν είμαστε και μωρά παιδιά (εγώ πλησιάζω τα 29 και εκείνος τα 36)

καλη επιτυχια κ στους δυο...μωρε κ εμεις δεν ειμαστε μωρα, εγω 30 κ ο αντρας μου 32, αλλα αμα το εχεις μεσα σου το διαβασμα δυσκολα το αποβαλλεις :D:D:D να δεις θα γεννησεις, θα βρεις τους ρυθμους σου κ μετα θα πεις ...α να κανω κ ενα διδακτορικο χιχιχι

Ακόμα κ ο άντρας μου στο πρώτο όπου πηγαίναμε τους κοιταγε όλους περίεργα μη με πειράξει κανένας προχωραγε μπροστά αυτός πίσω εγώ μη μου χτυπήσουν την κοιλία στο δεύτερο δίπλα διπλα κ τώρα στο τρίτο από πίσω μου κ σε απόσταση :confused::P

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

καλη επιτυχια κ στους δυο...μωρε κ εμεις δεν ειμαστε μωρα, εγω 30 κ ο αντρας μου 32, αλλα αμα το εχεις μεσα σου το διαβασμα δυσκολα το αποβαλλεις :D:D:D να δεις θα γεννησεις, θα βρεις τους ρυθμους σου κ μετα θα πεις ...α να κανω κ ενα διδακτορικο χιχιχι

ειμαι σχεδόν σίγουρη γι'αυτό!

χιχιχι

όλο λέω θα σταματήσω αλλά μόλις τελειώσω αρχίζω να ψάχνομαι!

Προχθες που πήγα στην ακαδημια αθηνών για να παρω το κιτ για τα βλαστοκύτταρα επαθα σοκ από το χώρο. Ζήλεψα ΤΟΣΟ πολυ. Έλεγα στον άνδρα μου εδώ θέλω να κάνω phd και μου λέει ναι αγάπη μου!! Συμφωνεί και με υποστηρίζει παντα! Αλλά και αυτός θέλει να κανει phd.

Θα δούμε!

uDLqp1.png

Α δεν γίνετε πάω να τα βάλω για ύπνο αν κ αυτά θα βάλουν εμένα τα λέμε άλλη ώρα καλή συνέχεα κ μη δω αίματα μέχρι να γυρίσω:D

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Ακόμα κ ο άντρας μου στο πρώτο όπου πηγαίναμε τους κοιταγε όλους περίεργα μη με πειράξει κανένας προχωραγε μπροστά αυτός πίσω εγώ μη μου χτυπήσουν την κοιλία στο δεύτερο δίπλα διπλα κ τώρα στο τρίτο από πίσω μου κ σε απόσταση :confused::P

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:tongue::tongue::tongue::D:D:D:D:D

uDLqp1.png

κοριτσια...ειπαμε πως οταν η κοιλια ειναι πετρα ειναι συσπαση? δε νιωθω καθολου πονο αλλα πετρα τη κοιλια κ τον μικρο να ψιλοκουνιεται μεσα...να δω τι θα μου πει κ η δοχτορας αυριο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...