Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να σου πω, μου αρέσει να μην αισθάνομαι άρρωστη αλλά ώρες ώρες αισθάνομαι ότι δεν "κέρδισα" τπτ. Δηλαδη επειδή είχα απο πριν αρκετά κιλά παραπάνω (15) δεν μπορούσα να φαω ότι θέλω, παλιά έλεγα "θα μου μυρίζουν διάφορα και θα σε τρέχω!" Ζηλεύω ώρες ώρες που οι άλλες έχουν τους πάντες να τρεχουν για χάρη τους.

Βεβαια τελευταία που έχουν αρχίσει να το κάνουν αυτό και να με προσέχουν δεν αισθάνομαι καλά!

Είμαι και εγώ....!

Δεν ξέρω τι θέλω!

:D:D:D εχεις πλακα οπως τα λες....εγω δεν ειχα λιγουρες καθολου παντως...αλλα κ ανεκαθεν ειχα μια μανια να μην ζηταω βοηθεια...τωα που δυσκολευομαι να σηκωθω κ απο τον καναπε ακομα κ παει ο αντρας μου να σπρωξει τα παιρνω...κ του λεω δεν θελω...εχω μαθει να ειμαι πολυ αυτονομη κ αυτο πολλες φορες δεν ειναι καλο, κ εγω ταλαιπωρουμαι πολυ αλλα κ οι αλλοι τσαντιζοντε με εμενα...αλλα μην ζηλευεις αυτες που εχουν τους αντρες τους κ τους κανουν οτι θελουν...νομιζω σε ολα πρεπει να εχουμε ορια ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να επισκεφθώ σχολεία για να μοιράσω τα ερωτηματολόγια για το master μου σε καθηγητές γυμνασίων και λυκείων.

Αν δεν προλάβω να μαζέψω τουλάχιστον 100 αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ δύσκολο αφού την ερχόμενη εβδομάδα μπορεί και να γεννήσω.

εγω πρεπει να τελειωσω το μισο κεφαλαιο που εχει μεινει για τη διατριβη μου στο διδακτορικο:?

αλλα προς το παρον θα διπλωσω καλτσες :D:D:D

εγω πρεπει να τελειωσω το μισο κεφαλαιο που εχει μεινει για τη διατριβη μου στο διδακτορικο:?

αλλα προς το παρον θα διπλωσω καλτσες :D:D:D

Έχεις και εσύ τρεχάματα!!!

Εγώ δεν έχω κάνει ακόμα διδακτορικό αλλά το θέλω πολύ!

Ελπίζω να μπορέσω κάποια στιγμή μετά, ακόμα και με παιδιά. Πάντως για τα επόμενα 2 χρόνια δεν θέλω τπτ. Κουράστηκα να έχω διάβασμα, δουλειά κλπ. Θέλω να περναω τα ΣΚ χωρίς να νοιώθω τύψεις για το αν διάβασα ή όχι. Κουραστήκαμε και εγώ και ο άνδρας μου ο οποίος επίσης σπουδάζει.

uDLqp1.png

Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να επισκεφθώ σχολεία για να μοιράσω τα ερωτηματολόγια για το master μου σε καθηγητές γυμνασίων και λυκείων

Ποιο θέμα έχουν τα ερωτηματολόγια και γενικά το master σου;

Γεια χαρά στις μανούλες

Σήμερα πήγα τον μεγάλο σχολειό κ εγώ με τη μικρή βολτάραμε

Πήρα το αυτοκίνητο το άφησα κάπου στη πόλη κ με το καρότσι πήγαμε βόλτα

Είχαν κάτι προσφορές στα next τα παιδικά ρούχα κ της πήρα πολλά έβγαλα το άχτι μου , άλλο τα κοριτσίστικα βρε παιδί μου κ πιο πολλά .

Μετά μας έπιασε βροχή κ μέχρι να ξανά κατέβω για το αυτοκίνητο έγινα λούτσα ήταν πολύ μακριά . άρχισα κ να ποναω λίγο χαμηλά είπα θα μας μαζεύουν από το πεζοδρόμιο τα ΕΚΑΒ αλλα όλα οκ:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Ποιο θέμα έχουν τα ερωτηματολόγια και γενικά το master σου;

Αυτό είναι το 2ο Master και το θέμα της διπλωματικής είναι η διερεύνηση των αιτιών υποεκπροσώπησης των γυναικών εκπαιδευτικών σε Διευθυντικές θέσεις στο χώρο της Βʼ θμιας Εκπ/σης.

uDLqp1.png

Γεια χαρά στις μανούλες

Σήμερα πήγα τον μεγάλο σχολειό κ εγώ με τη μικρή βολτάραμε

Πήρα το αυτοκίνητο το άφησα κάπου στη πόλη κ με το καρότσι πήγαμε βόλτα

Είχαν κάτι προσφορές στα next τα παιδικά ρούχα κ της πήρα πολλά έβγαλα το άχτι μου , άλλο τα κοριτσίστικα βρε παιδί μου κ πιο πολλά .

Μετά μας έπιασε βροχή κ μέχρι να ξανά κατέβω για το αυτοκίνητο έγινα λούτσα ήταν πολύ μακριά . άρχισα κ να ποναω λίγο χαμηλά είπα θα μας μαζεύουν από το πεζοδρόμιο τα ΕΚΑΒ αλλα όλα οκ:D

ευχομαι τώρα να είσαι καλήτερα

uDLqp1.png

Έχεις και εσύ τρεχάματα!!!

Εγώ δεν έχω κάνει ακόμα διδακτορικό αλλά το θέλω πολύ!

Ελπίζω να μπορέσω κάποια στιγμή μετά, ακόμα και με παιδιά. Πάντως για τα επόμενα 2 χρόνια δεν θέλω τπτ. Κουράστηκα να έχω διάβασμα, δουλειά κλπ. Θέλω να περναω τα ΣΚ χωρίς να νοιώθω τύψεις για το αν διάβασα ή όχι. Κουραστήκαμε και εγώ και ο άνδρας μου ο οποίος επίσης σπουδάζει.

μη το συζητας...δε ξερεις ποσο εχω κουραστει κ εγω....full time δουλεια...full time διδακτορικο...τρελλο πηξιμο. κανονικα παραδιδω Σεπτεμβρη, αλλα το ετρεξα λιγακι λογω του μωρου. τουλαχιστον να το τελειωσω να το δωσω στον επιτηρητη να κανει διορθωσεις κ οταν ξαναβρω χρονο να κανω κ εγω διορθωσεις συμφωνα με τις συστασεις του μπας κ παραδωσω μεχρι Δεκεμβρη

Διαφημίσεις

Τι να ξεκουραστώ έβαλα πλυντήρια αυτά είχαν γκρίνια από την κούραση κ τώρα είναι πάνω από το κεφάλι μου κ δεν με αφήνουν καθόλου σε ησυχία

Δεν έχει έρθει ακόμα κ ο άντρας μου από τη δουλεια μπας κ κολλήσουν με αυτόν

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Τι να ξεκουραστώ έβαλα πλυντήρια αυτά είχαν γκρίνια από την κούραση κ τώρα είναι πάνω από το κεφάλι μου κ δεν με αφήνουν καθόλου σε ησυχία

Δεν έχει έρθει ακόμα κ ο άντρας μου από τη δουλεια μπας κ κολλήσουν με αυτόν

ωχ βρε καημενακι...δε μπορεις να ξαπλωσεις εκει στον καναπε κ να τους δωσεις κανα activity να κανουν? πχ...πες τους να ζωγραφισουν τι τους αρεσε περισσοτερο στη βολτα που πηγατε...κ οσο αυτα ζωγραφιζουν εσυ κλεινεις κ το ενα ματι κ παιρνεις εναν υπνακο χιχιι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...