Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τώρα ρώτησε ο άντρας μου έναν γνωστό του γυναικολόγο για την ενόχληση που σας έλεγα και του είπε ότι είναι από το βάρος του μωρού που τραβάει τη μέση και την πλάτη. Να μην ανησυχώ λέει, να ρίχνω ζεστό νερό όταν πλένομαι. Θα το διασταυρώσω και με τον δικό μου γιατρό βέβαια.

Μπορεί να είναι όντως έτσι όμως θα σου πρότεινα να τηλεφωνήσεις άμεσα στο γιατρό σου. Εκείνος σε ξέρει καλύτερα. Μη νοιώθεις άσχημα ,τώρα στο τέλος πρέπει να ενημερώνουμε για οτιδήποτε διαφορετικό.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

επανηλθα....πολυ μου τη δινει που σιδερωνω καθιστη!!!

λοιπον, κ εγω ξεικνησα σιδηρο πριν 1.5 μηνα, μεχρι πριν ημουν μια χαρα. ουρα μου εξεταζει σε καθε επισκεψη που παω, αιμα εκανα στην αρχη 2 φορες κ πριν 1.5 μηνα παλι. εκτος απο σιδηρο δεν παιρνω κατι αλλο.

μας εχουν κ εμας ενα βιβλιαριο για την εγκυμοσυνη, γραφει ολα τα στοιχεια της μαμας κ του μπαμπα κ σε καθε επισκεψη στον γιατρο, στη μαια η στον μαιευτηρα συμπληρωνοντε ολα οσα εχουν εξεταστει. στα ταξιδια που εκανα Ελλαδα αλλα κ μεσα στην Αγγλια το ειχα παντα μαζι μου για παν ενδεχομενο κ φυσικα την ημερα της γεννας το παιρνω μαζι μου. εκει μεσα γραφουμε κ τι θελουμε κατα τη γεννα (birth plan) εγω πχ εβαλα τη γεννα στο νερο, οτι δε θελω επισκληριδιο εκτος απροοπτου κλπ.

τωρα τρωω το μηλαρακι μου για να διατηρησω τη φημη μου οτι κανω σωστη διατροφη αχαχαχαχα

Μπορεί να είναι όντως έτσι όμως θα σου πρότεινα να τηλεφωνήσεις άμεσα στο γιατρό σου. Εκείνος σε ξέρει καλύτερα. Μη νοιώθεις άσχημα ,τώρα στο τέλος πρέπει να ενημερώνουμε για οτιδήποτε διαφορετικό.

Για άλλη μια φορά θα συμφωνήσω...

τωρα τρωω το μηλαρακι μου για να διατηρησω τη φημη μου οτι κανω σωστη διατροφη αχαχαχαχα

Ποια φήμη; Πάει αυτή μετά από τις "ασωτίες" με τα παγωτά, τα μπισκότα και τις κρέπες... Τι να σου κάνει το μηλαράκι;;;χαχαχα:D

Γεια σας κορίτσια!

Πώς είστε σήμερα;

Εδώ έχουμε καθαριότητες. Εγώ δεν κάνω τίποτα και μου τη δίνει... Έχω να πιάσω σκούπα στα χέρια μου από μέσα Σεπτεμβρίου. Ότι θα μου έλειπε, δεν το φαντάστηκα ποτέ μου! :shock:

Σας χαίρομαι που περάσατε την εγκυμοσύνη στο πόδι. Εγώ την έβγαλα από καναπέ σε κρεβάτι και το αντίστροφο. Έχει κανά μήνα που άρχισα να βγαίνω.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Ποια φήμη; Πάει αυτή μετά από τις "ασωτίες" με τα παγωτά, τα μπισκότα και τις κρέπες... Τι να σου κάνει το μηλαράκι;;;χαχαχα:D

:D:D:D:Dφτουυυυυ....κ εγω που ειπα να επανελθω στα υγειινα μου σημερα αχαχαχαχααχαχ παω να χτυπησω κ μπιθκοτακι τοτε :rolleyes:

Mary να μη στεναχωριεσαι για τετοια πραγματα...να εισαι χαρουμενη που εχεις ενα μωρακι υγιες κ συντομα θα το εχεις αγκαλια σου.....κ εγω εχω να βαλω σκουπα απο τον γεναρη που πηρα τη καλη κυρια...τι να κανουμε....αφου ειμαστε γκαστρωμενες αχαχαχχαχα

:D:D:D:Dφτουυυυυ....κ εγω που ειπα να επανελθω στα υγειινα μου σημερα αχαχαχαχααχαχ παω να χτυπησω κ μπιθκοτακι τοτε :rolleyes:

Κι εγώ μόλις έκανα κάποιες ασκησούλες για να δυναμώσω τη μέση μου και τώρα πάω να φάω ένα κομματάκι (ίσως και λίγο μεγαλύτερο από κομματάκι) κέηκ!

Mary να μη στεναχωριεσαι για τετοια πραγματα...να εισαι χαρουμενη που εχεις ενα μωρακι υγιες κ συντομα θα το εχεις αγκαλια σου.....κ εγω εχω να βαλω σκουπα απο τον γεναρη που πηρα τη καλη κυρια...τι να κανουμε....αφου ειμαστε γκαστρωμενες αχαχαχχαχα

Τουλάχιστον να είχα τη χαρά να σιδερώσω τα ρουχαλάκια του... :-(

Τέλος πάντων, ας μην γκρινιάζω. Από πλύσιμο και σίδερο θα μπουχτήσω στο εξής.

Μιας και μιλάτε για γλυκά, έχω παρατηρήσει ότι οι καούρες μου είναι απίστευτες όταν τρώω κάτι γλυκό και κυρίως σοκολατοειδές.

2522daf9de.png

swGop2.png

Γεια σας κορίτσια!

Πώς είστε σήμερα;

Εδώ έχουμε καθαριότητες. Εγώ δεν κάνω τίποτα και μου τη δίνει... Έχω να πιάσω σκούπα στα χέρια μου από μέσα Σεπτεμβρίου. Ότι θα μου έλειπε, δεν το φαντάστηκα ποτέ μου! :shock:

Σας χαίρομαι που περάσατε την εγκυμοσύνη στο πόδι. Εγώ την έβγαλα από καναπέ σε κρεβάτι και το αντίστροφο. Έχει κανά μήνα που άρχισα να βγαίνω.

Γεια σου Mary Poppins!

Μη θεωρείς ότι είσαι η μόνη που έμεινες στον καναπέ...Κι εγώ στο πρώτο τετράμηνο κάπως έτσι ήμουν...Μόλις όμως πάρουμε τα μπεμπουλίνια μας αγκαλιά θα δούμε ότι όλα χαλάλι!

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια τελευταία δεν κάνω και πολλές δουλειές γιατί φωνάζει ο καλός μου και όλοι οι υπόλοιποι όμως γενικά δεν έχω σταματήσει τπτ από αυτά που έκανα. Να φανταστείτε τα Χριστούγεννα έκανα τραπέζι στ σπίτι για 30 άτομα. Εχθές πήγα στο γήπεδο να δω τον Παναθηναικο πρωταθλητή! Και γενικά το μόνο που δεν κάνω είναι να συκώνω πολλά βάρυ. Απο δουλειές κάνω αλλά όχι και πολύ φανατικά! Ετσι κι αλλιώς για να είμαι ειλικρινής δεν είμουν ποτέ φανατική.

uDLqp1.png

Νατασα μου μπραβο σου...εγω ειμαι πολυ φαν του να κανω δουλειες...εως κατασταση υστεριας χιχιχ....αλλα με ταλαιπωρησε πολυ η μεση κ η λεκανη κ ετσι σταματησα τα βαρια. τραπεζια ομως κανω ακομα...

Εγώ κορίτσια τελευταία δεν κάνω και πολλές δουλειές γιατί φωνάζει ο καλός μου και όλοι οι υπόλοιποι όμως γενικά δεν έχω σταματήσει τπτ από αυτά που έκανα. Να φανταστείτε τα Χριστούγεννα έκανα τραπέζι στ σπίτι για 30 άτομα. Εχθές πήγα στο γήπεδο να δω τον Παναθηναικο πρωταθλητή! Και γενικά το μόνο που δεν κάνω είναι να συκώνω πολλά βάρυ. Απο δουλειές κάνω αλλά όχι και πολύ φανατικά! Ετσι κι αλλιώς για να είμαι ειλικρινής δεν είμουν ποτέ φανατική.

Μπράβο βρε θηρίο! Ακόμα και στο γήπεδο!

Νατασα μου μπραβο σου...εγω ειμαι πολυ φαν του να κανω δουλειες...εως κατασταση υστεριας χιχιχ....αλλα με ταλαιπωρησε πολυ η μεση κ η λεκανη κ ετσι σταματησα τα βαρια. τραπεζια ομως κανω ακομα...

Να σου πω, μου αρέσει να μην αισθάνομαι άρρωστη αλλά ώρες ώρες αισθάνομαι ότι δεν "κέρδισα" τπτ. Δηλαδη επειδή είχα απο πριν αρκετά κιλά παραπάνω (15) δεν μπορούσα να φαω ότι θέλω, παλιά έλεγα "θα μου μυρίζουν διάφορα και θα σε τρέχω!" Ζηλεύω ώρες ώρες που οι άλλες έχουν τους πάντες να τρεχουν για χάρη τους.

Βεβαια τελευταία που έχουν αρχίσει να το κάνουν αυτό και να με προσέχουν δεν αισθάνομαι καλά!

Είμαι και εγώ....!

Δεν ξέρω τι θέλω!

uDLqp1.png

Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να επισκεφθώ σχολεία για να μοιράσω τα ερωτηματολόγια για το master μου σε καθηγητές γυμνασίων και λυκείων.

Αν δεν προλάβω να μαζέψω τουλάχιστον 100 αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ δύσκολο αφού την ερχόμενη εβδομάδα μπορεί και να γεννήσω.

fairy ζήλεψα και πείρα και εγώ ένα μηλαράκι. Πράσινο!!!!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...