Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να ρωτήσεις άμεσα το γιατρό σου. Εγω στους διάφορους πόνους θεωρούσα πως είναι φυσιολογικοί και τον έπερνα πάντα 3-4 μέρες μετά όμως ήταν συσπάσεις. και μάλιστα τους αισθανόμουν πολύ διαφορετικά (τη μια χαμηλά και την άλλη ψηλά). Οπότε πάρε το γιατρό, ίσως σου πει να πας να σε δει.

Εχεις δίκιο έπρεπε ήδη να τον είχα πάρει, αλλά το είχα ρίξει στους πόνους της μέσης.Τώρα που πέρασε όμως η μέση συνεχίζεται και ειδικά χτες-προχθές ήταν πιο έντονο.Και σήμερα με έπιασε 2 φορές. Θα τον πάρω το απόγευμα τηλ.

Οσον αφορά τα συμπληρώματα τα παίρνω όλα από μια δόση από τον 2ο μηνα, δεν μου έχει πει να τα κοψω παρόλο που ο αιματοκρίτης μου π.χ. είναι καλός για εγκυμοσύνη.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Ρε κορίτσια τι θα κάνουμε με παιδίατρο? Έχετε αποφασίσει? Εχθές για πρώτη φορά είδα το μωρό στον ύπνο μου και επειδή είχε "υδρονέφρωση" έπρεπε να το δει ο γιατρός και εγω δεν ήξερα τι να κάνω αφού δεν είχα παιδίατρο. Επιπλέον όλοι λένε πως ο παιδίτρος πρέπει να δει το παιδί μόλις γυρίσουμε σπίτι. Τι θα κάνω? Έχω αγχωθεί!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

εμενα προσωπικα με ζυγιζει καθε 25μερες που σχεδον πηγαινα.κ μαλιστα μου εχει ανοιξει κατι σαν καρτελα που το σημειωνε κιολας:shock::!::shock:

rita_ki αυτό το "φακέλωμα" το έχουμε κι εδώ. Και μάλιστα τόσο οργανωμένο που κάθε έγκυος έχει ένα διαβατήριο εγκύου όπως ονομάζεται(Mutterpass) στο οποίο φαίνεται αναλυτικά όλη η κατάστασή της.:

ομάδα αίματος ,ηλικία,με πόσα κιλά ξεκίνησε την εγκυμοσύνη,ποια εγκυμοσύνη είναι, πόσα παιδιά γέννησε ή απέβαλλε, πόσαν κιλά και με ποιο τρόπο γέννησε τα πρώτα αν έχει κάποια αλλεργία ή κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας, ιστορικό στο οικογενειακό περιβάλλον κλπ.

rita_ki αυτό το "φακέλωμα" το έχουμε κι εδώ. Και μάλιστα τόσο οργανωμένο που κάθε έγκυος έχει ένα διαβατήριο εγκύου όπως ονομάζεται(Mutterpass) στο οποίο φαίνεται αναλυτικά όλη η κατάστασή της.:

ομάδα αίματος ,ηλικία,με πόσα κιλά ξεκίνησε την εγκυμοσύνη,ποια εγκυμοσύνη είναι, πόσα παιδιά γέννησε ή απέβαλλε, πόσαν κιλά και με ποιο τρόπο γέννησε τα πρώτα αν έχει κάποια αλλεργία ή κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας, ιστορικό στο οικογενειακό περιβάλλον κλπ.

Κι εγώ έχω τέτοια καρτέλα και μάλλον θα τη θέλουν και την ημέρα του τοκετού στο μαιευτήριο.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Φυσικά σε κάθε επίσκεψη στο γιατρό αυτός σημειώνει ημερομηνία επίσκεψης και εβδομάδα +ημέρα εγκυμοσύνης που διανύεις, το ύψος της μήτρας , τη θέση του παιδιού(τους τελευταίους μήνες) αν παρατηρεί κάτι όπως οίδημα ή κάτι από την κολπική εξέταση ή την εξέταση ούρων , κιλά , πίεση και τα αποτελέσματα των εκάστοτε εξετάσεων πχ καμπύλη σακχάρου κλπ.

Έτσι αν χρειαστεί να νοσηλευτεί η έγκυος ο γιατρός που θα την δει θα έχει άμεση εικόνα...

για παιδιατρο κ γω δε ξερω γιατι οταν γεννησω μετα απο καμια 20αρια μερες θα μετακομισω Καλαματα κ δεν ξερω μαλλον πρεπει να ψαξω εκει κ δεν ξερω κ καθε ποτε πρεπει να εξεταζει το μωρο!!

rXrPp3.png

Κι εγώ έχω τέτοια καρτέλα και μάλλον θα τη θέλουν και την ημέρα του τοκετού στο μαιευτήριο.

Δεν θα σε ξεγεννήσει ο γιατρός που την έχει αυτή την καρτέλα; Γιατί εδώ αυτό εξυπηρετεί ότι όποιος γιατρός και μαία είναι εκείνη την κρίσιμη ώρα θα έχουν όλες τις πληροφορίες.

Βέβαια εμείς το έχουμε υποχρεωτικά μαζί μας συνέχεια! Εμένα ήδη μου χρησίμευσε όταν έπεσα από τις σκάλες και με πήγαν στο νοσοκομείο !

Διαφημίσεις

για παιδιατρο κ γω δε ξερω γιατι οταν γεννησω μετα απο καμια 20αρια μερες θα μετακομισω Καλαματα κ δεν ξερω μαλλον πρεπει να ψαξω εκει κ δεν ξερω κ καθε ποτε πρεπει να εξεταζει το μωρο!!

κορίτσια αυτό μην το αμελείτε! Καλύτερα αρχίστε από τώρα την αναζήτηση γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστείς τη γνώμη ή την επίσκεψη του παιδιάτρου(από την πιο ασήμαντη διευκρίνηση μέχρι πολύ σοβαρά-μακριά από εδώ- θέματα...)

Ρε κορίτσια τι θα κάνουμε με παιδίατρο? Έχετε αποφασίσει? Εχθές για πρώτη φορά είδα το μωρό στον ύπνο μου και επειδή είχε "υδρονέφρωση" έπρεπε να το δει ο γιατρός και εγω δεν ήξερα τι να κάνω αφού δεν είχα παιδίατρο. Επιπλέον όλοι λένε πως ο παιδίτρος πρέπει να δει το παιδί μόλις γυρίσουμε σπίτι. Τι θα κάνω? Έχω αγχωθεί!

Κι εγώ δεν έχω καταλήξει σε παιδίατρο και θέλω να καταλήξω πριν την γέννα.Από γνωστούς θα ρωτήσω και μου ειπαν είναι σημαντικό να είναι κοντά σου το ιατρείο του. Εντωμεταξύ στο Ιασώ που γεννάω σου δίνουν μια λίστα με παιδιάτρους της περιοχής σου.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Δεν θα σε ξεγεννήσει ο γιατρός που την έχει αυτή την καρτέλα; Γιατί εδώ αυτό εξυπηρετεί ότι όποιος γιατρός και μαία είναι εκείνη την κρίσιμη ώρα θα έχουν όλες τις πληροφορίες.

Βέβαια εμείς το έχουμε υποχρεωτικά μαζί μας συνέχεια! Εμένα ήδη μου χρησίμευσε όταν έπεσα από τις σκάλες και με πήγαν στο νοσοκομείο !

Την έχω μαζί μου εγώ την καρτέλα κάθε φορά που πάω στο γιατρό,όχι ο γιατρός, οπότε θα πρέπει να την έχω μαζί μου την ηκρίσιμη μέρα!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Τώρα ρώτησε ο άντρας μου έναν γνωστό του γυναικολόγο για την ενόχληση που σας έλεγα και του είπε ότι είναι από το βάρος του μωρού που τραβάει τη μέση και την πλάτη. Να μην ανησυχώ λέει, να ρίχνω ζεστό νερό όταν πλένομαι. Θα το διασταυρώσω και με τον δικό μου γιατρό βέβαια.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Ρε κορίτσια εγώ θέλω ένα γιατρό που να είναι σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά να κάνει και κατ'οικον επισκέψεις, με το αζημίωτο βέβαια. Να είναι υπέρμαχος του μητρικού θηλασμού αλλά και να είναι συνεννοήσιμος. Να μην είναι απότομος. Θέλω να μην εμβολιάσω τον μπέμπη αμέσως και θα ήθελα να μπορώ να το συζητήσω μαζί του. Δεν χρειάζεται να συμφωνεί μαζί μου αρκεί να μπορούμε να το συζητήσουμε.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...