Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ολα καλα γλυκεια μου:!: αλλη μια μερα που με βρισκει τουρλα!

ετοιμαζομαι να παω μεχρι το ΙΚΑ να μου γραψουν τα φαρμακακια μου, γιατι βλεπεις ο γιατρος τοοοσες μερες ειχε δηλωσει ασθενεια και επρεπε η να τα πληρωσουμε η να ττεχουμε σε ΙΚΑ αλλων περιοχων και ΑΝ βρισκαμε ραντεβου(καθοτι μερες Πασχα, πολλοι "αρρωστησαν")

εσυ:?:

88M1p3.pngycQap3.png

Το χειροτερο ταμείο EVER...και στην Ελλαδαρα ολοι γαιδούρια, την περασμενη φορα ημουν ορθια και περιμενα πόοοοοοση ωρα και ουτε ενας δεν μου εδωσε θεση αλλα ουτε και τη σειρα του! ΓΑΙΔΑΡΟΙ!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

καλα πουθενα δεν προσφερονται να δωσουν τη θεση τους ουτε στο ικα ουτε στα λεωφορεια ουτε στα τρενα!!!!στο ικα εγω περιμενω ορθια κ μολις τελειωσει καποιος παω γρηγορα διαφορετικα δε θα τελειωνα ποτε!!!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

καλα πουθενα δεν προσφερονται να δωσουν τη θεση τους ουτε στο ικα ουτε στα λεωφορεια ουτε στα τρενα!!!!στο ικα εγω περιμενω ορθια κ μολις τελειωσει καποιος παω γρηγορα διαφορετικα δε θα τελειωνα ποτε!!!!

ούτε και στη Γερμανία πάντως δίνουν θέση συνήθως (για να πέφτουν οι μύθοι) βασιζόμενοι προφανώς στο ότι η εγκυμοσύνη δεν είναι αρρώστια! Βαρέθηκα να το ακούω αυτό!

καλημερες πολλες κοριτσαρες μου...λιακαδα εχουμε παλι σημερα!!!!

παω για σιδερο κ τα λεμε :)

Εμείς μουνταμάρα πάλι! Και κρύο -γύρω στους 5 με 6 βαθμούς!

Και εγώ ήθελα να σιδερώσω αλλά σήμερα πονάει πολύ η μέση μου. Θα δούμε ίσως για αργότερα!Καλό σιδέρωμα fairymummy!

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα σκουντουφλάω από τη νύστα. Ξύπνησα στις 4 και δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ. Κατα τισ 6:30 πήγα τον καλό μου στο αεροδόμιο και όταν γύρισα μπηκα λίγο και διάβασα τα χθεσινοβραδυνά νέα σας. Κατα τις 8 όμως πήγα να κοιμηθώ. Κοιμήθηκα 9:15 που μου τηλ. ο καλός μου ότι έφθασε και ξύπνησα πριν από καένα 10 λεπτο.

Και έχω ένα καρο δουλειές!!!!!!!!!!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...