Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μόνο δύο μπιθκοτάκια?? Ουτε καν πταίσμα δεν είναι αυτό...

Να έλεγες οτι ηρθες αγκαλια με ενα κουβαδάκι παγωτο να πω μάλιστα!!! χιχιχιχι

:D:D:D:D:D ναι αλλα πριν εκανα κρεπες με νουτελλα κ φαγαμε χιχιχιχιχ

ε? ε? τωρα τι εχεις να πεις????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΝΑΙ τέλειος καιρός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα κάνουμε βολτούλες με τα μωράκια μας από αρκετά νωρίς!!!

Εγώ δε θα περιμένω καν να σαραντήσω! Αφηστε που από αρκετα νωρίς θα μπορούμε να βγαίνουμε στο μπαλκονι!!!!:cool::cool::cool::):):):P:p

νατασουλι εμεις μετακομισαμε προσφατα σε αυτο το σπιτι (Νοεμβρη) κ ειχαμε αμελησει να αγορασουμε επιπλα για την βεραντα μας. ηδη ομως αγορασαμε καλαμια και την φτιαξαμε στα καγκελακια κ στο επομενο ρεπο του αντρα μου 8α παμε να δουμε και για επιπλα :-P:-P:-P:-P δεν βλεπω την ωρα!!! σιγουρα οταν θα εχω το μωρακι θα μου κανει καλο μια ομορφη βεραντουλα:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τωρα θα αρχίσω και μαζεμενα σχόλια.

1. Θα συμφωνήσω για την αγάπη και τις αγγαλιές στο μωρό αν και παλαιότερα είμουν αντ΄ιθετη. Διάβασα, άκουσα έκανα μαθήματα με τη μαία και κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η αγάπη και τα χάδια στα μωρά. Θα τα διαπεδαγωγήσουμε λίγο αργότερα, όχι τους πρώτους μήνες. Οπότε γιαυτο το λόγο πείρα και λίκνο. Θα έχω το μωρό δίπλα μου μέχρι να παει 5-6 μηνών. Οποτε θα παει στην κούνια στο δωμάτειό του, όπυ έχω και μονο κρεββάτι για μενα αν χρειαστεί κανένα βράδυ. Επιπλέον η μάνα μου μου λέει όλο θα τον κακομάθεις στο κούνημα αλλά δε με νοιάζει. Άλλωστε γιαυτο αγόρασα και το ring sling.

2. Το δωμάτειο το μόνο το έβαψα, θα το διακοσμήσω τον αύγουστο μιας και δεν πρόκειτε να κοιμηθει εκεί νωρίτερα.

3. Στρώμα το λικνο είχε ενα απο κοκοφοινικα(δεν με τρελένει και δεν ξέρω αν είναι καλο μιας και είναι αρκετα λεπτό. Θα ρωτήσω το γιατρό όταν έρθει με το καλό το μωρό. Για την κούνια αγόρασα ενα από φυσικο λατεξ. Δεν ήθελα κοκοφοινικα γιατι δεν μου αρέσει ούτε για μενα. νομίζω ότι μυρίζει.

4. Οι συσπάσεις είναι με πόνους εδώ και αρκετές μέρες. Είναι ψιλά σαν να τουρλώνεται το μωρό με ταυτόχρωνο πόνο. Ο γιατρός όμως μου είπε ότι είναι συσπάσεις. Νομίζω ο πόνος είναι όπως τον περιέγραψε η fairy.

5. Σε σχέση με τα σκουφάκια είχα διαβασει πως τα μωρα χάνουν θερμοκρασία από το κεφάλι οποτε χρειάζονται τουλάχιστον μέχρι τον Ιουλιο (τέλος Ιουνίου). Πάντως όταν τον βγάλω από το μαιευτήριο θα του βάλο ένα σκούφο που γράφει underground και είναι από το μετρό του Λονδίνου. Μέχρι τα Χριστούγεννα ταξίδδευα αρκετα στο εξωτερικό οποτε αγόραζα διαφορα "δωράκια" για τον μπέμπη.

6. Από κορμακια εχω ασπρα σα φορεματακια με μακρι μανικι από την ανηψια μου μέχρι να δω τι θα χρειάζεται. Πάντως επειδή γεννάω νωρίτερα από όλες σας μάλλον θα ξεκινήσουμε με μακρι ποδι και μανικι.

Αυτα νομίζω δεν ξέχασα τπτ. Μόλις γύρισα από γήπεδο!!!!!!!!! και είπα να μπω λιγο να σας διαβασω αλλά.....

Δυστιχώς αύριο φευγει ο άνδρασς μου για Κερκυρα και είμαι χάλια!

Ελπίζω να μη γεννήσω όσο λείπει.

Μάλλον θα σας αφήσω τώρα για να τον δώ λίγο μέχρι να φύγει.

Θα τα πούμε παλι αύριο!!!1

uDLqp1.png

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο σου :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μόλις γύρισα από γήπεδο!!!!!!!!! και είπα να μπω λιγο να σας διαβασω αλλά.....

Το γήπεδο;;;

Δυστιχώς αύριο φευγει ο άνδρασς μου για Κερκυρα και είμαι χάλια!

Ελπίζω να μη γεννήσω όσο λείπει.

Μάλλον θα σας αφήσω τώρα για να τον δώ λίγο μέχρι να φύγει.

Θα τα πούμε παλι αύριο!!!1

Μην το βάζεις καθόλου στο μυαλό σου και έχε θετική ενέργεια... Καλό βράδι με τον αντρούλη σου...

Εγώ θα σας καληνυχτίσω σήμερα νωρίς γιατί όλη τη μέρα αισθάνομαι "κομμάτια". Μάλλον μου βγήκαν οι "παληκαριές" των τελευταίων ημερών με την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων που λέγαμε...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Διαφημίσεις

Εγώ θα σας καληνυχτίσω σήμερα νωρίς γιατί όλη τη μέρα αισθάνομαι "κομμάτια". Μάλλον μου βγήκαν οι "παληκαριές" των τελευταίων ημερών με την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων που λέγαμε...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

καληνυχτα :tongue::tongue::tongue::tongue:καλη ξεκουραση

88M1p3.pngycQap3.png

αχ τι θυμηθηκα τωρα.στα μαθηματα ανωδυνου τοκετου που εκανα η μαια μας ειχε μπει πως οταν μπουμε στον μηνα μας να ξεκουραζομαστε και να κοιμομαστε πολλες ωρες....λες και προκειται το πρωι να παμε να γεννησουμε. για να εχουμε δυναμεις.

τρομερα αστειο...μπηκα στον 9 κ αν και κουρασμενη ,κ@λο δεν εχω βαλει κατω.οσο για τον υπνο πανω απο 5 ωρες δεν εχω καταφερει να κοιμηθω.

αποτι μαλιστα βλεπω λιγο πολυ ετσι ειστε και σεις:shock:

88M1p3.pngycQap3.png

natasa133 κ μενα ο αντρας μου ειναι Καλαματα λογω δουλειας κ θα μεταφερθω κ γω με το μωρο οταν γεννησω γιατι τωρα δε θελω να παω μεχρι να γεννησω!!!κ μου λειπει απιστευτα!! Μπηκα σας διαβασα κ σας καληνυχτιζω!!!κανω κατι υπνους αυτες τις μερες λες κ σκαβω ολη μερα!!!ας κοιμηθουμε τωρα που μπορουμε λοιπον!!γιατι απ οτι διαβαζω μετα δε παιζει!!!!

καληνυχτα λοιπον!!!!!:-P:razz::-P:razz:

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...