Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Παρομοίως!!!!!Αν βρείτε κάτι πείτε το...

Και το δικό μου καρότσι έχει μια τσάντα και έχω αγοράσει μια πολύ ωραία αθλητική NIKE που όμως ήδη την παίρνω έξω. Άλλωστε δε φοραω πια γόβες!!!!

Αυτή η τσάντα χωράει αρκετα πράγματα οπότε θα έχω και τις δύο.

ΥΓ.Επειδή εχετε γράψει τόσα πολλά τα διαβαζω και θα απαντάω σε ενα ενα!!!!!!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ouaou κ αν καταλαβα καλα παμε για την τριτη κορακλα:?::?::?::?::?::?:

τυχερος μπαμπας:tongue:

Ακριβώς!!! Εκτός αν κάνει λάθος ο γιατρός και μας βγει γιος ..

Ο άντρας μου είναι η αλήθεια ότι ήθελε αρχικά γιο τώρα όμως ανυπομονεί τρελλά!(ή τουλάχιστον έτσι λέει!!:rolleyes::rolleyes:)-πλάκα κάνω..

χμμμ δεν ειχα σκεφτει κουνουπιερα για το παρκοκρεβατο ειδες....κ θα τη κουβαλησεις απο Γερμανια? εγω θα παραγγειλω απο ebaby να τα παραλαβουν οι γονεις μου

Κορίτσια εγώ αγόρασα μια από το ΙΚΕΑ η οποία είναι όμορφη και αρκετα φθηνη (αν θυμάμαι καλά περι τα 10?). Αλλά δεν έχω βρει ακόμα το στήριγμα. Όταν το βρω θα σας ενημερώσω

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Ντροπή σου!!! Και έλεγα ότι είσαι της υγιεινής διατροφής:rolleyes::rolleyes::rolleyes: χαχαχα!

αμ τα λεω εγω καθε μερα οτι δε κανω διατροφη κ εσεις λετε τα δικα σας αχαχχααχχαχαχχαχαχαχαχαχαχ

τα χαλια εμεις δεν θα τα μαζεψουμε ακομα...ειχαμε πει ναι,αλλα αφου μαζεψαμε το ενα του διαδρομου,ειδαμε οτι ειναι νωρις ακομα,γιατι τα βραδυα αν πουμε οτι δεν φοραμε παντοφλες,τα ποδια μας μονο με καλτσες κρυωνουνε....ετσι τα αναβαλλαμε για 10 μερες ακομα,να στρωσει εντελως ο καιρος...

Εμείς μαζέψαμε χθες χαλιά γιατι θέλω να μην έχω χαλιά όταν θα έρθει ο μικρός!!!!!

uDLqp1.png

Διαβάζω παράλληλα κάποια θέματα από τα site που έγραψες νωρίτερα fairymmumy και "έπεσα" σε ένα σχετικό με το πρωτόγαλα που συζητούσαμε εχθές και σας το παραθέτω αυτούσιο για περαιτέρω σχόλια:

"2) ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΑΣΤΟΥ Το στήθος και οι θηλές καθημερινά θα πρέπει να σαπουνίζονται με γλυκερινούχο σαπούνι και να ξεβγάζονται καλά. Αν οι θηλές βγάζουν υγρό (πύαρ) τοποθετείστε μια γαζούλα καθαρή ή ειδικά επιθέματα για να μην λερώσετε. Καθαρίζετε όσο πιο συχνά μπορείτε το στήθος σας από το πύαρ, γιατί δημιουργεί κρούστες όταν ξεραθεί, με αποτέλεσμα να φράσουν οι πόροι της θηλής. Καλό θα είναι από τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης η μέλλουσα μαμά να αρχίσει το μασάζ του στήθους πριν το μπάνιο για 2-3 λεπτά: α) αλείψτε τις παλάμες σας με βαζελίνη ή την lotion – κρέμα β) πιάστε το στήθος σας με τα δυο σας χέρια. Οι δύο αντίχειρες βρίσκονται στην επάνω επιφάνεια του στήθους και τα δάχτυλα στην κάτω επιφάνεια. Με το δείκτη και τον αντίχειρα πιέζεται η θηλή και βγάζει μερικές σταγόνες πύαρ, γ) οι κινήσεις θα πρέπει να κατευθύνονται από την περιφέρεια προς τη θηλή, μια και αυτή είναι η φορά που έχουν οι γαλακτοφόροι πόροι. Το μασάζ βοηθά στο να αποφραχθούν και να διευρυνθούν οι γαλακτοφόροι πόροι του στήθους, να σκληρύνουν οι θηλές, να μην δημιουργηθούν ραγάδες και τέλος το γάλα να ρέει εύκολα κατά την περίοδο της λοχείας. "

Διαφημίσεις

εντομεταξυ αρχιζω και συνειδητοποιω αυτο που μου ειχε πει ο γιατρος στις αρχες της εγκυμοσυνης μου...γενναμε την ωραιοτερη περιοδο. τελειος καιρος τελεια διαθεση:tongue:

ΝΑΙ τέλειος καιρός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα κάνουμε βολτούλες με τα μωράκια μας από αρκετά νωρίς!!!

Εγώ δε θα περιμένω καν να σαραντήσω! Αφηστε που από αρκετα νωρίς θα μπορούμε να βγαίνουμε στο μπαλκονι!!!!:cool::cool::cool::):):):P:p

uDLqp1.png

Διαβάζω παράλληλα κάποια θέματα από τα site που έγραψες νωρίτερα fairymmumy και "έπεσα" σε ένα σχετικό με το πρωτόγαλα που συζητούσαμε εχθές και σας το παραθέτω αυτούσιο για περαιτέρω σχόλια:

"2) ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΑΣΤΟΥ

χμμμμ...εγω οπως ειπα δεν εχω δει κατι να τρεχει, απλα αρχισαν λιγο οι ρωγες κ πονανε. αλλα η μαια στα μαθηματα δεν μας ειπε να κανουμε κατι στο στηθος...εχω ακουσει κ διαβασει διαφορα...αλλα δε ξερω ειλικρινα...μεχρι κ για οινοπνευμα εχω ακουσει να τα τριβουμε πριν γεννησουμε

εγω δε τα πειραζω παντως

κ εγω βιαζομαι κ λεω κ στον εαυτο μου κ στους αλλους οτι κατι μου λεει οτι θα γεννησω Απριλη. Αλλα δεν ξερω αν ειναι ενστικτο ,μαλλον ανχος και ανυπομονησια ειναι. την τεταρτη εχω γιατρο,ελπιζω κατι να μου πει ....

παντως το καλυτερο αυτο ειναι , να μας σπασουν τα νερα...κ ολα να ερθουν φυσιολογικα. ουτε να μας σπανε τα νερα οι γιατροι, ουτε να μας δινουν χαπια και ορους για προκληση τοκετου. η φυση μαλλον ξερει καλυτερα απο εμας.

εγω εχω παρατηρησει τον τελευταιο καιρο οτι εχω πολλα υγρα. αν δεν βαλω σερβιετακι ,ειμαι σχεδον βρεγμενη το πρωι .εκενα εξεταση κολπικου υγρου(την τριτη θα βγουν τα αποτελεσματα) εσυ εχεις παρατηρησει κατι τετοιο?

Εγω έχω από την αρχή ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ υγρα. Αλλάζω 2-3-4 σερβιετακια κάθε μέρα.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...