Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαζευω λιγο στο ιντερνετ....κ ταυτοχρονα μιλαω με 2 φιλες που γιναν μανουλες πριν 2μιση μηνες.με συμβουλευουν....εχει πλακα :tongue:

παραλληλα το μικρο στην κοιλια μου με πιεζει παρα πολυ σημερα.νιωθω απιστευτη πιεση ποτε στην περιοχη του αφαλου κ ποτε με πιεζει απο κατω

88M1p3.pngycQap3.png

παραλληλα το μικρο στην κοιλια μου με πιεζει παρα πολυ σημερα.νιωθω απιστευτη πιεση ποτε στην περιοχη του αφαλου κ ποτε με πιεζει απο κατω

Και εμένα η μικρή είναι πολύ ζωηρή! Η κοιλιά μου πετάγεται πότε από εδώ και πότε από εκεί.. Και η πλάκα είναι ότι προσπαθώ να την τραβήξω βίντεο και θαρρείς και το καταλαβαίνει και σταματάει η πονηρούλα...:):)

Και εμένα η μικρή είναι πολύ ζωηρή! Η κοιλιά μου πετάγεται πότε από εδώ και πότε από εκεί.. Και η πλάκα είναι ότι προσπαθώ να την τραβήξω βίντεο και θαρρείς και το καταλαβαίνει και σταματάει η πονηρούλα...:):)

κ εγω τα ιδια...μολις στηνω τη καμερα σταματαει!! δεν ειναι πολυ περιεργο???:D:D:D

Διαφημίσεις

να'μαι παλι....μιλησα στο τηλεφωνο με ολο το σοι κ επανηλθα...τωρα πρηζω τον αντρα μου να σηκωθει να τον κουρεψω...θα γεννησω κ θα εχει μαλλι punk χαχαχααχαα

Κατ'οικον κουρείο;

Αλήθεια πως είναι εκεί τα κομμωτήρια; Εδώ είναι πολύ πικρή ιστορία.:(:(:(

Κατ'οικον κουρείο;

Αλήθεια πως είναι εκεί τα κομμωτήρια; Εδώ είναι πολύ πικρή ιστορία.:(:(:(

εκεινος δεν εχει παει ποτε...ειχε μακρυ μαλλι μεχρι τη μεση κ απο τοτε που με γνωρισε με εβαζε να τον κουρευω....κ μετα που τα κοψαμε κοντα παλι εγω τα κανω :rolleyes:

εγω που παω κομμωτηριο εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενη....γενικα δε κανω κ τιποτα περιεργο....

Διαφημίσεις

τα υπολοιπα παιδακια σου θυμισε μου 3xmama ποσο ειναι ? καταλαβαινουν οτι ερχεται νεο μελος?

Αν καταλαβαίνουν λέει... Η μεγάλη μου είναι 14 στα 15 και η μικρή 11 στα 12.

Ξεκίνησα μικρή βλέπεις 19 και κάτι γέννησα την μεγάλη μου, ενώ σπούδαζα ακόμα και τώρα μετά από τόσα χρόνια στα 34 και κάτι μου χαρίζει ο Θεός αυτή την νέα ζουζουνίτσα για να με αποτρελλάνει... Ανέκαθεν βλέπεις είχα τρέλλα με τα παιδιά..

Και εγώ ακριβώς το ίδιο όμως δεν μπορώ να κανω και πολλά λόγω συσπάσεων και πόνων!!!!!

καλησπέρα κοπέλα μου!

Τι συσπάσεις έχεις ακριβώς; Εννοώ απλά "πετρώματα" ή με πόνο στην κοιλιά και στη μέση;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...