Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι έτσι ειναι Ριτακι, ειδικά αν δεν το έχεις σχεδιάσει - μελετήσει το σπίτι ο ίδιος..

Στο σπίτι που θα παμε σε 1-2 χρονια εχει απλετο χωρο - δυστυχως αυτή τη στιγμη ειναι αδύνατη η μετακόμιση..

Τα υπνοδωματια του σπιτιού εδώ ειναι πολύ μικρά και οι αποθηκευτικοί χωροι λίγοι, αλλά είμαστε και εμείς περιπτωσάρες δεν έχουμε και λίγα πράγματα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μετά την εμπειρία 2 παιδιών και την ωρίμανση των χρόνων (στην 1η μου κόρη ήμουν 19 στα 20 τώρα 34 στα 35) πιστεύω ότι κανένα μωρό δεν έχει πάθει κάτι από αγάπη , πολλά όμως από αδιαφορία και υπερβολική αυστηρότητα!

Άλλωστε και η εκπ/κή μου εμπειρία αποδεικνύει ότι και μακροπρόθεσμα οι καλές και υγιείς σχέσεις γονέων και παιδιών χτίζονται μέσα από την αβίαστη αγάπη (για να μην παρεξηγηθώ όχι τις υπερβολές). Γενικώς νομίζω- και αυτό σκοπεύω να εφαρμόσω με την 3η μου κόρη- ότι κάθε μια μανούλα πρέπει να ακούει την καρδιά και το ένστικτο της και όχι τις οδηγίες που δίνονται γενικά από "ειδικούς" και μη γιατί αυτές είναι γενικές και φυσικά πολλές φορές αποδεικνύονται λανθασμένες και αναθεωρούνται.

Κάθε μωράκι είναι μοναδικό όπως και κάθε μητέρα, το ίδιο και η σχέση μεταξύ τους!

Αυτή είναι η δική μου γνώμη, που απλώς τη μοιράζομαι μαζί σας(για να μην παρεξηγηθώ)!

Επεξεργάστηκαν by 3xmama

σορυ τοτε..γιατι με το παραπανω σαφως και μουρθε καπως...αλλα τεσπα..

για να τελειωνει εδω το θεμα γιατι προφανως εχουμε ασυμφωνια χαρακτηρων :D:D:D ειμαι σε φορουμ πολλα χρονια κ τον τελευταιο καιρο ενεργη κ σε αυτο, ειμαι κ Moderator σε ενα αλλο μεγαλο φορουμ. ουδεποτε προσβαλλα καποιον κ ουτε εχω σκοπο να το κανω επειδη εχει αλλη αποψη απο τη δικη μου. σε αυτο που δινω βαση ειναι τα συναισθηματα του καθενος κ ενα βιβλιο κ 5 γνωμες απο γνωστους δεν μπορουν να αντικαταστησουν κατι απο αυτα τα συναισθηματα. προσπαθησε να βλεπεις τις απαντησεις μου με πιο ηρεμο τροπο....κ να ξερεις οτι ο γραπτος λογος ειναι ευκολο να παρεξηγηθει οποτε πρεπει να αφηνεις λιγο χωρο στο να καταλαβεις τι εννοει ο αλλος....ολα αυτα φιλικα γιατι δεν εχω καμια ορεξη να τσακωνομαι καθε μερα...κ αν εχουμε τοσο μεγαλο προβλημα μπορω καλλιστα να απεχω απο τις απαντησεις σου να μην δημιουργουμε θεμα....δε μπαινω εδω για τσακωμους...

σορρυ για το σεντονι

Νεκταρια μου κ εσυ μηκρη κρεβατοκαμαρα απο οτι καταλαβα? σε πορτ μπεμπε τον πρωτο καιρο ε? :tongue:αχ οι ψυχουλιτσες μας αντε να ρθουν και να ειναι γερα ολα τους....κ ο υπνος να ειναι το τελευταιο που να μας απασχολει

δυστυχως..μακαρι ναχα την κουνια μεσα και να τελειωναν τα αγχη πιο γρηγορα ...αλλα τι να κανουμε..θα βρουμε τον καταληλο τροπο για ολα στο επομενο 3-4μηνο...ωχ...ξεκινησε τα χτυπηματα παλι η δικια μου..εφαγα 3..μονο κουκις πριν και μαλλον πηρε τα πανω της.....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

για να τελειωνει εδω

σορρυ για το σεντονι

ασε θα απεχω εγω....απο τις δικες σου..μου ειναι πιο ευκολο...αν και δεν ειναι μονο δικο μου το προβλημα να ξερεις ..ως παλια moderator θα ξερεις οτι θα πρεπει να προσεχεις πιο πολυ τον γραπτο σου λογο τοτε....τεσπα...και παλι..παω στην ξΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗς..ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΜΑ !!!!ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ......

Διαφημίσεις

Μετά την εμπειρία 2 παιδιών και την ωρίμανση

Κάθε μωράκι είναι μοναδικό όπως και κάθε μητέρα, το ίδιο και η σχέση μεταξύ τους!

Αυτή είναι η δική μου γνώμη, που απλώς τη μοιράζομαι μαζί σας(για να μην παρεξηγηθώ)!

για τις υπερβολεςελεγα και εγω πριν...οχι στις υπερβολες...τπτ παραπανω ,τπτ λιγοτερο....η αγαπη των γονεων ειναι ο,τι καλυτερο...αρκει να μην φτανει στην υπερβολη..κατ'εμε..θα μου πεις ,που ξερεις που ειναι υπερβολη??????τι ειναι υπερβολη οσον αφορα την αγαπη μανας σε παιδι...???οι εμπειριες νομιζω..αυτο ειπα και στον αντρα μου...δεν θα το κανω μιγιαγγιχτο το παιδι,οπως αυτα που κοροιδευουμε..ελπιζω!!!αλλα ουτε και το αντιθετο...εχω τη νοημοσυνη να καταλαβω αν το παιδι μου παιρνει αρκετη αγαπη,χωρις να το κακομαθω,οπως συμβαινει σε διαφορες..αυτα παραθετω και εγω και φευγω γιατι ενα μπουμπουκι με περιμενει...καληνυχτα σε ολες και κουραγιο...μη φατε πολυ..εεεεεεε

Γενικά στα στρώματα υπάρχει μία σύγχιση, είτε για μωράκια είτε για ενήλικες..

Οταν πετυχω τον καλό μου σε κέφια (επειδή το έχει ψάξει πολύ λόγω δουλειάς) θα σας παραθέσω κάποια στοιχεία που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα! :D

εγω πηρα ενα απλο στρωμα απο mothercare...οχι κοκοφοινικες κ τετοια..αλλα οπως λες πολυ μπερδεμα. εγω κοιταξα να στηριζει καλα το μωρακι, η κουνια μετα θα γινει κρεβατακι κ θα του παρουμε αλλο στρωματακι

Διαφημίσεις

Εμάς μετά από μεγάλη αναζήτηση και έρευνα μας έπεισε μια πωλήτρια που φαινόταν να κατέχει καλά το θέμα ότι το στρωματάκι πρέπει να είναι αρκετά σκληρό (ούτε πάρα πολύ σκληρό για να μπορεί να πάρει την φόρμα του σώματος του μωρού και να μην παραμορφώνεται η σπονδυλική του στήλη αλλά ούτε πολύ μαλακό και βουλιάζει το μωρό..με το ίδιο αποτέλεσμα). Τώρα αν εσύ _mpoumpou_ μάθεις κάτι άλλο ενημέρωσε μας άμεσα please!!!

Εγώ κορίτσια να σας πω επειδή ο καλός μου ασχολείται με παιδικά επιπλα (οχι βρεφικά) πηρα μια κουνια χωρις να με νοιάζει αν γίνεται κρεβάτι μιας και οταν ερθει η ωρα για παιδικό πλέον δωμάτιο θα του φτιάξουμε από την αρχή όπως το θέλει εκείνος!!

Εξού και η ενημέρωση για τα στρωματα, δεν τα εμπορεύεται αλλα εχει συνεργατες και εχει ενημερωθει!

Θα τον ρωτήσω το βράδυ και θα σας γράψω αύριο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...