Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

:( εγω την κουνια την εχω στο δωματιο του. οπου ομως εχουμε βαλει μεσα ενα ημιδιπλο κρεββατι(γιατι στην κρεβατοκαμαρα δεν χωραει.μαγαλη η κουνια , μεγαλο κρεββατι,μικρο δωματιο) κ σαν εναλλακτικη εχουμε βαλει στην κρεβατοκαμαρα διπλα στο διπλο μας κρεβατι πορτ μπεμπε με βαση. οπως κ να εχει τον πρωτο καιρο διπλα μου θα τον εχω....απλα στην πρωτη περιπτωση θα αποχωριστω τον αντρα μου

βασικα αυτο μου προτεινε κ η κολλητη μου...να βαλω στο δωματιο της που ειναι τεραστιο,εναν καναπε κρεβατι που μας περισσευει απο παλια και την κουνιστη πολυθρονα και οτι με βολεψει...ή στο πορτ στο δωματιο μας ή και στο δωματιο της,στην κουνια ή στην αγκαλια μου.

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νεκταρια να κανεις πως νομιζεις εσυ καλυτερα...εγω δεν εχω ακουσει/διαβασει κατι αντιθετο απο αυτα που παραθετω. κ ετσι νιωθω κιολας...δε νομιζω να μπορεσω να κανω αλλιως με ενα τοσοδουλικο μωρακι στο σπιτι μου

αν ειναι μεγαλο το πορτ μπεμπε θα το χωρεσει το μικρο σου μεχρι 4-5 μηνων ...

δυστυχως,οσο μεγαλο και αν ειναι το πορτ υπαχουν 2 θεματακια.....κοριτσια την προσοχη σας......

1.θα εχει πολλη ζεστη και το πορτ δεν ειναι ουτε καλαθουνα ουτε λικνο ουτε κουνια...θα σκασει το παιδι...στανταρακι αυτο για την εποχη μας...

2.το μωρο μεγαλωνει πολυ και γρηγορα...μπορει οπως μου ειπαν να μην χωραει γιατι να μην νιωθει ανετα λογω κινησεων...απιστευτο ποσο γρηγορα αρχιζει και τιναζει ποδια ,χερια και κουνιεται γενικα...ρωτησα και στο απλο παρεντς..απο παλιες μαμαδες...πληρη απογοητευση..το μωρο λενε δυσανασχετει παραπολυ ευκολα !!!και εγω αλλιως τα υπολογιζα..και πλεον αρχιζω και αναθεωρω!!!

νεκταρια να κανεις πως νομιζεις εσυ καλυτερα...εγω δεν εχω ακουσει/διαβασει κατι αντιθετο απο αυτα που παραθετω. κ ετσι νιωθω κιολας...δε νομιζω να μπορεσω να κανω αλλιως με ενα τοσοδουλικο μωρακι στο σπιτι μου

δεν καταλαβα τι εννοεις ...σορυ..

εγω δεν εχω εμπειρια απο το πορτ μπεμπε κ ουτε καν εχω αγορασει,...φιλες μου το χρησιμοποιησαν κ ολα πανε καλα, εγω γενικα βεβαια ειμαι εναντια στα πορτ, στα λικνα κ στις καλαθουνες λογω των στρωματων κ γενικα δεν ειναι κανονικο κρεβατακι, αλλα αμα δεν εχεις χωρο τι να κανεις.....

Διαφημίσεις

νεκταρια μου ειμαι προετοιμασμενη και πεπισμενη οτι το μωρακι θα χωραει κανενα διμηνο εκει.δεν πιστευω οτι θα μας παρει ο αυγουστος. το μετα ειναι το θεμα που σιγα σιγα θα παει στην κουνια του κ στο δικο του δωματιο.ελπιζω να τα εχουμε βρει οι δυο μας κ να μην εχουμε προβληματα.αλλιως θα αγορασω λικνο(που θα το χρησιμοποιησω μεχρι 6μηνων) και μετα τους 6στο δωματιο του......

αχ τι να λεμε τωρα.υποθεσεις.σε 1 μηνα θα καταθετουμε ολες οχι τις σκεψεις μας αλλα την πραγματικοτητα που θα ζει η καθεμια απο μας:rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

ρε κοπελια τι επαθες παλι??ημαρτον...μαζι σου ειμαι..

αλλα εκφραζω ανησυχιες που διαβαζω και ακουω,ειτε απο γνωστες ειτε απο αλλες μαναδες!!!δεν μπορω να φοβαμαι και να συζηταω???ρωταω γνωμες διαφορες κυριως απο παλιες...δεν ειμαι απολυτη σε τπτ..γιατι μαθαινω νεα πραγματα συνεχεια..πηγαινε να ακουσεις λιγο και αλλες μαναδες....πωπω..

Καλησπέρα, μόλις γυρισα απο μια πολύωρη βολτα στην Διονυσίου αεροπαγίτου...Τελεια ηταν περπατουσαμε με τις ωρες!!! Ευχαριστηθηκα πάρα πολύ!

εμενα η κουνια δεν χωραει στο δωματιο μας - δυστυχως - θα κοιμηθει τον πρωτο καιρο στο πορτ μπεμπε του καροτσιού - που ειναι αρκετά μεγαλο..Θα το εχω δίπλα μου!

Ευτυχως εχει πολύ καλό στρωματάκι λάτεξ :D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

νεκταρια μου ειμαι προετοιμασμενη και πεπισμενη οτι το μωρακι θα χωραει κανενα διμηνο εκει.δεν πιστευω οτι θα μας παρει ο αυγουστος. το μετα ειναι το θεμα που σιγα σιγα θα παει στην κουνια του κ στο δικο του δωματιο.ελπιζω να τα εχουμε βρει οι δυο μας κ να μην εχουμε προβληματα.αλλιως θα αγορασω λικνο(που θα το χρησιμοποιησω μεχρι 6μηνων) και μετα τους 6στο δωματιο του......

αχ τι να λεμε τωρα.υποθεσεις.σε 1 μηνα θα καταθετουμε ολες οχι τις σκεψεις μας αλλα την πραγματικοτητα που θα ζει η καθεμια απο μας:rolleyes:

αχ ναι..σε 1-2 μηνες θα ξερουμε και θα λεμε η μια στην αλλη...γελιο θαχει...πωπω περιμενω αυριο το πορτ απο την κολλητη μου απο θεσ/κη που πηγε για σ/κ...να το πλυνω..να του βαλω σεντονακια κλπ.και να το βαλω διπλα στο κρεβατι μας ,ετσι για να χωνεψω ..οτι ναι ερχεται σγ σγ η μπεμπα μας..αχ,αχ,αχ!!

Διαφημίσεις

ρε κοπελια τι επαθες παλι??ημαρτον...μαζι σου ειμαι..

αλλα εκφραζω ανησυχιες που διαβαζω και ακουω,ειτε απο γνωστες ειτε απο αλλες μαναδες!!!δεν μπορω να φοβαμαι και να συζηταω???ρωταω γνωμες διαφορες κυριως απο παλιες...δεν ειμαι απολυτη σε τπτ..γιατι μαθαινω νεα πραγματα συνεχεια..πηγαινε να ακουσεις λιγο και αλλες μαναδες....πωπω..

οριστε??????:shock::shock::shock:απλα ειπα κανε οπως νιωθεις...ειπα κατι περιεργο? η καθε μανα τα νιωθει αλλιως κ περα απο βιβλια κ συμβουλες εγω δινω μεγαλη βαση στο πως νιωθει η καθε μανα...εαν προσβληθηκες με αυτο τι να πω!!1 ισα ισα που σου ειπα κανε οπως νιωθεις κ αυτο ηταν κοπλιμεντο!!! κ οσο για αλλες μαναδες φυσικα κ ακουω, τοσες φιλες εχω, αλλα εγω σε καποια πραγματα νιωθω αλλιως....κακο ειναι???

μπουμπου μου μια πο τα ιδια κ εμεις.δυστυχως τα καινουργια σπιτια εχουν ολα μικρες κρεβατοκαμρες. αλλα για ολα υπαρχουν λυσεις....θα δουμε στην πραξη τα περισσοτερα. σιγουρα το να ενημερωνομαστε κ να ακουμε αποψεις μας κανει καλο και ειμαι υπερ....γιαυτο αλλωστε γραφτηκα κ εδω. ωστοσω στην πραξη η καθεμια με το δικο της μωρακι κ με την δικη της καθημερινοτητα θα κρινει και θα πραξει.... ΣΩΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Καλησπέρα, μόλις γυρισα απο μια πολύωρη βολτα στην Διονυσίου αεροπαγίτου...Τελεια ηταν περπατουσαμε με τις ωρες!!! Ευχαριστηθηκα πάρα πολύ!

εμενα η κουνια δεν χωραει στο δωματιο μας - δυστυχως - θα κοιμηθει τον πρωτο καιρο στο πορτ μπεμπε του καροτσιού - που ειναι αρκετά μεγαλο..Θα το εχω δίπλα μου!

Ευτυχως εχει πολύ καλό στρωματάκι λάτεξ :D

αχ!λατεξ τουχεις ε???εμ εγω δεν ξερω ακομα!!αντε να το δω αυριο..μουπε οτι εχει καλο στρωμα..αλλα εγω αν δεν το νιωσω..τουχεις παρει κουνουπιερα για το πορτ???νομιζω οτι θα μας χρειαστει ε???

σορυ τοτε..γιατι με το παραπανω σαφως και μουρθε καπως.λες κεγω ειπα τπτ κακο ή τπτ αντιθετο απο αυτο πουπες εσυ.....αλλα τεσπα..

Επεξεργάστηκαν by nektaria...

Νεκταρια μου κ εσυ μηκρη κρεβατοκαμαρα απο οτι καταλαβα? σε πορτ μπεμπε τον πρωτο καιρο ε? :tongue:αχ οι ψυχουλιτσες μας αντε να ρθουν και να ειναι γερα ολα τους....κ ο υπνος να ειναι το τελευταιο που να μας απασχολει

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...