Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια βρηκα αυτα τα ενδιαφεροντα στα ελληνικα για τον θηλασμο αν θελετε να ριξετε μια ματια

http://ariadni144.wordpress.com/2010/04/08/lanthasmenes_odigies_pou_vlaptoun_ton_thilasmo/

http://clubs.pathfinder.gr/mummyland/620669

Δεν το ξέρω αλλά οκ

Μπήκα κ στη σελίδα ʽοι συνταγές της παρέας ΄ κ βρήκα πολλές

ναι εχει πολλες συνταγες εκει...εγω τωρα με την εγκυμοσυνη την αφησα 9 μηνες την ιστοσελιδα μου κ δεν εχω βαλει τις καινουριες μου συνταγες

εγω μαλωσα με τον αντρα μου προχθες...επιμενει οτι το μωρο δεν πρεπει να μεινει μαζι μας στην κρεβατοκαμαρα πανω απο 2-3 μηνες...εχει διαβασει κατι βιβλια παιδοψυχολογιας και κατεληξε στο συμπερασμα οτι τα μωρα καταλαβαινουν με την μυρωδια κ οχι μονο,το δωματιο μας,το δικο τους κλπκλπ..οποτε δεν πρεπει να συνηθισουν ουτε στα παρα πολλα χαδια ,ουτε στις υπερβολικες αγκαλιες(οπως βλεπω οτι συμβαινει δυστυχως σε μαμαδες του μαρτιου-που για να μην κλαψουν λιγααακι τα παιδια τα κρατανε συνεχεια αγκαλια),ουτε στο δωματιο μας και στο αχ,το παιδι..!!!βεβαια τουπα οτι τωρα τα λες ολα ευκολα,αλλα μετα να σε δω!!!

να πω την αληθεια κ εγω ειχα αποφασισει μονο τα βραδυα στην αρχη να την βαζω μαζι να κοιμαται κ ολη την υπολοιπη μερα στο δωματιο της..να μαθει κ στην κουνια και στον χωρο της...αλλωστε εχει τεραστιο δωματιο και αυτη και το αλλο μας παιδι με το καλο!οποτε,θα βαλω και την κουνιστη πολυθρονα εκει και τα πρωινα θαμαστε βολικοτατα πιστευω.....

Εμείς πάντα είχαμε το βράδυ το μωρό δίπλα μου κ την ημέρα στην κούνια

Μετά από 40μερες μόνο κούνια, προτιμούσα να σηκώνομαι παρά να μην μπορώ να αλλάξω πλευρό γιατί ξυπνούσαν με το παραμικρό θόρυβο .

Άσε που όλο το κοίταγμα αν είναι καλά κ είχα φωτάκι κ δεν μπορούσα να κοιμηθώ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

εγω μαλωσα με τον αντρα μου προχθες...επιμενει οτι το μωρο δεν πρεπει να μεινει μαζι μας στην κρεβατοκαμαρα πανω απο 2-3 μηνες...εχει διαβασει κατι βιβλια παιδοψυχολογιας και κατεληξε στο συμπερασμα οτι τα μωρα καταλαβαινουν με την μυρωδια κ οχι μονο,το δωματιο μας,το δικο τους κλπκλπ..οποτε δεν πρεπει να συνηθισουν ουτε στα παρα πολλα χαδια ,ουτε στις υπερβολικες αγκαλιες(οπως βλεπω οτι συμβαινει δυστυχως σε μαμαδες του μαρτιου-που για να μην κλαψουν λιγααακι τα παιδια τα κρατανε συνεχεια αγκαλια),ουτε στο δωματιο μας και στο αχ,το παιδι..!!!βεβαια τουπα οτι τωρα τα λες ολα ευκολα,αλλα μετα να σε δω!!!

να πω την αληθεια κ εγω ειχα αποφασισει μονο τα βραδυα στην αρχη να την βαζω μαζι να κοιμαται κ ολη την υπολοιπη μερα στο δωματιο της..να μαθει κ στην κουνια και στον χωρο της...αλλωστε εχει τεραστιο δωματιο και αυτη και το αλλο μας παιδι με το καλο!οποτε,θα βαλω και την κουνιστη πολυθρονα εκει και τα πρωινα θαμαστε βολικοτατα πιστευω.....

καλα οχι να το κανεις κ μιγιαγγιχτο αλλα οχι να φτασεις κ στο αλλο ακρο!!για τις αποψεις αντρων δεν δινω καμια σημασια γιατι οσο υποστιρικτικοι κ αν ειναι εσυ θα πηγαινοερχεσαι να θηλαζεις!!καποια πραγματα απλα πρακτικα δεν μπορουν να τα καταλαβουν!!εγω πιστευω οτι μετα τους 6 μηνες ειναι καλα που εχει ξεπεταχτει λιγακι κ μαθαινει πιο ευκολα!

rXrPp3.png

εγω πιστευω οτι μετα τους 6 μηνες ειναι καλα που εχει ξεπεταχτει λιγακι κ μαθαινει πιο ευκολα!

κ εγω 6 μηνες θα το εχω μαζι μας, μετα θα παει στο δικο του δωματιο. αλλα θα το εχω στη κουνια απο την αρχη να μαθαινει

κοριτσια βρηκα αυτα τα ενδιαφεροντα στα ελληνικα για τον θηλασμο αν θελετε να ριξετε μια ματια

http://ariadni144.wordpress.com/2010/04/08/lanthasmenes_odigies_pou_vlaptoun_ton_thilasmo/

http://clubs.pathfinder.gr/mummyland/620669

fairy ευχαριστουμε :-P κοριτσια να το διαβασετε , νομιζω οσες θελουμε να θηλασουμε θα μας βοηθησει παρα πολυ

88M1p3.pngycQap3.png

5η Λανθασμένη οδηγία: Άφησε το μωρό σου να κλαίει και μην το παίρνεις συνέχεια αγκαλιά, για να μην «κακομάθει».

Η επιστημονική αλήθεια: Η βασική ανάγκη των βρεφών είναι το χτίσιμο εμπιστοσύνης με το περιβάλλον τους, δηλαδή με τη μητέρα και τον πατέρα τους. Επειδή η όραση είναι φτωχά ανεπτυγμένη τον πρώτο καιρό, οι κύριες αισθήσεις, ο «μπούσουλας» του μωρού είναι η όσφρηση και η αφή. Ένα νεογέννητο απομονωμένο στο κρεβατάκι του, μακριά από ανθρώπινη επαφή, είναι σαν τον τυφλό στην απομόνωση. Η αγκαλιά είναι βασικό στοιχείο της γονεικής φροντίδας, της αγάπης. Η αγκαλιά είναι επίσης απαραίτητο συστατικό του επιτυχημένου θηλασμού, ο οποίος, ως φυσική διαδικασία, περιέχει και προυποθέτει άφθονη, συχνή επαφή.

αυτο ειναι απο το site που προτεινε η fairymammy κ συμφωνω απολυτα. στη κουνια εννοειται οτι θα την εχω!αλλα διπλα στο κρεββατι

rXrPp3.png

αυτο ειναι απο το site που προτεινε η fairymammy κ συμφωνω απολυτα. στη κουνια εννοειται οτι θα την εχω!αλλα διπλα στο κρεββατι

ναιιιι κ εγω διπλα μου ακριβως την εχω....με το πρωτο ουααα κατευθειαν βυζι αχαχαχαχαχχαχα

http://i234.photobucket.com/albums/ee254/e-smini/Baby/P1010201.jpg

Διαφημίσεις

:( εγω την κουνια την εχω στο δωματιο του. οπου ομως εχουμε βαλει μεσα ενα ημιδιπλο κρεββατι(γιατι στην κρεβατοκαμαρα δεν χωραει.μαγαλη η κουνια , μεγαλο κρεββατι,μικρο δωματιο) κ σαν εναλλακτικη εχουμε βαλει στην κρεβατοκαμαρα διπλα στο διπλο μας κρεβατι πορτ μπεμπε με βαση. οπως κ να εχει τον πρωτο καιρο διπλα μου θα τον εχω....απλα στην πρωτη περιπτωση θα αποχωριστω τον αντρα μου

88M1p3.pngycQap3.png

οχι ριτακι μην αποχωριστεις τον αντρα σου,...εστω στο πορτ μπεμπε αλλα να ειστε ολοι μαζι...θα σας κανει καλο σε ολους τους τομεις της σχεσεις σας :)

αυτο μου λεει και ο αντρουλης μου .στην αναγκη να στριμωχτουμε ημιδιπλο στο παιδικο δωματιο( οταν δεν θα χωραει αλλο πια στο πορτ μπεμπε) θα τα καταφερουμε:tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

αυτο μου λεει και ο αντρουλης μου .στην αναγκη να στριμωχτουμε ημιδιπλο στο παιδικο δωματιο( οταν δεν θα χωραει αλλο πια στο πορτ μπεμπε) θα τα καταφερουμε:tongue::tongue:

αν ειναι μεγαλο το πορτ μπεμπε θα το χωρεσει το μικρο σου μεχρι 4-5 μηνων ...

ωραια τα λετε κ εσεις κ εγω κ το αρθρο σας...ο αντρας μου ομως αλλα μου διαβασε...αν πατε δε, και διαβασετε τις μαμαδες του γεναρη-φλεβαρη-μαρτη θα δειτε τι τραβανε που κανανε το λαθοςκ το μετανιωνουν τωρα, και καλα που το βαζουνε στο βυζι με το πρωτο ουα,κ"ξεχναγανε" να το βγαλουν αποκει,οπως λεει και η fairy...γιαυτα συζηταγα με τον αντρα μου και μου ελεγε οτι σαφως δεν θα αφησουμε το παιδι να σκασει απο το κλαμα,αλλα δεν πρεπει να του κανεις ολα τα χατηρια λεει..γιατι το μωρο επειδη σαφως καταλαβαινει κ ξερει οτι μονο με το κλαμμα καταλαβαινουμε κ εμεις οτι θελει κατι,αν του το "δωσουμε" κατευθειαν θα καλομαθει..οπως και στα πιο μεγαλα παιδακια!!δεν ειπα οτι δεν συμφωνω μαζι του,αλλα στην πραξη φοβαμαι οτι θαναι δυσκολο και κουραστικο..κυριως αν κανω γκρινιαρικο μωρο....τωρα μουπε θα σε βοηθησω σε αυτο το θεμα,γιατι σεφως θαμαι λιγοτερες ωρες σπιτι κ θαχω περισσοτερη υπομονη...και ναι αν ειναι γιατι να μην σηκωνομαι εγω τη νυχτα να σου φερνω το παιδι να το θηλαζεις αργοτερα ή να το ησυχασω ή να το αλλαξω..πολυ "ωραια" μου τα λεει...να τον δω κ στην πραξη!!!!

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...