Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας

Είπα να παίξω κανα παιχνίδι στο ιντερνέτ κ να σας μιλήσω όσο με αφήσουν τα τερατακια μου.

Σήμερα πήγαμε βόλτα για καφέ κ ήταν τελεία είχε κ έναν ήλιο νααααα με το συμπάθιο , ήρθαμε φάγαμε κ έβαλα τον άντρα μου να φρεσκάρει το δωμάτιο του μικρού , τους τοίχους δλδ.

Τώρα θα μου πλύνει τα μπάνια δεν είναι τέλειος ?:tongue::tongue:

Καμία συνταγή για φράουλες έχετε ? όπως ναναι

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλεεε που πηγατε ΟΟΟΟΟΟΟλες?????

• εμεις σηκωσαμε σχεδον ολα τα χαλια του σπιτιου κ απο αυριο θα αρχισουμε να τα πλενουμε. κρεμασαμε το φωτιστικο στο δωματιο του μικρου κ μια γενικη στα ντουλαπια της κουζινας. ΑΥΤΑ!!! ναναι δηλαδη καλα ο αντρας μου που βοηθησε(για να μην πω οτι τα εκανε σχεδον ολα) αυταααααααααα:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Γεια σας

Είπα να παίξω κανα παιχνίδι στο ιντερνέτ κ να σας μιλήσω όσο με αφήσουν τα τερατακια μου.

Σήμερα πήγαμε βόλτα για καφέ κ ήταν τελεία είχε κ έναν ήλιο νααααα με το συμπάθιο , ήρθαμε φάγαμε κ έβαλα τον άντρα μου να φρεσκάρει το δωμάτιο του μικρού , τους τοίχους δλδ.

Τώρα θα μου πλύνει τα μπάνια δεν είναι τέλειος ?:tongue::tongue:

Καμία συνταγή για φράουλες έχετε ? όπως ναναι

ετσι μπραβο....εγω πηγα σημερα δυστυχως να καθαρισω λιγο καποιους αρμους στην τουαλετα που ειχαν λερωθει προσφατα απο το καλοριφερ που μας φτιαξανε 1-2 λεπτα μονο..τπτ ιδιαιτερο..και ελιωσα..δεν αντεχω καθολου τωρα..4 μερα πλεον...απορω που οι αντοχες μου μειωθηκαν τοσο..ορθια αντεχω κ σιδερο αντεχω-βεβαια καθιστη με ανοιχτα τα ποδια γιατι βρισκω αλλιως..αν ομως κανω πως σκυβω με οποιοδηποτε τροπο ή ορθια βαζω λιγη δυναμη για να καθαρισω κατι...μετα ειμαι ετοιμη να πεσω κατω..και ο αντρας μου και εμενα φωναζε σαν τρελος που με ειδε να κανω κατι τετοιο σημερα..και ακομα εχουμε τοσο καιρο μεχρι να γεννησουμε ..πωπωωωωω

Επεξεργάστηκαν by nektaria...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

καλεεε που πηγατε ΟΟΟΟΟΟΟλες?????

• εμεις σηκωσαμε σχεδον ολα τα χαλια του σπιτιου κ απο αυριο θα αρχισουμε να τα πλενουμε. κρεμασαμε το φωτιστικο στο δωματιο του μικρου κ μια γενικη στα ντουλαπια της κουζινας. ΑΥΤΑ!!! ναναι δηλαδη καλα ο αντρας μου που βοηθησε(για να μην πω οτι τα εκανε σχεδον ολα) αυταααααααααα:tongue:

εμενα εχει μεινει μονο ο μυλος κατω να τον κανει..καθημερινα καιρο τωρα κανω λιγο λιγο απο κατι...αλλαξα και καποια πραγματα που ηταν χαμηλα και στο σκυψιμο δεν με βολευαν ,οποτε τοτε καθαρισα κιολας...θα βαλεις κανενα χαλι στο σπιτι παλι ή θα τα μαζεψεις εντελως?

Λαχανιάζω με το παραμικρό κ εγώ έχω κ σκάλες στο σπίτι άσε έχει κατέβει κ το μωρό κ με πιέζει πολύ στις άλλες εγκυμοσύνες δεν το καταλάβαινα τόσο αυτό .

Με ενοχλούν κ οι μυρωδιές από τα απορρυπαντικά λόγο το άσθμα κ όλο βήχω τώρα από το καθάρισμα:confused:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

εμενα εχει μεινει μονο ο μυλος κατω να τον κανει..καθημερινα καιρο τωρα κανω λιγο λιγο απο κατι...αλλαξα και καποια πραγματα που ηταν χαμηλα και στο σκυψιμο δεν με βολευαν ,οποτε τοτε καθαρισα κιολας...θα βαλεις κανενα χαλι στο σπιτι παλι ή θα τα μαζεψεις εντελως?

ποιοσ μυλοσ?:?:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Ωραια ειναι βρε τα βαρυφορτομενα δεν μου αρεσουν καθολου!!εμεις δωματιο δε φτιαχνουμε ακομα μετα τους 6 μηνες αφου τωρα θα ειναι ταλαιπωρεια περα δωθε ολο το βραδυ!!

εγω μαλωσα με τον αντρα μου προχθες...επιμενει οτι το μωρο δεν πρεπει να μεινει μαζι μας στην κρεβατοκαμαρα πανω απο 2-3 μηνες...εχει διαβασει κατι βιβλια παιδοψυχολογιας και κατεληξε στο συμπερασμα οτι τα μωρα καταλαβαινουν με την μυρωδια κ οχι μονο,το δωματιο μας,το δικο τους κλπκλπ..οποτε δεν πρεπει να συνηθισουν ουτε στα παρα πολλα χαδια ,ουτε στις υπερβολικες αγκαλιες(οπως βλεπω οτι συμβαινει δυστυχως σε μαμαδες του μαρτιου-που για να μην κλαψουν λιγααακι τα παιδια τα κρατανε συνεχεια αγκαλια),ουτε στο δωματιο μας και στο αχ,το παιδι..!!!βεβαια τουπα οτι τωρα τα λες ολα ευκολα,αλλα μετα να σε δω!!!

να πω την αληθεια κ εγω ειχα αποφασισει μονο τα βραδυα στην αρχη να την βαζω μαζι να κοιμαται κ ολη την υπολοιπη μερα στο δωματιο της..να μαθει κ στην κουνια και στον χωρο της...αλλωστε εχει τεραστιο δωματιο και αυτη και το αλλο μας παιδι με το καλο!οποτε,θα βαλω και την κουνιστη πολυθρονα εκει και τα πρωινα θαμαστε βολικοτατα πιστευω.....

με τη συνταγη για φραουλεσ τι εγινε?

δεν εχω φαει ακομα...περιμενε απο καποια αλλη...εξαλλου εμενα μου αρεσουν παντα σε γιαουρτι ή σε φρουτοσαλατα...τωρα εγω βαζω maple syrop μονο πανω..ουτε ζαχαρη ουτε τπτ...

Διαφημίσεις

Λαχανιάζω με το παραμικρό κ εγώ έχω κ σκάλες στο σπίτι άσε έχει κατέβει κ το μωρό κ με πιέζει πολύ στις άλλες εγκυμοσύνες δεν το καταλάβαινα τόσο αυτό .

Με ενοχλούν κ οι μυρωδιές από τα απορρυπαντικά λόγο το άσθμα κ όλο βήχω τώρα από το καθάρισμα:confused:

και εμενα 3 μερες τωρα απο το πουθενα ,ξεκινησε να με χτυπαει παρα παρα πολυ κατω...την τεταρτη ειχα παει γιατρο κ λεγαμε αν θα ειμαστε τυχεροι κ περασει το κεφαλι της ευκολα κατω απο τον πλακουντα και βγει εξω χωρις κ.τ...και πλεον,ουυυυυυ,ανετα νομιζω...οσο για το ασθμα,προσεχε!!μην σε πιασει τπτ.δεν εχεις καμια μασκουλα να βαλεις??χειρουργικη??εμενα ετσι μου ειπε ο ωρλ μου για την αλλεργια μου...οταν θελω να καθαριζω εξω πολυ ωρα ή κατι που μπορει ναχει πολυ σκονη!

ειναι ενα ωραιο κ ευκολο μιλφειγ με φραουλες μιαμ μιαμ

ΥΛΙΚΑ

4 ψημμένα φύλλα σφολιάτας

300l κρέμα γάλακτος

2 κουπάκια τυρί κρέμα (600γρ)

1 κούπα ζάχαρη άχνη

1 κιλό φράουλες

1/2 κούπα μαρμελάδα φράουλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Χτυπάμε την κρέμα με την άχνη σε σαντιγύ. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε απαλά για 3 λεπτά. Βάζουμε σε μια πιατέλα το πρώτο φυλλο σφολιάτας. Το αλοίφουμε ελαφρά με μαρμελάδα φράουλα, στρώνουμε λίγη κρέμα, μετά βάζουμε λίγες φράουλες κομμένες σε φετάκαι και από πάνω βάζουμε το δεύτερο φύλλο σφολιάτας. Συνεχίζουμε να χτίζουμε το μιλφέιγ με το ίδιο τρόπο μόνο που την επιφάνεια του τελευταίου φύλλου την πασπαλίζουμε με αρκετή ζάχαρη άχνη.

...θα βαλεις κανενα χαλι στο σπιτι παλι ή θα τα μαζεψεις εντελως?

σκεφτομαι να βαλω κανενα διαδρομακι. θα δουμε αναλογα τι θα προλαβω.προς το παρον τα μαζεψα ολα,θα πληθουν κ μετα βλεπουμε :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...