Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εχετε φτιαξει το δωματιο των μωρων? εμενα μου ειπαν οτι δεν κανει να φερω τα επιπλα πριν γεννηθει η μπεμπα!και τα εχω αφησει στο μαγαζι μολις γεννησω θα μας τα φερουν! και εγω τους ακουσα το μονο που καναμε βαψαμε τους τοιχους ενα απαλο λιλα και αγορασαμε ειδικα αυτοκολλητα για τον τοιχο με πυργους και πριγκιπισσες και τα κολλησαμε ειναι τελειο!

Τέλειο πρέπει να είναι!

Σ' αυτά με το τι πρέπει και τι όχι θα συμφωνήσω με τη Νεκταρία! Και εμένα ο άντρας μου δεν με άφησε στον 4ο-5ο μήνα να ψωνίσω -που ένιωθα ακόμα πολύ καλά και είχε και εκπτώσεις - γιατί έλεγε ότι είναι νωρίς και δεν είναι "καλό" και τώρα το έχω "σκυλομετανιώσει" που τον άκουσα! Νομίζω ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό και τρυφερό για μια μέλλουσα μανούλα να ετοιμάσει το δωμάτιο του μωρού της όπως εκείνη το θέλει και το ονειρεύεται! Τα έκανα τα ίδια χαζά και εγώ στις πρώτες μου κόρες και μέχρι και τώρα ένιωθα ένα κενό, ένα απωθημένο...

Όπως νιώθεις κοπέλα μου και μην επηρρεάζεσαι από άλλους. Ότι νιώθεις εσύ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα...

Τι κανετε κορίτσια...Εχετε πιασει ρουχοσυζήτηση??

Λοιπόν η άποψη μου (και της μαίας) είναι να πράξουμε ανάλογα με τον καιρό, όπως νιωθουμε εμεις νιωθουν και τα μπεμπεκια μας...

Μια φίλη μου πριν 3 χρόνια που ειχε γεννησει Ιουλιο, λυσσαξαν οι μαμαδες και το σκεπαζαν το παιδί, του εβαζαν σκουφάκια, μακρυμανικα και τετοια και εβγαλε κοκκινιλες το μωρακι σε ολο το σωμα του απο τη ζεστη...οταν τομειδε η παιδιατρος ΑΦΡΙΣΕ!

Ο αντρας της μετα πεταξε ολες τις μαμαδες εξω!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

εγω θα κανω χαλβα σιμιγδαλενιο πιο μετα...τι γευση κεηκ εκανες? τα λατρευω τα κεηκ...κανω οτι συνδυασμο υπαρχει χεχε

Τρελαινομαι για χαλβα σιμιγδαλένιοοοοοοο!!!μιαμ!

Εγω δεν ακουσα κανένα σε σχεση με το ποτε θα ψωνίσω/ φερω τα πραγματα σπίτι κτλ...

Δεν πιστευω σε προλήψεις, ηθελα να τα κανω οποτε ενιωθω εγω οκ..

Μια φορα πηγε η καημενη η μαμα μου να μου πει κατι σχετικό (επειδη παρειγγειλα το καροτσι πολύ νωρις και τελιακ το βρηκα ετοιμοπαραδοτο και το πηρα σπιτι) και νευριασα τοσο πολύ....ποτε να το παρω δηλαδη?οταν παει φανταρος???

Αλλωστε θελω να ειναι ολα ετοιμα να μην εχω τπτ να κανω μετά γιατί δεν θέλω κατσικώματα στο σπίτι!

ηταν ενα ρολο που ειχε διαφορα κομματια πριγκηπισες πουλια καστρα και καρδιες εφαντασου εχει πιασει ολο τον τοιχο!το ιδιο εχεις?

οχι...δεν μπορουσα να αποφασισω τι να πρωτοπαρω,καιρο τωρα..και προχθες εντελως τυχαια το ειδα στο ηρα και το πηρα κατευθειαν...μου αρεσαν τα σχεδια και δεν το πολυσκεφτηκα...ή τωρα ή ποτε...θα βαλω φωτο μετα..

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

post-26931-14825440151146_thumb.jpg_11-04-10.jpg]

δεν ειναι σαν αυτα τα τρελα που ειχα δει...αλλα απο κοντα ειναι ολα τοσο ωραια..και εχω αλλα πιο μεγαλα που θα τα βαλω στο πλαι της κουνιας...ο αντρας μου ηθελε άλλα να κολλησουμε..αλλά πολλα σχεδια ειχαν κομματια πολυ μπλιαχ..οποτε προτιμησα αυτα που ειναι ολα ωραια..ακομα θελει να τα ξεκολλησει!!!λεει οτι ειναι πολυ λιτα..κατσε βρε παιδι μου να μπουν τα επιπλα και να τελειωσει το δωματιο του λεω...οχι αυτος..πρεπει να εχει αποψη για ολα...αμαν

post-26931-14825440147925_thumb.jpg

post-26931-14825440148702_thumb.jpg

post-26931-14825440149479_thumb.jpg

post-26931-14825440150296_thumb.jpg

Επεξεργάστηκαν by nektaria...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

εγω θα κανω χαλβα σιμιγδαλενιο πιο μετα...τι γευση κεηκ εκανες? τα λατρευω τα κεηκ...κανω οτι συνδυασμο υπαρχει χεχε

Κι εγώ τρελλαίνομαι για σιμιγδαλένιο χαλβά αλλά επειδή τρώω κυρίως εγώ (τα παιδιά σχεδόν καθόλου) και ο άντρας μου λίγο αποφεύγω να κάνω για να μην το τρώω όλο μόνη μου!

Κέηκ κάνω συνήθως το απλό με βανίλια ή πορτοκάλι και το χωρίζω στα 2 : ένα πασπαλισμένο με άχνη και ένα "καλυμμένο" με σοκολάτα!

[ATTACH]384[/ATTACH][ATTACH]385[/ATTACH][ATTACH]386[/ATTACH][ATTACH]387[/ATTACH][ATTACH]388[/ATTACH]

δεν ειναι σαν αυτα τα τρελα που ειχα δει...αλλα απο κοντα ειναι ολα τοσο ωραια..και εχω αλλα πιο μεγαλα που θα τα βαλω στο πλαι της κουνιας...ο αντρας μου ηθελε άλλα να κολλησουμε..αλλά πολλα σχεδια ειχαν κομματια πολυ μπλιαχ..οποτε προτιμησα αυτα που ειναι ολα ωραια..ακομα θελει να τα ξεκολλησει!!!λεει οτι ειναι πολυ λιτα..κατσε βρε παιδι μου να μπουν τα επιπλα και να τελειωσει το δωματιο του λεω...οχι αυτος..πρεπει να εχει αποψη για ολα...αμαν

Ωραια ειναι βρε τα βαρυφορτομενα δεν μου αρεσουν καθολου!!εμεις δωματιο δε φτιαχνουμε ακομα μετα τους 6 μηνες αφου τωρα θα ειναι ταλαιπωρεια περα δωθε ολο το βραδυ!!

rXrPp3.png

[ATTACH]384[/ATTACH][ATTACH]385[/ATTACH][ATTACH]386[/ATTACH][ATTACH]387[/ATTACH][ATTACH]388[/ATTACH]

Μπράβο νεκταρία! Καταπληκτικά!

Εγώ τέτοια θα βάλω του χρόνου που θα γυρίσουμε Ελλάδα και θα έχει η μπουμπού μας το δικό της δωμάτιο γιατί εδώ θα την έχουμε στην κρεβατοκάμαρα και άλλωστε το σπίτι είναι νοικιασμένο, έχει ταπετσαρία στους τοίχους και οι Γερμανοί είναι λίγο κάπως... αυστηροί.. με τα σπίτια κλπ...

Εγω δεν ακουσα κανένα σε σχεση με το ποτε θα ψωνίσω/ φερω τα πραγματα σπίτι κτλ...

Δεν πιστευω σε προλήψεις, ηθελα να τα κανω οποτε ενιωθω εγω οκ..

Αλλωστε θελω να ειναι ολα ετοιμα να μην εχω τπτ να κανω μετά γιατί δεν θέλω κατσικώματα στο σπίτι!

Πολύ σωστή σε βρίσκω!!!:D

χαλβα!!!!μιαμ μιαμ!!!σε ολη την εγκυμοσυνη χαλβα κ φραουλες να ετρωγα μια χαρα θα ημουνα!!εχω φαει τονους φραουλες κ απ οτι εχω καταλαβει κ η μπεμπα μου τις λατρευει κανει σαν τρελη οταν φαω κ τη πιανει κ λοξιγκας!!!χαχα!!εχει πολυ πλακα!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

!εχω φαει τονους φραουλες κ απ οτι εχω καταλαβει κ η μπεμπα μου τις λατρευει κανει σαν τρελη οταν φαω κ τη πιανει κ λοξιγκας!!!χαχα!!εχει πολυ πλακα!!

Κι εμένα με έχει πιάσει κάτι με τις φράουλες andith.Λες να το έχουν τα κορίτσια;Λες να μας βγουν μικρές "Φραουλίτσες";:tongue::tongue::tongue:

Πολύ σωστή σε βρίσκω!!!:D

:D:D είμαι φαν της θετικης σκέψης

χαλβα!!!!μιαμ μιαμ!!!σε ολη την εγκυμοσυνη χαλβα κ φραουλες να ετρωγα μια χαρα θα ημουνα!!εχω φαει τονους φραουλες κ απ οτι εχω καταλαβει κ η μπεμπα μου τις λατρευει κανει σαν τρελη οταν φαω κ τη πιανει κ λοξιγκας!!!χαχα!!εχει πολυ πλακα!!

φραουλες κι εγω ΤΟΝΟΥΣ!!!!

Κι εμένα με έχει πιάσει κάτι με τις φράουλες andith.Λες να το έχουν τα κορίτσια;Λες να μας βγουν μικρές "Φραουλίτσες";:tongue::tongue::tongue:

μπα κι ο δικός μου που ειναι αγορακι τρελαινεται:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...