Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχα...τι γλυκα!! ναι στην αρχη πρεπει να τους φοραμε τα σκουφακια, οτι καιρο κ να εχει...ειναι τοσο ευαισθητα τα κεφαλακια. κ εγω 4 εχω στο συνολο...δε χρειαζοντε παραπανω...

Κι εγώ έτσι λέω. Θα δείξει.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγώ πιστεύω ότι θα τα χρησιμοποιήσεις. Σκέψου τον εαυτό σου. Από τη στιγμή που θα γεννήσεις, θα φοράς μόνο κοντομάνικα με σορτσάκια; Δεν νομίζω. Και τις μπλουζίτσες τις μακρυμάνικες θα φοράμε και τα ζακετάκια και τα μακριά παντελόνια και το βράδυ αν κρυώνουμε, θα σκεπαζόμαστε και με κουβερτούλα (εγώ σίγουρα γιατί κρυώνω εύκολα).

μην ξεχνας ομως οτι τα μωρα φορανε ΠΑΝΤΑ ενα ρουχο λιγοτερο απο εμας...τουλαχιστον ετσι λενε...τωρα ειπαμε..αναλογα την περιοχη που μενεις και τον καιρο που εχεις...στα νησια ειναι αλλιως...κοντα στην θαλασσα γενικα ειναι αλλιως...παντως ουτε τα νεογεννητα φορανε παντα μακρυμανικα..γιατι του αυγουστου τα μωρα με 35 βαθμους θα του εβαζες μακρυ??με τπτ...αλλα βλεποντας και κανοντας..μακαρι ναχουμε καλο καιρο για να μην χρειαστουμε να σκεφτομαστε τετοια..α!εχει ζεστη??μηπως ιδρωσε το παιδι??ή μηπως εχει δροσια και χρειαζεται κ πιο χοντρη κουβερτουλα???

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

μην ξεχνας ομως οτι τα μωρα φορανε ΠΑΝΤΑ ενα ρουχο λιγοτερο απο εμας...τουλαχιστον ετσι λενε...?

εμας μας ειπαν οτι φοραμε εμεις φοραει κ το μωρο...τα μωρα δεν ιδρωνουν κιολας, τη θερμοκρασια τους τη καταλαβαινεις βαζοντας το χερακι σου στη κοιλιτσα τους. κ ετσι μπορεις να δεις αν κρυωνουν η ζεσταινοντε.

εμας μας ειπαν οτι φοραμε εμεις φοραει κ το μωρο...τα μωρα δεν ιδρωνουν κιολας, τη θερμοκρασια τους τη καταλαβαινεις βαζοντας το χερακι σου στη κοιλιτσα τους. κ ετσι μπορεις να δεις αν κρυωνουν η ζεσταινοντε.

Κι εγώ έτσι ξέρω.

Έπειτα μιλάμε για μια μεταβατική περίοδο από τη μια εποχή σην άλλη. Ας έχουμε, λοιπόν, λίγα απ΄όλα.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

στην αρχη δε θα του φορας σκουφακι? αυτα τα βαμβακερα?

οχι βεβαια.....ποιος τα βαζει πλεον??κανεις που ξερω εγω τουλαχιστον..ουτε στα μαγαζια τα προτεινουν,ακομα και τα εποχιακα..ταχουν για οποια τα ζητησει..σου λενε,απριλη-μαη..δεν παιζει να βαλεις..μονο οταν το βγαλω απο το μαιευτηριο κ εχει ασχημο καιρο θα του βαλω και αυτο μονο αν εχουμε παρκαρει μακρυα...

οσο για την κορδελα,θελω μονο μια βρε κοριτσια για καμια φωτο να βγαλω..οχι για συνεχεια..ημαρτον

και γαντακια εποχιακα που υπηρχαν και πουλανε μαζι με τα σκουφακια θα βαλω μονο αν δω οτι παει να μασουλησει χερακια ή τα βαζει στο προσωπο του...α!η κολλητη μου ειχε μαθει και τουκοβε τα νυχακια σωστα απο την αρχη κ δεν γρατζουνιστηκε ποτε..κ εννοειται δεν τα χρησιμοποιησε ουτε μια φορα..η ξαδερφη ομως επειδη δεν ηθελε πιπιλα το παιδι της και προτιμουσε δαχτυλακι,αναγκαστηκε να του φορεσει..ασε που ετριβε συνεχεια τα ματακια του λογω πονου..απο παιδι σε παιδι διαφερει...θα δειξει!!!

εδω εγω τουλαχιστον ξερω οτι ολοι λενε,απο τα διαφημιστικα της mothercare μεχρι την μαια μου,οτι πρεπει να φορας ενα λιγοτερο..αλλα τι να σου πω..αμα δεν εχεις ιδία αποψη,ολα τα ακουω βερεσε...οπως και τα σκουφακια...νομιζω θα το δουμε μονες μας...ε,τι λετε??στο σπιτι σιγουρα,οσοευαισθητα και αν ειναι τα κεφαλακια τους ,δεν νομιζω να αντεξει με σκουφακι.θα σκασει..δεν νομιζω οτι θα χρειαστει κιολας..βεβαια και παλι για φωτο κανενα περιεργο οπως ειπατε δεν θα το αρνηθω..με κανα φιογκο ή τπτ αλλο...μμμμμμ

θελουν διαδικασια τα σαλιγκαρια τα μαζευεις αλλα μετα απο 10 μερες τους τρως!εμενα μου αρεσανε αλλα τωρα δεν τα θελω να τα φαω!μακαρι να θηλασω κανει πολυ καλο στα μπεμπε μας!!!εχετε φτιαξει το δωματιο των μωρων? εμενα μου ειπαν οτι δεν κανει να φερω τα επιπλα πριν γεννηθει η μπεμπα!και τα εχω αφησει στο μαγαζι μολις γεννησω θα μας τα φερουν! και εγω τους ακουσα το μονο που καναμε βαψαμε τους τοιχους ενα απαλο λιλα και αγορασαμε ειδικα αυτοκολλητα για τον τοιχο με πυργους και πριγκιπισσες και τα κολλησαμε ειναι τελειο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

εδω εγω τουλαχιστον ξερω οτι ολοι λενε,απο τα διαφημιστικα της mothercare μεχρι την μαια μου,οτι πρεπει να φορας ενα λιγοτερο..αλλα τι να σου πω..αμα δεν εχεις ιδία αποψη,ολα τα ακουω βερεσε...οπως και τα σκουφακια...νομιζω θα το δουμε μονες μας...ε,τι λετε??στο σπιτι σιγουρα,οσοευαισθητα και αν ειναι τα κεφαλακια τους ,δεν νομιζω να αντεξει με σκουφακι.θα σκασει..δεν νομιζω οτι θα χρειαστει κιολας..βεβαια και παλι για φωτο κανενα περιεργο οπως ειπατε δεν θα το αρνηθω..με κανα φιογκο ή τπτ αλλο...μμμμμμ

βασικα θα σας πουν απο το νοσοκομειο την θερμοκρασια που πρεπει να ειναι το παιδι!η κοιλιτσα και τα χερακια κοιτας αν ειναι παγωμενα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

θελουν διαδικασια τα σαλιγκαρια τα μαζευεις αλλα μετα απο 10 μερες τους τρως!εμενα μου αρεσανε αλλα τωρα δεν τα θελω να τα φαω!μακαρι να θηλασω κανει πολυ καλο στα μπεμπε μας!!!εχετε φτιαξει το δωματιο των μωρων? εμενα μου ειπαν οτι δεν κανει να φερω τα επιπλα πριν γεννηθει η μπεμπα!και τα εχω αφησει στο μαγαζι μολις γεννησω θα μας τα φερουν! και εγω τους ακουσα το μονο που καναμε βαψαμε τους τοιχους ενα απαλο λιλα και αγορασαμε ειδικα αυτοκολλητα για τον τοιχο με πυργους και πριγκιπισσες και τα κολλησαμε ειναι τελειο!

ποιος σουπε καλε να μην φερεις τα επιπλα ακομα???εικασιες και προκαταληψεις!!!!ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!! τεσπα..εσυ ξερεις...εγω ειχα πει σχεδον σε ολους οτι μαλλον ειμαι εγκυος..πριν ακομα κανω το τεστ...και οταν σιγουρευτηκα το πα σε ολους πλεον...δεν πιστευα ποτε σε αυτα..αν ο καλος Θεουλης θελει να γινει αλλιως κατι,θα το κανει οποιαδηποτε στιγμη,ακομα και οταν γυρισουμε σπιτι απο μαιευτηριο..φτου,φτου μακρυα απο εμας βεβαια.....

Διαφημίσεις

τι αυτοκολλητακια πηρες????και εγω με πριγκηπισες και καστρα πηρα....

ηταν ενα ρολο που ειχε διαφορα κομματια πριγκηπισες πουλια καστρα και καρδιες εφαντασου εχει πιασει ολο τον τοιχο!το ιδιο εχεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

βασικα θα σας πουν απο το νοσοκομειο την θερμοκρασια που πρεπει να ειναι το παιδι!η κοιλιτσα και τα χερακια κοιτας αν ειναι παγωμενα!

Γιαυτο σου λενε καλο ειναι ναχεις θερμομετρο δωματιου ( κ με υγρασιομετρο)

για να βλεπεις ακομα και καλοκαιρι τι χρειαζεται το δωματιο του μωρου σου και κατεπεκταση το μωρο το ιδιο...γιατι εσυ μπορει να νομιζεις οτι κρυωνει το παιδι και να του φορεσεις...τα παντα..τα λενε οι παιδιατροι και γελανε..πανε λεει,σε διαφορα σπιτια και βλεπουνε τα νεογεννητα ως σαν κρεμμυδια ντυμενα...χειμωνα -καλοκαιρι..

παντως κοριτσια αυτη την εποχη τουλαχιστον στην αθηνα,παιζουν δυνατα κατι αρρωστειες παιδικες..τρελα ομως..οποτε προσεξτε..τοπε ο παιδιατρος της ξαδερφης μου χτες ,επειδη του ειπε για μενα που ειμαι εγκυος,και μου ειπε να προσεχουμε παρα πολυ...το παιδων ειναι ΓΕΜΑΤΟ απο κατι ..ουτε θυμαμαι πως τα ειπε...για οποιες γυριζουνε γυρω γυρω και βρισκονται με ασχετα παιδια..οι παλιες..thena ,anniko klp ξερετε κατι συγκεκριμενο???

Μόλις έκανα ένα κέηκ, γιατί αύριο αρχίζουν τα σχολεία και παίρνουν τα παιδιά μαζί τους, και επανήλθα.

εγω θα κανω χαλβα σιμιγδαλενιο πιο μετα...τι γευση κεηκ εκανες? τα λατρευω τα κεηκ...κανω οτι συνδυασμο υπαρχει χεχε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...