Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Antonia_ είπε:

Ο προηγούμενος γιατρός θεωρεί ότι είναι θέμα τύχης απλά ν πετύχουμε το καλό έμβρυο. Για προεμφυτετικο ρώτησα το νέο γιατρό αλλά θεωρεί πως δεν χρειάζεται. Βέβαια το σκέφτομαι κ θ το ξανασυζητησω μαζί του.

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα έμεινα έγγυος ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα. Κ άλλη μια βιοχημική. Οπότε 2/4 εμφυτεύσεις

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

πρίν από 2 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

Συγνώμη τώρα είδα ότι πήγες σε νέο γιατρό!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι νιώθεις πιο έντονα;Ανυπομονησία ,αγωνία.. θέλεις να έρθει γρήγορα η "μεγάλη" 'ωρα ή θέλεις να απολαύσεις κι άλλο την εγκυμοσύνη σου τώρα που τελειώνει;;;

μμ θα ελεγα οτι πλεον θελω να γεννησω...δε μπορω ουτε να σκυψω να φαω...ο μικρος δε σταματαει να κουνιεται κ αυτο το περιμενε με σκοτωνει...ειναι επειδη ειμαι πολυ οργανωτικη κ παντα ηξερα τι θα κανω ποτε κ με αυτο το θεμα δε μπορω κ τρελλαινομαι :D:D:D

θα μου λειψει πολυ η κοιλιτσα μου, οι κλωτσιτσες....πιο πολυ θα ελεγα ανηπομονυσια νιωθω να νιωσω το μεγαλειο της γεννας κ επιτελους να κρατησω το ψυχουλινι μου αγκαλια κ να του προσφερω ολα οσα εχω ονειρευτει...αχ τα σκεφτομαι κ συγκινουμαι πολυ:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

είμαι πολύ χαλαρό άτομο, αλλα χθες μόλις παρελαβα με επιασε αμοκ να τα κανω ολα...

Τα παρέλαβες όλα μαζί . Μάλλον για αυτό...

Εγώ τα παίρνω λίγα λίγα ..πχ τώρα παρήγγειλα το καροτσάκι και ανυπομονώ να το παραλάβω(βρήκα τελικά 3 σε 1 και το παρήγγειλα σε μαύρο με φουξ:D:tongue::D) http://www.lux4kids.de/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=18&category_id=12&option=com_virtuemart&Itemid=29

και ψάχνω τώρα για την "προίκα"..

τώρα παρήγγειλα το καροτσάκι και ανυπομονώ να το παραλάβω(βρήκα τελικά 3 σε 1 και το παρήγγειλα σε μαύρο με φουξ:D:tongue::D) http://www.lux4kids.de/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=18&category_id=12&option=com_virtuemart&Itemid=29

και ψάχνω τώρα για την "προίκα"..

αχ τι τελειο που ειναι!!!! εγω πηρα απο εδω τη προικα κ μου αρεσανε πολυ αυτα που εχει...εμεις πηραμε το Zanzibar set, στελνει κ σε ολη την Ευρωπη αυτος

http://www.linenstore.co.uk/cot-bed-bedding-1870/

καλά ναι δεν το συζητώ, ειναι μεγαλη ανακουφιση να εχεις τελειωσει..

η μαια μου είπε πως αν δεν χαλαρωσεις απο όλες τις εκκρεμμοτητες ο οργανισμος δεν μπαινει σε διαδικασια τοκετού

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

μμ θα ελεγα οτι πλεον θελω να γεννησω...δε μπορω ουτε να σκυψω να φαω...ο μικρος δε σταματαει να κουνιεται κ αυτο το περιμενε με σκοτωνει...ειναι επειδη ειμαι πολυ οργανωτικη κ παντα ηξερα τι θα κανω ποτε κ με αυτο το θεμα δε μπορω κ τρελλαινομαι :D:D:D

θα μου λειψει πολυ η κοιλιτσα μου, οι κλωτσιτσες....πιο πολυ θα ελεγα ανηπομονυσια νιωθω να νιωσω το μεγαλειο της γεννας κ επιτελους να κρατησω το ψυχουλινι μου αγκαλια κ να του προσφερω ολα οσα εχω ονειρευτει...αχ τα σκεφτομαι κ συγκινουμαι πολυ:rolleyes:

Κι εγώ κάπως έτσι ..ανάμικτα .. αισθάνομαι.. Ήθελα να δω πως είναι όταν μπαίνεις στο μήνα σου..

Σου εύχομαι ολόψυχα (και φυσικά σε όλες τις μέλλουσες μανούλες) ότι καλύτερο για τη γέννα και παραπάνω από όσα ονειρεύεσαι και προσδοκείς για το μέλλον του μωρού..

Κι εγώ συγκινήθηκα:cry::oops:

Πω πω σαν έγκυες με ορμόνες τρελλαμένες κάνουμε..χαχα

Διαφημίσεις

ααα ασε μη πουμε για τις ορμονες!!! ημουν που ημουν κλαψιαρα τωρα το εχω παρακανει.

να σκεφτομαι διαφορα αυτες τις μερες...11 χρονια με τον αντρα μου, 3 δυσκολα χρονια λογω αποστασης, μετα να κανουμε μαστερ με λιγα λεφτουδακια που ειχαμε κ κατι υποτροφιες γιατι οι γονεις μας φτωχουληδες, μετα καριερα, κ τωρα ενα μωρακι...σκεφτομαι ολα οσα περασαμε , ποσο δυνατους κ αγαπημενους μας εκαναν ολα αυτα κ ποσα ακομα εχουμε να περασουμε μαζι...σνιφ σνιφ...νομιζω πως το πρωτο μωρο ενος ζευγαριου σε κανει να σκεφτεσαι πολυ..δε ξερω 3χμαμα αν συμφωνεις...ή νιωθεις τα ιδια κ με το 3ο που περιμενεις τωρα? :)

αχ τι τελειο που ειναι!!!! εγω πηρα απο εδω τη προικα κ μου αρεσανε πολυ αυτα που εχει...εμεις πηραμε το Zanzibar set, στελνει κ σε ολη την Ευρωπη αυτος

http://www.linenstore.co.uk/cot-bed-bedding-1870/

Πολύ ωραίο !Κουνουπιέρα πήρες ή δεν χρειάζεσαι;

Πολύ ωραίο !Κουνουπιέρα πήρες ή δεν χρειάζεσαι;

οχι δεν εχω παρει....λες να σκασει μυτη κανα κουνουπι εδω στην Αγγλια ξαφνικα?:D:D:D

σοβαρα τωρα...εχω σκεφτει να παρω μια απλη γιατι ολο κ κανα μυγακι μπορει να μπει....κ ελεγα γι αυτη

http://www.amazon.co.uk/Clippasafe-CL170-Cot-Insect-Net/dp/B0006H4PF8/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I2HLK3YYVOH41W&colid=2BC3UZMJQB69G

με αυτο που εχω κολλησει κ δε μπορω να αποφασισω ειναι η τσαντα για το μωρο...εχει το καροτσι μια, αλλα επειδη εχω κ ταξιδια εκεινη ειναι μικρη. κ ελεγα να τη λρατησω να την εχω για τον παιδικο που θα τον στειλω κ να παρω αλλη για εμενα...αλλα δε ξερω ποια να παρω....δε μπορω να αποφασισω αν πρεπει να παρω μια μαυρη που να κανει για ολες τις περιστασεις, η αν πρεπει να παρω μια χρωματιστη. γιατι σκεφτομαι οτι δε θα μπορω να κουβαλαω κ δικη μου τσαντα...ουφ μπερδεμα ε? :D :D

Διαφημίσεις

κι εγω σε τσαντα δεν εχω καταληξει ακόμη...

Το σκεφτομαι, από τη μια κοιταζω στυλατες για να την κρατω κι εγω από την αλλη κοιταζω πιο γουτσου για να ειναι για το μπεμπέ....

δεν εχω ιδεα τι θα κανω

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

οχι δεν εχω παρει....λες να σκασει μυτη κανα κουνουπι εδω στην Αγγλια ξαφνικα?:D:D:D

σοβαρα τωρα...εχω σκεφτει να παρω μια απλη γιατι ολο κ κανα μυγακι μπορει να μπει....κ ελεγα γι αυτη

http://www.amazon.co.uk/Clippasafe-CL170-Cot-Insect-Net/dp/B0006H4PF8/ref=wl_it_dp_o?ie=UTF8&coliid=I2HLK3YYVOH41W&colid=2BC3UZMJQB69G

Αυτό όμως μόνο για την αρχή που θα είναι βρεφάκι .. γιατί για αργότερα που θα σηκώνεται...θα είναι πρακτικό λες γενικά???

κι εγω σε τσαντα δεν εχω καταληξει ακόμη...

Το σκεφτομαι, από τη μια κοιταζω στυλατες για να την κρατω κι εγω από την αλλη κοιταζω πιο γουτσου για να ειναι για το μπεμπέ....

δεν εχω ιδεα τι θα κανω

Παρομοίως!!!!!Αν βρείτε κάτι πείτε το...

Αυτό όμως μόνο για την αρχή που θα είναι βρεφάκι .. γιατί για αργότερα που θα σηκώνεται...θα είναι πρακτικό λες γενικά???

ναι δε θα ειναι πρακτικο....αλλα μετα θα πιασει Σεπτεμβρης...οποτε πανε οι μυγες..τον Αυγουστο θα ειμαστε Ελλαδα....γενικα δεν εχουμε κ πολλα ζωυφια εδω...κ γι αυτο ειπα για μια απλη...λες να χρειαστω κανονικη κουνουπιερα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...