-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 22 λεπτά , LENAKI19 είπε:
Καλησπέρα Αντωνία και καλή χρονιά!Και εγώ καινουρια είμαι σε αυτή τη διαδικασία,ακόμα είμαι στην αναμονή για την ετ.Εγω θα σου πω τη δική μου ιστορία.Ο άντρας μου έκανε το απλό σπερμοδιάγραμμα(αυτό που κάνει ο Λυμπεροπουλος),και ο γιατρός μου ήταν ικανοποιημένος από αυτό.Ωστοσο εμένα με έτρωγε για τον κατακερματισμό και όταν τον ρώτησα μου είπε κατά λέξη,εμένα δε μου χρειάζεται αν έχω να χαρίσω 400 ευρώ να πάει να το κάνει.Την μέρα της γονιμοποίησης ο εμβρυολόγος μου είπε ότι θα κάνει ότι χρειαστεί,εννοώντας ότι θα διαλέξει τα καλά.Και όντως από τα 6 ωάρια φτάσανε βλαστοκύστες την 5η ημέρα τα 4.Το ερώτημα μου είναι το εξής,όντως χρειάζεται αυτό το ειδικό σπερμοδιάγραμμα ή απλά προσπαθούν από παντού να μας τα πάρουν;Και αφού μπαίνουμε στην διαδικασία της εξωσωματικής και διαλέγουν τα καλά σπερματοζωάρια(κάπως λέγεται αυτή η μέθοδος ICSI,κάτι τέτοιο,και εγώ καινουρια είμαι)γιατί να χρεωθούμε επιπλέον ένα τέτοιο ποσό;Και κάτι ακόμα επειδή και αυτό δεν το κατάλαβα,η ΑΜΗ σου σε ποια μέτρηση είναι;ng;Όπως και να έχει η επιστήμη προχωράει και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα καταφέρεις να γίνεις μανούλα!Εγω ετών 34 με 0,69 ΑΜΗ!
Σε pmol είναι η ΑΜΗ μου. Κανένας απ' τους δυο γιατρούς δεν το ζήτησε το dfi. Απλά με τρώει πως από τα 8 έμβρυα κανένα δεν έδωσε τελειομηνη εγκυμοσύνη. Και τα 8 βλαστοκύστες 5 ημερών. Κ εγώ ICSI είχα κανει κ με zymot διάλεξαν τα καλά σπερματοζωαρια
πρίν από 18 λεπτά , little miracle είπε:να μπω κι εγω στην κουβεντα μιας κ η ιστορια μου ειναι πολυ πολυ μαγαλη κ ξεκιναει 11 χρονια πριν με κυριο προβλημα το σπερμα, εγω εχω καταληξει οτι οσα κ να κανεις κ να δεις, για το σπερμα τα πραγματα που μπορουν να γινουν ειναι ελαχιστα (κατι βιταμινες κλπ εννοω) κ παλι κανεις δεν σου λεει οτι αυτες θα βελτιωσουν οντως την κατασταση. οποτε κανεις το σταυρο σου να βρουν τα πιο καταλληλα σπερματοζωαρια για να γινει η δουλεια κι ειδικα στην περιπτωση σου κοριτσι μου που εισαι τοσο μικρη εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σιυ γιατι το ωαριο αναστρεφει ενα κακο σπερματοζωαριο και μετα την τριτη μερα στην ουσια πλεον αυτο παιζει τον πρωταγωνιστικο ρολο. το οτι πανε να μας τα αρπαξουν αππ παντου. μην το αναρωτιεσαι. ισχυει νομοτελιακα. τυχαινει κ εχω κοντινους ανθρωπιυς εργαζομενους σε αυτον τον χωρο κ ολοι μου επιβεβαιωνουν πως προκειται για μια κανονικη επιχειρηση. εννοειται πως κ καλοι γιατροι υπαρχουν κ τιμιοι κλπ κλπ αλλα κ παλι οπως κ να το κανεις ειναι ολα υπερτιμημενα κ ολοι βασιζονται στο οτι ο πνιγμενος απ τα μαλλια του πιανεται κ θα τα κανει ολα στην απελπισια του.
Απλά ζοριζομαι να στηριχτώ στο ότι περιμένω ν τύχει το καλό έμβρυο κ προσπαθώ ν αποκλείσω πράγματα.
-
Cafe Μάϊος 2010
-
Θέματα
-
- 7.580 απαντήσεις
- 930.545 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 473.335 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 127.483 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.161.103 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.015 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.580 απαντήσεις
- 930.545 εμφανίσεις
-
Σπερμοδιάγραμμα
Από DimMan, in Ιατρικά & Υγεία
- 1 απάντηση
- 38 εμφανίσεις
-
- 1.028 απαντήσεις
- 41.010 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 66
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 983 απαντήσεις
- 52.405 εμφανίσεις
-
- 961 απαντήσεις
- 98.264 εμφανίσεις
-
- 1.774 απαντήσεις
- 226.382 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 366 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 761 εμφανίσεις
-
- 584 απαντήσεις
- 176.592 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 5.723 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα