Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Καλησπέρα Αντωνία και καλή χρονιά!Και εγώ καινουρια είμαι σε αυτή τη διαδικασία,ακόμα είμαι στην αναμονή για την ετ.Εγω θα σου πω τη δική μου ιστορία.Ο άντρας μου έκανε το απλό σπερμοδιάγραμμα(αυτό που κάνει ο Λυμπεροπουλος),και ο γιατρός μου ήταν ικανοποιημένος από αυτό.Ωστοσο εμένα με έτρωγε για τον κατακερματισμό και όταν τον ρώτησα μου είπε κατά λέξη,εμένα δε μου χρειάζεται αν έχω να χαρίσω 400 ευρώ να πάει να το κάνει.Την μέρα της γονιμοποίησης ο εμβρυολόγος μου είπε ότι θα κάνει ότι χρειαστεί,εννοώντας  ότι θα διαλέξει τα καλά.Και όντως από τα 6 ωάρια φτάσανε βλαστοκύστες την 5η ημέρα τα 4.Το ερώτημα μου είναι το εξής,όντως χρειάζεται αυτό το ειδικό σπερμοδιάγραμμα ή απλά προσπαθούν από παντού να μας τα πάρουν;Και αφού μπαίνουμε στην διαδικασία της εξωσωματικής και διαλέγουν τα καλά σπερματοζωάρια(κάπως λέγεται αυτή η μέθοδος ICSI,κάτι τέτοιο,και εγώ καινουρια είμαι)γιατί να χρεωθούμε επιπλέον ένα τέτοιο ποσό;Και κάτι ακόμα επειδή και αυτό δεν το κατάλαβα,η ΑΜΗ σου σε ποια μέτρηση είναι;ng;Όπως και να έχει η επιστήμη προχωράει και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα καταφέρεις να γίνεις μανούλα!Εγω ετών 34 με 0,69 ΑΜΗ!

Σε pmol είναι η ΑΜΗ μου. Κανένας απ' τους δυο γιατρούς δεν το ζήτησε το dfi. Απλά με τρώει πως από τα 8 έμβρυα κανένα δεν έδωσε τελειομηνη εγκυμοσύνη. Και τα 8 βλαστοκύστες 5 ημερών. Κ εγώ ICSI είχα κανει κ με zymot διάλεξαν τα καλά σπερματοζωαρια

πρίν από 18 λεπτά , little miracle είπε:

να μπω κι εγω στην κουβεντα μιας κ η ιστορια μου ειναι πολυ πολυ μαγαλη κ ξεκιναει 11 χρονια πριν με κυριο προβλημα το σπερμα, εγω εχω καταληξει οτι οσα κ να κανεις κ να δεις, για το σπερμα τα πραγματα που μπορουν να γινουν ειναι ελαχιστα (κατι βιταμινες κλπ εννοω) κ παλι κανεις δεν σου λεει οτι αυτες θα βελτιωσουν οντως την κατασταση. οποτε κανεις το σταυρο σου να βρουν τα πιο καταλληλα σπερματοζωαρια για να γινει η δουλεια κι ειδικα στην περιπτωση σου κοριτσι μου που εισαι τοσο μικρη εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σιυ γιατι το ωαριο αναστρεφει ενα κακο σπερματοζωαριο και μετα την τριτη μερα στην ουσια πλεον αυτο παιζει τον πρωταγωνιστικο ρολο. το οτι πανε να μας τα αρπαξουν αππ παντου. μην το αναρωτιεσαι. ισχυει νομοτελιακα. τυχαινει κ εχω κοντινους ανθρωπιυς εργαζομενους σε αυτον τον χωρο κ ολοι μου επιβεβαιωνουν πως προκειται για μια κανονικη επιχειρηση. εννοειται πως κ καλοι γιατροι υπαρχουν κ τιμιοι κλπ κλπ αλλα κ παλι οπως κ να το κανεις ειναι ολα υπερτιμημενα κ ολοι βασιζονται στο οτι ο πνιγμενος απ τα μαλλια του πιανεται κ θα τα κανει ολα στην απελπισια του.

Απλά ζοριζομαι να στηριχτώ στο ότι περιμένω ν τύχει το καλό έμβρυο κ προσπαθώ ν αποκλείσω πράγματα.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να σαι καλά κοριτσαρα...

ΒΑσικά δεν εχω αποφασίσει ακόμη τι θέλω, έλεγα μηπως πάρω πίτσα αλλα το στομάχι μου δεν εχει καταλήξει!!

Κι εγώ παλεύω αυτή τη στιγμή γιατί νιώθω ότι δεν χόρτασα..:oops::oops::oops:

Οχι κ διαβαζα ενα θεμα τωρα στο parents κ καποιες καπελες ελεγαν οτι εχουν πρωτογαλα απο τον 6 μηνα,εγω τιποτα κ ηθελα να σας ρωτησω εσεις εχεται πρωτογαλα?

ναι εγω εχω καποια υγρα, στον 8τα παρατηρησα ομως. κ οπως διαβασα κ εγω κ οπως μου ειπε ο γιατρος μου να μην πειραζω καθολου το στηθος μου,ουτε να το ζουλαω γιατι προκαλουνται συσπασεις

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Eγώ όταν ένιωσα να πεινάω είπα ας φαω ενα καροτακι και ενα αγγουρακι - αλλα μάταια καθότι δεν χόρτασα και το εχω καταλαβει εδώ και καμια ΄ωρα αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω τι θα ήθελα να φάω!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ναι εγω εχω καποια υγρα, στον 8τα παρατηρησα ομως. κ οπως διαβασα κ εγω κ οπως μου ειπε ο γιατρος μου να μην πειραζω καθολου το στηθος μου,ουτε να το ζουλαω γιατι προκαλουνται συσπασεις

Αλήθεια?????:oops:

ναι αληθεια:tongue: και μαλιστα η μαια στα μαθηματα ανωδυνου τοκετου μου ειπε, πως αφου γεννησουμε ενας ακομα λογος που πρεπει να δοσουμε το πρωτογαλα στα μωρακια μας ειναι αυτος(οτι δηλαδη γινονται οι απαραιτητες συσπασεις για να καθαρισει η μητρα)

88M1p3.pngycQap3.png

ναι αληθεια:tongue: και μαλιστα η μαια στα μαθηματα ανωδυνου τοκετου μου ειπε, πως αφου γεννησουμε ενας ακομα λογος που πρεπει να δοσουμε το πρωτογαλα στα μωρακια μας ειναι αυτος(οτι δηλαδη γινονται οι απαραιτητες συσπασεις για να καθαρισει η μητρα)

Αυτό το ξέρω απλά φαντάστηκα ότι προκαλούνται από κανονικό θηλασμό κι όχι αν το πιέσεις λίγο...Πάντως thank you για την ενημέρωση. Καλό είναι να προσέχουμε ...για να έχουμε(να αποφύγουμε κανένα απρόοπτο!!! )

Διαφημίσεις

εμένα ναι και δεν ειναι και του χαρακτηρα μου!!!χααααα

Εμένα που ήταν του χαρακτήρα μου ..άσε τι να σου λέω..

'Εχω κάνει ότι μπορείτε ..και δε μπορείτε να φανταστείτε.. Από κουζίνα, μπάνια, το δωμάτιο των κοριτσιών, την αποθήκη ...και φυσικά κρεβατοκάμαρα.. Και όλα μέσα και έξω .. ντουλάπια..συρταράκια..ραφάκια..Γενική εκκαθάριση..Αχ το ευχαριστήθηκα όμως!!

Και για να είμαστε ειλικρινής μου έμειναν λίγα ακόμα...

ουουυυυ κ εγω ολα τα ταχτοποιησα...εκανα γενικη μεσα στις ντουλαπες..στα ντουλαπια της κουζινας, επλυνα κουρτινες...εινια αυτο που λεμε nesting χεχε...ετοιμαζομαστε κοριτσακια....παντως καλο ειναι που τα κανουμε πριν μπουμε στο μηνα μας..εγω τωρα μπηκα κ νιωθω ηρεμη κ ησυχη :)

ουουυυυ κ εγω ολα τα ταχτοποιησα...εκανα γενικη μεσα στις ντουλαπες..στα ντουλαπια της κουζινας, επλυνα κουρτινες...εινια αυτο που λεμε nesting χεχε...ετοιμαζομαστε κοριτσακια....παντως καλο ειναι που τα κανουμε πριν μπουμε στο μηνα μας..εγω τωρα μπηκα κ νιωθω ηρεμη κ ησυχη :)

Τι νιώθεις πιο έντονα;Ανυπομονησία ,αγωνία.. θέλεις να έρθει γρήγορα η "μεγάλη" 'ωρα ή θέλεις να απολαύσεις κι άλλο την εγκυμοσύνη σου τώρα που τελειώνει;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...