Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @MK2012διάβασα τα νέα σου. Κάνε τα ραντεβού σου και με τους άλλους γιατρούς και πιστεύω θα βρεθεί μια άκρη. Μην χάνεις την πίστη σου , πιστεύω ότι θα βρεθει λύση. 

Κορίτσια όσες  έχετε κάνει βελονισμό , έχετε κάποιο  να προτείνετε Αθήνα ; 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μωρε δεν εχω προβλημα με το να φαω...αλλωστε μονο 5 κιλα εχω βαλει....αλλα δε βολευομουνα στο τραπεζι...ασε ρεζιλι πρεπει να εγινα στο μαγαζι

χαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όπως είπα φεύγω για τα σουβλάκια εγω

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βασικα στο θηλασμο ξερω απο ολους ακομα κ απο τη μαμα για 35 χρ. πριν οτι πρεπει να προσεχεις πολυ τη διατροφη σου...γιατι ειναι σαν να τρωει το ιδιο σου το παιδι...ο,τι τρως εσυ!!!κρεμμυδια,σκορδα,καφεινη,μπροκολα,κλπκλπ....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

εγω παντως βρε κοριτσια δεν εχω συναισθηση των αποστασεων και ψιλοβρισκω με την κοιλια μου σε διαφορα σημεια οπως περναω...ακομα κ στο τραπεζι οταν τρωω..κανω να πιασω τη σαλατα κ τσουκ..βρισκω !!!ανοιγω τη ντουλαπα κ αμα δε προσεξω την ανοιγω πανω μου..ελεος..τιναι αυτο το πραγμα..κ να πεις οτι την εχω τεραστια...οχι!!

εντωμεταξυ ειχα αφησει τα περισσοτερα καλοκαιρινα μας στην αιγινα,οποτε τωρα που ζητησα κ μου τα στειλανε,ειπα να ξεκινησω φρεσκαρισμα,γιατι αν γεννηθει η μπεμπα,δεν ξερω τι θα πρωτοπρολαβω..εσεις εχετε προετοιμαστει καθολου με τα καλοκαιρινα σας???

Διαφημίσεις

Πόσο σε καταλαβαίνω με τους πόνους!!

Περνανε με το depon? και που είναι περίπου οι πόνοι σου? Και τέλος πόσα Yutopar πέρνεις τη μέρα?

Δεν ξέρω πώς ακριβώς λειτουργεί το Depon, αλλά κάθε φορά που το παίρνω, με ανακουφίζει άμεσα. Είναι πολύ καλό. Παίρνω δύο τη φορά, όμως.

Εγώ έχω συσπάσεις από την 16η εβδομάδα. Πετρώνει η κοιλιά, πονάω, κοκκινίζω, ιδρώνω... Τώρα έχω λιγότερες σε αριθμό, αλλά πιο έντονες από ό,τι παλιότερα. Yutopoar παίρνω μισό ανά 6ωρο. Αυτό που έχω προσέξει είναι ότι όσο πιο στρεσσαρισμένη είμαι, τόσο χειρότερα είναι τα πράγματα. Όταν βγαίνω έξω, ξεχνιέμαι και είμαι πολύ καλύτερα.

Μόλις μίλησα με τη Στέλλα και παρήγγειλα το Sling μου!

Η κοπέλα είναι πολύ γλυκιά και πολύ φιλική και δίνει ωραίες συμβουλές.

Μου πρότεινε να φτιάξει αυτό και όπου έχει λαδί να βάλουμε γαλάζιο.

Η ιδέα μου άρεσε πολύ και το παρήγγειλα ήδη!!

Όταν το παραλάβω θα σας στείλω φωτο!

είμαι ενθουσιασμένη!!!!!!!

:D:D:D:D:tongue::tongue::tongue::tongue:

Πείτε μου αν σας αρέσει????????????

Είναι τέλειο! Με γεια! :D:D:D

η κουνια που πηρατε εχει ροδακια?

τι μαρκα ειναι?

ψαχνουμε με ροδακια και εχω πελαγωσει........................:confused:

Τις κούνιες της micuna τις ξέρεις; Αυτές έχουν ροδάκια. Το ίδιο και οι συρταριέρες. Κοίτα τις πιο μικρές. Αυτές έχουν σίγουρα.

2522daf9de.png

swGop2.png

Τις κούνιες της micuna τις ξέρεις; Αυτές έχουν ροδάκια. Το ίδιο και οι συρταριέρες. Κοίτα τις πιο μικρές. Αυτές έχουν σίγουρα.

Τελικά, όλες τις micuna έχουν ροδάκια. Ρίξε μια ματιά στο site της εταιρείας. Είναι πολύ όμορφες οι κούνιες.

2522daf9de.png

swGop2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Ολες ειστε καλα απ'οτι διαβαζω!!!Εγω μολις γυρισα απο τον γιατρο και μου ειπε πως θα κανουμε εισαγωγη για τον τοκετο(καισαρικη)στις 29 απριλη!!!!!!!αντε-αντε....ανυπομονω!!!ο μικρος εχει φτασει-κατα προσεγγιση- τα 3 κιλα!!!!!

διαβαζα που συζητουσατε για τα σκυλακια......εχουμε ενα μικροσωμο(γαλλικο μπουλντογκ) και οταν εμεινα εγκυος ρωτησα τον γυναικολογο και τον παιδιατρο και ειπαν πως δεν υπαρχει κανενα προβλημα,αρκει ο σκυλος να μην μπαινει στο δωματιο του μωρου για τους πρωτους 2-3 μηνες μεχρι να κανει τα εμβολια ο μπεμπης!!!

φιλακια σε ολες!!!

Ik3Qp3.png

pULlp2.png

NfPLp2.png

Διαφημίσεις

καλησπεριζω τα κοριτσια...σημερα βολταρισα πολυ...μεχρι κ κρουαζιερα μικρη εκανα :)

παω για το μπανακι μου κ επανερχομαι να πουμε τις βραδυνες μας κουβεντες χιχιχιχι

εγω τσακίζω μια kit-kat, αφου πρώτα τσάκισα δυο τοστάκια:D:D:D

καλα κ γω εχω φαει τα παντα σημερα!!με χει πιασει μια πεινα!!

χα χα πόσο σε νιώθω... τώρα τρώω μια μπανάνα και η νύχτα προβλέπετε άγρια:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...