Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @MK2012διάβασα τα νέα σου. Κάνε τα ραντεβού σου και με τους άλλους γιατρούς και πιστεύω θα βρεθεί μια άκρη. Μην χάνεις την πίστη σου , πιστεύω ότι θα βρεθει λύση. 

Κορίτσια όσες  έχετε κάνει βελονισμό , έχετε κάποιο  να προτείνετε Αθήνα ; 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημεραααααααααααα ολη μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μετα απο 3-4 βραδια που με ξυπναγε το μπουμπουκι μου καθε μιση ωρα, σημερα με αφησε να κοιμηθω!!!!!

Χθες κουραστικα αρκετα γιατι αδειασα το δωματιο του μπεμπη, εχω μεινει πολυ πισω, δεν εχω ψωνισει τιποτα απο ρουχαλακια-κουβερτες κλπ. Μου φενεται θα παω να παρω 1-2 απο ολα να τελειωνω και οτι χρειαστω επιπλεον να στελνω αλλους χιχιχιι

οντως εχεις αργησει λιγο..οχι για αλλο λογο,αλλα γιατι σε λιγο δεν θα εχεις αντοχες για πολλα πολλα...παντως το πιο ευκολο ειναι να παρεις οπως ειπες 2-3 πραγματακια απο τωρα,να τα πλυνεις και να τα σιδερωσεις(γιατι καμια μας δυστυχως δεν ξερει αν θα θελησει το μωρο μας να βγει νωριτερα) και μετα αναλογα με το τι θα χρειαστεις θα στελνεις να σου αγοραζουν...εγω βλεπω απο πολλες μανουλες το ποσο διαφορετικα η καθεμια λειτουργει..και τι χρειαζεται...και εγω τα βασικα εχω παρει...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νεκταρια μου βλεπω οτι εισαι απτον ΑΓ.Δημητριο . μηπως καπου σε καμια αντζεντα εχεις προχειρο το τηλ του δημαρχειου ?????πρεπει να παω να ξεγραφτω απτην οικογενειακη μεριδα του πατερα μου κ ελεγα να τηλεφωνουσα μηπως ειναι κατι που γινεται απο ΚΕΠ κ γλιτωσω την ταλαιπωρια.ξερω πως ηδη το εχω αμελησει αρκετα κ φοβαμαι μηπως εχω προβλημα μολις ερ8ει ο μπεμπης

88M1p3.pngycQap3.png

οντως εχεις αργησει λιγο..οχι για αλλο λογο,αλλα γιατι σε λιγο δεν θα εχεις αντοχες για πολλα πολλα...παντως το πιο ευκολο ειναι να παρεις οπως ειπες 2-3 πραγματακια απο τωρα,να τα πλυνεις και να τα σιδερωσεις(γιατι καμια μας δυστυχως δεν ξερει αν θα θελησει το μωρο μας να βγει νωριτερα) και μετα αναλογα με το τι θα χρειαστεις θα στελνεις να σου αγοραζουν...εγω βλεπω απο πολλες μανουλες το ποσο διαφορετικα η καθεμια λειτουργει..και τι χρειαζεται...και εγω τα βασικα εχω παρει...

Το ξερω οτι αργησα, αλλα δουλευα σαν τρελη μεχρι Μ.Πεμπτη γιατι επρεπε να βγει η δουλεια και να εκπαιδευσω μια καινουργια κοπελα και δεν ειχα καθολου κουραγια τα απογευματα. Ελπιζω να προλαβω τουλαχιστον τα βασικα μεχρι να μπω στον εννατο σε 10 μερες.

Παω βολτιτσα τωρα να περπατησω λιγουλακι, καλο σ/κ σε ολες

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

κοριτσακια σας καληνυχτιζω ...ηρθε ο αντρουλης μου..να κανουμε και λιγο σεξξξξξξ...........

πλακα κανω..αν και πως κ πως το περιμενω τον επομενο μηνα...οπως διαβαζω και απο τις κοπελες του απριλιου....

xa nektaria k amis pou to arxisame mono o antras pernai kala :shock:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Το ξερω οτι αργησα, αλλα δουλευα σαν τρελη μεχρι Μ.Πεμπτη γιατι επρεπε να βγει η δουλεια και να εκπαιδευσω μια καινουργια κοπελα και δεν ειχα καθολου κουραγια τα απογευματα. Ελπιζω να προλαβω τουλαχιστον τα βασικα μεχρι να μπω στον εννατο σε 10 μερες.

Παω βολτιτσα τωρα να περπατησω λιγουλακι, καλο σ/κ σε ολες

δεν πειραζει καλε..αρκει να βαλεις στο προγραμμα σου αυτες τις 5 δουλιτσες,γιατι τωρα που μας τελειωνουν οι μερες,λιγο το αγχος λιγο η κουραση κ δυσκινησια...ουυυυυ....ουτε θα καταλαβεις πως θα περασουν οι μερες...βολταρε κ για μενα...καλο σ/κ.....

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Ωραια μέρα έχει σήμερα!

Λοιπόν αν δεν έχετε κάνει ψώνια μην αγχωνοσαστε όλα θα γίνουν! Το πολύ-πολύ όταν είσαστε στο μαιευτηριο να αγγαρέψετε κάποιον. Όλοι θα χαρούν να βοηθήσουν. Όταν γεννήθηκε η ανιψιά μου επειδή η κουνιάδα μου και ο άντρας της ήταν πολυ προληπτικοί είχαν πάρει ελάχιστα πράγματα και μάλιστα τα είχαν στο σπίτι της πεθεράς μου! Πήγαμε λοιπόν με το σύζηγο και τους αγοράσαμε ότι μας ζήτησαν και θυμάμαι το είχα ευχαριστηθεί πολύ.

Αν πάλι μοιάζετε σε μενα πρέπει να τρέξετε γιατι μετα ισως δεν προλάβετε. Εγώ αν και δεν ημουν ποτε freak control, με την εγκυμοσύνη έχω γίνει λίγο. Επιπλέον και κύριο δε θελω να μου διαλλέξουν άλλοι τα πράγματα. Αφου φονάζω και της μαμάς μου που αγοράζει για το μπέμπη διάφορα γιατί δεν είναι του απολύτου γούστου μου. Ο άνδρας μου λέει και δεν είναι υπερβολή πως χαλάω εργατοώρες αναζητώντας στο Internet ένα πετσετάκι!

:tongue::P

uDLqp1.png

Κορίτσια σήμερα θα πλακωθώ στα σουβλάκια πίτες τζατζίκι κτλ

Ποιος ξέρει πότε θα ξανα φάω , αφού δεν μπορώ τα βράδια να τρώω θα τα φάω μεσημέρι:D

Αλήθεια στο θηλασμό τρώγατε τζατζίκια πίτσες σουβλάκια κ άλλες μ…ες ?:?:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

xa nektaria k amis pou to arxisame mono o antras pernai kala :shock:

γιατι οχι εσυ??????εγω παντως καποιες φορες στο ενδιαμεσο της εγκυμοσυνης περνουσα τελεια!!!τωρα αποφευγω να βλεπω ο,τι αισθησιακο γιατι.....αστα να πανε...εσας σας εχει πει ο γιατρος σας αν μπορειτε να ερθετε σε οργασμο απο τωρα???...ή μονο τον πολυ τελευταιο καιρο???

πολλες καλημερες απο την ηλιολουστη Αγγλια για ακομα μια μερα!!!! μας κακομαθαινει ο ο καιρος...χιχιχι...μακαρι να γεννηθει το παιδι μου με ηλιο

καλα γλωσσοδιαρροια σας επιασε εχθες...ειχα 3 σελιδες να διαβασω αχαχαχχα

εμεις βγηκαμε για φαγητο με παρεα κ μετα για ποτο...πρεπει να ομολογησω ηταν η πρωτη φορα που ζοριζομουν. η κοιλια πετρα!!!!!!ακομα κ σημερα ειναι λιγακι πετρα. δε μπορουσα να σκυψω να φαω....μετα φουσκωνα...μετα κατουριομουνα....ημουνα για γελια

Γεια fairy

Φάε τώρα γιατί μετά θα σε τρέχει με τα πονάκια βέβαια καλύτερα να χάσουμε κ τα κιλά αλλά τα παγωτά πως θα τα κόψουμε?

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...