Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια σας καληνυχτιζω ...ηρθε ο αντρουλης μου..να κανουμε και λιγο σεξξξξξξ...........

πλακα κανω..αν και πως κ πως το περιμενω τον επομενο μηνα...οπως διαβαζω και απο τις κοπελες του απριλιου....

καληνύχτααααααααααααααααααα

Υ.Σ δεν χρειάζεται να περιμένεις ένα μήνα για ζουζουνισμα, με το που μπείς στον μήνα σου και αν έχεις το ο.κ απο γιατρό βουρρρρρρρρ στο ψητό:D:oops:

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

mpoumpou με γεια τα πραγματακια σας!!!!!!!!!!

καλοριζικα και με το καλο να τα τακτοποιησετε...

η κουνια που πηρατε εχει ροδακια?

τι μαρκα ειναι?

ψαχνουμε με ροδακια και εχω πελαγωσει........................:confused:

εγω κοριτσια χθες βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου καλα,ξυπνησε ο μικρος κατα τις 4 και μεχρι τις 5 με ειχε ξυπνια....απ την μια καλα ηταν που "παιζαμε" οι 2 μας απ την αλλη σκεφτομαι μεθαυριο που θα ξυπναει τετοιες ωρες τι ξενυχτια εχουμε να περασουμε...

χθες μας εφερε η κουμπαρα μου διαφορα πραγματα απ τον γιο της και σιγα σιγα θα τα τακτοποιησω κι εγω...

φιλια και καλο σκ να εχετε!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Καλημεραααααααααααα ολη μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μετα απο 3-4 βραδια που με ξυπναγε το μπουμπουκι μου καθε μιση ωρα, σημερα με αφησε να κοιμηθω!!!!!

Χθες κουραστικα αρκετα γιατι αδειασα το δωματιο του μπεμπη, εχω μεινει πολυ πισω, δεν εχω ψωνισει τιποτα απο ρουχαλακια-κουβερτες κλπ. Μου φενεται θα παω να παρω 1-2 απο ολα να τελειωνω και οτι χρειαστω επιπλεον να στελνω αλλους χιχιχιι

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

καληνύχτααααααααααααααααααα

Υ.Σ δεν χρειάζεται να περιμένεις ένα μήνα για ζουζουνισμα, με το που μπείς στον μήνα σου και αν έχεις το ο.κ απο γιατρό βουρρρρρρρρ στο ψητό:D:oops:

οπως σου ειπα ο τραχηλος μου ειναι σχετικα μαλακος..οποτε δεν κανει...φανταζομαι μονο οταν θαναι η ωρα μου να γεννησω .....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...