Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ νεκταρια μου σε καταλαβαινω.πετρα την νιωθω και εγω.ποναω κ εγω κοντα στον αφαλο και που και που νιωωθω λες και το μωρο με σπρωχνει απο κατω...λες και θα κανει τσακ και η θα σπασουν τιποτα νερα η θα βγει το μωρο

:confused::confused::shock:

μετα απο παρα πολλη ωρα σταματησε να ποναει..ενιωθα σαν καρπουζι που ηταν ετοιμο να σκασει..δεν ηταν συσπασεις,απλως ειχε τουρλωσει παντου μπροστα και ταυτοχρονα χτυπαγε κ απο κατω οπως σε σενα.τωρα μετακινηθηκε και συνηλθα!!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

α καλα μην το ψαχνεις,ουτε και εγω τα εχω καταφερει 8μηνες τωρα.εδω φοτο προφιλ και αυτη δεν ξερω αν φαινεται

ουτε και εσυμπορεις???μπες σε ενα λινκ για τικερακια και φτιαξε το...οταν θα το ετοιμασεις με ημερομηνιες κλπ,πατα κοπυ τον κωδικο για bbcode...μπες μετα στην επεξεγασια υπογραφης,στο πανω παραθυρο στην επεξεργ.υπογραφης...βαλτο μεσα και αποθηκευσε το ..απλα...

Διαφημίσεις

ποναει η κοιλιτσα μου εδω και παρα πολυ ωρα...γιατι αραγε???ταχω ψιλοπαιξει....εσυ???χαθηκες....

Από δω και πέρα είναι φυσιολογικό να έχουμε πονάκια. Είτε γιατί το πράγμα προετοιμάζεται είτε γιατί τα ζουζούνια έχουν μεγαλώσει αρκετά και πιέζουν διάφορα σημεία και μας πονάνε.

Χάθηκα γιατί με έχει πιάσει η προκοπή και θέλω να είναι όλα στην εντέλεια πριν την μεγάλη μέρα!

Εσύ τι κάνεις κοριτσάκι;

..μολις μετακομισε η μπεμπα στο δεξι μερος της κοιλας μου και ξανατουρλωσε.απο πανω ωςςςς κατωωωω.να σκασω μου ερχεται..ευτυχως δεν ποναω..αλλα οπως ειπε η γιατρος καλυτερα να κινειται παρα να μην...σε τι αλλο δεν εισαι ετοιμη??εγω σιδερωσα σημερα και τα τελευταια νομιζω ρουχαλακια και πανες της μπεμπας...

Καλησπέρες σε όλες τις κοριτσαρες!!!

κοριτσια παρελαβα... η κουνια και η αλλαξιερα - συρταριερα ειναι θεικα... οπως και ολα...αλλα με επιασε αμοκ τωρα αντι να χαλαρωσω... τα επιπλακια τα εστησαν αλλα μιλαμε οτι το δωματιο ειναι 1χ1 πια και ισα που χωρανε - δεν μπαινει τιποτα αλλο εκει μεσα!!!κλαψ

εντωμεταξυ εχω αραδιασμενα στο σαλονι ολα τα μπλιμπλικια γιατι επρεπε να τσεκαρω οτι ειναι ολα...εντωμεταξυ ενω γινεται χαμος εβγαλα να συναρμολογησω το περιστρεφομενο...οτι να ναι!!χαχαααα

Μετα το αφησα στη μεση και πηγα στην κουζινα και αδειασα 3 ντουλαπια και τα ξανα τακτοποιησα...

οκ εχω σαλεψει!

Α επίσης πηγα και στο δωματιο και βρηκα τις πιθανες θεσεις για ολα, εβαλα ναυλον και τα τοποθετησα κιολας...καλο εεεεε! αφου αυριο θα τα βγαλω και θα ξεκινησω να τα πλενω...ηθελα να δω που θα τα βολεψω....

Μπορω να πω οτι κουραστηκα παρα πολυ - ευτυχως ο καλος μου πήγε για μπυρες λιγο νωριτερα γιατι δεν θα με αναγνωριζε!!!χαχαααα

Υγ οι πανες χασε δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν και ως μικρα σεντονακια για καροτσι και καρεκλακι και πορτ μπεμπε??

ΥΓ2 πικε κουβερτουλα θα χρειαστουμε?? εγω εχω παρει μια ελαφρια fleece και μια βαμβακερη!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

αχ μωρε κοριτσια σορι

απλα ποια επεξεργασια υπογραφης δεν τη βρισκω να κανω κοπι κατι σαιτ μου βγαζει

πανω δεξια σε αυτη τη σελιδα στα βοηθηματα....το βλεπεις???

Να ρωτησω κατι,πηρα τ αποτελεσματα απο τη γεν.ουρων κ στο λευκωμα γραφει ελαχιστα ιχνη,ξερεται τι ειναι?

Εγω παντως ουτε πονακια εχω ιδιαιτερα ουτε συσπασεις μαλλον!!η δεν τις καταλαβαινω!μου φαινεται θα γενναω κ δε θα το καταλαβω!!

rXrPp3.png

..μολις μετακομισε η μπεμπα στο δεξι μερος της κοιλας μου και ξανατουρλωσε.απο πανω ωςςςς κατωωωω.να σκασω μου ερχεται..ευτυχως δεν ποναω..αλλα οπως ειπε η γιατρος καλυτερα να κινειται παρα να μην...σε τι αλλο δεν εισαι ετοιμη??εγω σιδερωσα σημερα και τα τελευταια νομιζω ρουχαλακια και πανες της μπεμπας...

χα χα έχει πλάκα πάντως έτσι πως κουνιούνται οι κοιλιές μας σαν να κρύβουν το alien:D:D:D

Να τελειώσω το καθάρισμα στις ντουλάπες, να κάνω χώρο στην ντουλάπα της Επαγγελίας για να μπουν τα ρούχα του μπέμπη, μαγειρέματα για κατάψυξη (σήμερα έφτιαξα το παστίτσιο;)), να ανοίξω το παρκοκρέβατο για να το φρεσκάρω με λίγο νερό και πράσινο σαπουνάκι και άλλα τέτοια

Καλησπέρες σε όλες τις κοριτσαρες!!!

κοριτσια παρελαβα... η κουνια και η αλλαξιερα - συρταριερα ειναι θεικα...

Υγ οι πανες χασε δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν και ως μικρα σεντονακια για καροτσι και καρεκλακι και πορτ μπεμπε??

ΥΓ2 πικε κουβερτουλα θα χρειαστουμε?? εγω εχω παρει μια ελαφρια fleece και μια βαμβακερη!

με γεια...με γεια!!!!!!!!!!!!οι πανες οι χασε ειναι σχεδον ιδιες με τα σεντονακια για πορτκλπ..παντου ετσι τα πουλανε..εκτος αν πετυχεις πολυ μικρη ή τεραστια πανα...οσο για την πικε..εμενα οσες εχουν γεννησει μαιο μουπαν πως σιγουρα χρειαζεται..και στα μαγαζια το λενε..τωρα και εγω εχω μια ελαφρυα φλις,αλλα μαλλον αχρηστη θα μας ειναι..και απο πικε υπαρχουν πολλων ειδων..χοντρη,πιο χοντρη,λεπτηκλπ..οπως και στις πανες...φανελενιες,βαμβακερες,πικε...παντως για τα βραδυα που θα ειναι σχετικα δροσερα θα μας ειναι σιγουρα χρησιμη μια κουβερτα και οχι σεντονι..τωρα τι κουβερτα????και αναλογα το μωρο και το σπιτι+περιοχη που μενουμε...

Να ρωτησω κατι,πηρα τ αποτελεσματα απο τη γεν.ουρων κ στο λευκωμα γραφει ελαχιστα ιχνη,ξερεται τι ειναι?

Εγω παντως ουτε πονακια εχω ιδιαιτερα ουτε συσπασεις μαλλον!!η δεν τις καταλαβαινω!μου φαινεται θα γενναω κ δε θα το καταλαβω!!

νομιζω οτι εχει σχεση με το σακχαρο,αν θυμαμαι καλα....ποτε θα τα πεις στον γιατρο σου??εκει θα σιγουρευτεις....

ακυρο....μπες εδω να ξεαγχωθεις

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=31411

Επεξεργάστηκαν by nektaria...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...